Hvala druze, ma valjda ce nesto iskrsnutLBJ MVP je napisao/la:Dobar intervju odlično radiš nadam se da ćeš naći sebi ekipu

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Hvala druze, ma valjda ce nesto iskrsnutLBJ MVP je napisao/la:Dobar intervju odlično radiš nadam se da ćeš naći sebi ekipu
Daj nek opet neko cvrljne vrijeme je,sezona samo što nije počela.deyo je napisao/la:Pošto vidim da niko nema namjeru već čitavu sezonu obrisati prašinu sa ove teme,a vala i paučina se nahvatala
,reko da bar ja pokušam ono ako ništa onda pred kraj da malo cvrljnem.
Svaka cast na ovome, prebacio sam sve ovdje da malo ozivimo ovu temuharis_alibaba je napisao/la:Napravio sam mali pregled nakon ovog kola cisto da malo bude zanimljivije i da svi mogu vidjeti sta se desava i u ostale dvije lige sem u onoj u kojoj nastupaju. Nadam se da nikom ne smeta sto sam sebi dao za pravo slobodnu volju da pisem o timovima, nadam se da je bilo realno i da nikog nece zasmetati. A i malo sam ubijao dosadu i slobodno vrijeme.
pa zavisi sve kako vremena uhvatim zabavno je ovo i meni ali sve zavisi od slobodnog vremenadefender je napisao/la:Svaka cast na ovome, prebacio sam sve ovdje da malo ozivimo ovu temuharis_alibaba je napisao/la:Napravio sam mali pregled nakon ovog kola cisto da malo bude zanimljivije i da svi mogu vidjeti sta se desava i u ostale dvije lige sem u onoj u kojoj nastupaju. Nadam se da nikom ne smeta sto sam sebi dao za pravo slobodnu volju da pisem o timovima, nadam se da je bilo realno i da nikog nece zasmetati. A i malo sam ubijao dosadu i slobodno vrijeme.
Nadam se da ce ovako nesto biti i za naredna kola
i od rezultata Vukova...haris_alibaba je napisao/la:pa zavisi sve kako vremena uhvatim zabavno je ovo i meni ali sve zavisi od slobodnog vremenadefender je napisao/la:Svaka cast na ovome, prebacio sam sve ovdje da malo ozivimo ovu temuharis_alibaba je napisao/la:Napravio sam mali pregled nakon ovog kola cisto da malo bude zanimljivije i da svi mogu vidjeti sta se desava i u ostale dvije lige sem u onoj u kojoj nastupaju. Nadam se da nikom ne smeta sto sam sebi dao za pravo slobodnu volju da pisem o timovima, nadam se da je bilo realno i da nikog nece zasmetati. A i malo sam ubijao dosadu i slobodno vrijeme.
Nadam se da ce ovako nesto biti i za naredna kola
hehe hvala na pohvalama a ti cisto malo iz zezancije da bude malo zanimljivije nadam se.BIHfan je napisao/la:Bravo harise, super pises.
Pa možeš napraviti kao neki intervju sa nekim čelnikom saveza kako bi bilo zanimljivije.haris_alibaba je napisao/la:hehe hvala na pohvalama a ti cisto malo iz zezancije da bude malo zanimljivije nadam se.BIHfan je napisao/la:Bravo harise, super pises.
I da kazem da jos nemam clanak u vezi velike katastrofe u trecoj ligi jer cekam da mi odgovori na poruku clan saveza nadam se da ce ugledat uskoro tako da i to realizujemo.
pda o tome sam i razmisljao pa sam i pisao pp jednom clanu saveza pa cemo vidjeti a i tamo sam na onoj opstoj tmei naveo ukoliko zeli neki clan reci nesto vise o ovom slucaju da mi napise, svakako hvala na podrsci nadam se da cu i dalje nalaziti mjesta za nesto ovako a mozda i jos napredovati imam nekih ideja jos pa cmeo vidjet vremenomreds je napisao/la:Pa možeš napraviti kao neki intervju sa nekim čelnikom saveza kako bi bilo zanimljivije.haris_alibaba je napisao/la:hehe hvala na pohvalama a ti cisto malo iz zezancije da bude malo zanimljivije nadam se.BIHfan je napisao/la:Bravo harise, super pises.
I da kazem da jos nemam clanak u vezi velike katastrofe u trecoj ligi jer cekam da mi odgovori na poruku clan saveza nadam se da ce ugledat uskoro tako da i to realizujemo.![]()
Inače,odlično samo tako nastavi.
ma to je auleta radio jos to je stari slucajk ali sad ima slucaj ovaj sa Bakspaceom gdje je jedan igrac koristio tri nicka i igrao sam protiv svihAdmir_Sa je napisao/la:frajeru dali da bude moderator i koristio moderatorske opcije brisanja i editovanja postova da stima rezultate nakon utakmica
uradi samnom intervju, ja sam kapetan topnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.