Msm, da nisi jedini koji jedva ceka taj danBosco je napisao/la:Jedva čekam da debitira za prvi tim, u rezervama igra fantastično. Dobit će on priliku 100%, njegovo je samo da radi,radi i radi. Rad kod Wengera nikad nije prošao nezapaženo. A nije nemoguće ni da bude poslan negdje na posudbu, u nekog niželigaša.emiiNa_ je napisao/la:HAHAHABosco je napisao/la:Draga moja Minči Nani na svu sreću ne igra u Arsenalu.auuu bruke i sramote
jedno kontam, drugo pisem
NASRI naravno!
Sead Hajrovic
Re: Sead Hajrovic
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Mozda u A reprezentaciju BiHBosco je napisao/la:Jedva čekam da debitira za prvi tim, u rezervama igra fantastično. Dobit će on priliku 100%, njegovo je samo da radi,radi i radi. Rad kod Wengera nikad nije prošao nezapaženo. A nije nemoguće ni da bude poslan negdje na posudbu, u nekog niželigaša.emiiNa_ je napisao/la:HAHAHABosco je napisao/la:Draga moja Minči Nani na svu sreću ne igra u Arsenalu.auuu bruke i sramote
jedno kontam, drugo pisem
NASRI naravno!
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
[/quote]Jedva čekam da debitira za prvi tim, u rezervama igra fantastično. Dobit će on priliku 100%, njegovo je samo da radi,radi i radi. Rad kod Wengera nikad nije prošao nezapaženo. A nije nemoguće ni da bude poslan negdje na posudbu, u nekog niželigaša.
Mozda u A reprezentaciju BiH
Na obzir da smo izgubili dosta mladih igraca, koji su mogli igrati za nasu zemlju.. tesko!
Ali bilo bih PREDOBRO!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Je li ovo sigurno njegov profil?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Treba njega pozvati, brata i jos onih par hodžića... jedan iz engleske jedan iz valencije...
- Marsal
- Kontakt:
Pratim Arsenal i ovaj momak i nije neki štoper realno, čisto sumnjam da će ikada dobiti ozbiljniju priliku kod Wengera. Gledajuci sazetke u21 ekipe Arsenala on upada u prvi plan jer skoro svaku utakmicu napravi neku kardinalnu pogrešku... Kako god ne znači da vremenom neće biti dobar i da neće napredovat ali mislim da za njega nema buducnosti u Arsenalu.
Želim mu sve najbolje i da naravno pokaže da nisam upravu ali trenutno stvari ovako stoje.
Želim mu sve najbolje i da naravno pokaže da nisam upravu ali trenutno stvari ovako stoje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- IronmanFCB
- Kontakt:
Odigrao danas utakmicu za rezerve Arsenala u gradskom derbiju protiv Tottenhama,gdje je Arsenal izgubio 4-2.Zanimljiv detalj meca se dogodio kada su se Sead i jedan igrač Spursa poriječkali pred kraj mini-derbija.

@Citizen
Novi SpahaIronmanFCB je napisao/la:Odigrao danas utakmicu za rezerve Arsenala u gradskom derbiju protiv Tottenhama,gdje je Arsenal izgubio 4-2.Zanimljiv detalj meca se dogodio kada su se Sead i jedan igrač Spursa poriječkali pred kraj mini-derbija.
Samarcinu mu kao onom kepecu sto je mislio da je veci svabo od Hitlera
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ti´s meni da ja necu igrati za BIHIronmanFCB je napisao/la:Odigrao danas utakmicu za rezerve Arsenala u gradskom derbiju protiv Tottenhama,gdje je Arsenal izgubio 4-2.Zanimljiv detalj meca se dogodio kada su se Sead i jedan igrač Spursa poriječkali pred kraj mini-derbija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
http://www.arsenal.com/match/report/121 ... al-preview" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno zmajevi!!
moze li mi netko reci dal je Sead Hajrovic ikad zaigrao za prvi tim arsenala ,bio bar na klupi??sad mu ugovor istice imali sanse da produzi?...ja sam ga gledao 2 puta(rezerve arsenala) koliko sam uspio da nadjem prenos moram rec da neobecava nesto al eto mozda nije bio njegov dan...
- Marsal
- Kontakt:
Bio je rezerva u Ligi Šampiona i još par puta u Carling Cupu, za prvi tim još nije zaigrao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma nije on bogznakakav stoper da budem iskren ... nesiguran je , i često bude krivac za neke od golova , teško da će on dogurat daleko u Arsenalu...alenko333 je napisao/la:moze li mi netko reci dal je Sead Hajrovic ikad zaigrao za prvi tim arsenala ,bio bar na klupi??sad mu ugovor istice imali sanse da produzi?...ja sam ga gledao 2 puta(rezerve arsenala) koliko sam uspio da nadjem prenos moram rec da neobecava nesto al eto mozda nije bio njegov dan...
pa i ja tako mislim al citam po netu neki bubaju da ga prate,kao samo sto nije usao u prvi tim arsenala,da moze rame uz rame KolasincuviKK je napisao/la:ma nije on bogznakakav stoper da budem iskren ... nesiguran je , i često bude krivac za neke od golova , teško da će on dogurat daleko u Arsenalu...alenko333 je napisao/la:moze li mi netko reci dal je Sead Hajrovic ikad zaigrao za prvi tim arsenala ,bio bar na klupi??sad mu ugovor istice imali sanse da produzi?...ja sam ga gledao 2 puta(rezerve arsenala) koliko sam uspio da nadjem prenos moram rec da neobecava nesto al eto mozda nije bio njegov dan...
kakva je odbrana u arsenalu, sead ne bi bio nista puno gori od ovih...
ali sumnjam, vjerovatno nece ni produzivatugovor sa njim
nesto ko onaj saric iz liverpoola u hajduk
evo sad ne znam gdje je, ali ni u hajduku nije mogao igrati
ali sumnjam, vjerovatno nece ni produzivatugovor sa njim
nesto ko onaj saric iz liverpoola u hajduk
MA on u intervju-u koji je dao mislim odprije neki dan jos se nije izgleda odlucio kao imam svicarski i bosanski pasos,volim bosnu,svicarska i je sve dala itd..
Bio sam izuzetno iznenađen kada sam dobio poziv da se priključim reprezentaciji Bosne i Hercegovine, obzirom da igram za Švicarsku cijeli svoj život, od "U15" do "U20" reprezentacije. - govori Sead Hajrović.
- Moji roditelji su Bosanci, ja sam rođen, baš kao i moj brat u Švicarskoj. Tu smo počeli igrati fudbal, aplicirali za švicarski pasoš, te u konačnici zaigrali i za njihovu reprezentaciju. Sada imamo i bosanski i švicarski pasoš, pa se možemo smatrati i Bosancima i Švicarcima. - smatra Hajrović.
- Interes Nogometnog saveza je povećao moju vjeru da igram za Bosnu i Hercegovinu i nadam se da ću u budućnosti nositi bh. dres, iako moram reći da sam od strane švicarskog saveza tretiran izuzetno dobro i jako sam im zahvalan na svemu što su za mene do sada učinili. - konstatuje Sead Hajrović.
Bio sam izuzetno iznenađen kada sam dobio poziv da se priključim reprezentaciji Bosne i Hercegovine, obzirom da igram za Švicarsku cijeli svoj život, od "U15" do "U20" reprezentacije. - govori Sead Hajrović.
- Moji roditelji su Bosanci, ja sam rođen, baš kao i moj brat u Švicarskoj. Tu smo počeli igrati fudbal, aplicirali za švicarski pasoš, te u konačnici zaigrali i za njihovu reprezentaciju. Sada imamo i bosanski i švicarski pasoš, pa se možemo smatrati i Bosancima i Švicarcima. - smatra Hajrović.
- Interes Nogometnog saveza je povećao moju vjeru da igram za Bosnu i Hercegovinu i nadam se da ću u budućnosti nositi bh. dres, iako moram reći da sam od strane švicarskog saveza tretiran izuzetno dobro i jako sam im zahvalan na svemu što su za mene do sada učinili. - konstatuje Sead Hajrović.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Vjerojatno će debitirati sad pošto se Bešić ozljedio.
Trebali bi ga pozvati možda da ga ubacimo makar minut čisto da zapišamo teritoriju pa ako bude valjo nek ga opet pozove 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.