Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
hajduku bi glavni konkurent mogao biti slaven belupo. za cijelu utakmicu dinamo nije uspio da napravi sansu. srdjan andric ih je razbio na terenu. dinama nigdje
sta je mamic prodao, prodao je. ono sto su skauti biljezili igralo je u bijelim dresovima. vejic i pandza nisu purgerima dali disati.
- antipolitika
- Kontakt:
Da nije Torcide i 30000 tisuca razina igre odgovara 2 ligi jug federacije BiH...**** ti onakav nogomet.
Premier liga ja za njih ipak premier liga

Premier liga ja za njih ipak premier liga

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Nek je vala Hajduk pobijedio...
Nogomet nije nista posebno,ali je bio pravi derbi,dosta grubo i vecinom na sredini terena.
Navijaci za svaku pohvalu,pogotovo Torcida.Boysi nakon naguravanja s murjom bili dosta dobri.
Sve u svemu puno zanimljivije na tribinama nego na terenu.
Navijaci za svaku pohvalu,pogotovo Torcida.Boysi nakon naguravanja s murjom bili dosta dobri.
Sve u svemu puno zanimljivije na tribinama nego na terenu.
ciro treba pozvati pandzu
Pa ovu su tekmu i izvukli navijaci, kao i svaku njihovu.....i bash je bio spektakl..
i sto antipolitika rece nema ondje fudbala...nish kvalitetniji od nasih klubova..

i sto antipolitika rece nema ondje fudbala...nish kvalitetniji od nasih klubova..
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
-
- Kontakt:
A sto je Ibri zakuca,auuuuuu,ja mislim da je golman nekim slucajem dodirnuo loptu da bi mu morali stavljati gips-
raketa i to nije ruska a Boga mi ni americka,ja mislim da ako je golman skoro isao na sisanje,da je ljut na sebe jer je bacio pare u vodu,ovaj projektil je bas bio za sisanja i to na nulu!!
raketa i to nije ruska a Boga mi ni americka,ja mislim da ako je golman skoro isao na sisanje,da je ljut na sebe jer je bacio pare u vodu,ovaj projektil je bas bio za sisanja i to na nulu!!
nisam gledao tekmu ali izgleda da nista nisam propustio, kasnije sam vidio golove, svaka cast ibri na golu, i naravno hajduku na pobjedi, sad su prvi i nadam se da ce ostati tu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
kako prije nije postojao neki Zrinjski ja od kada znam za sebe navijao sam za Hajduk.
Ali stvarno mi ide na živce ono što se nekada previše prse i udaraju pojedini hajdukovci. Tipa Gabrića, Rosso-e, prije Hrgovića, Tudora ..
Ali stvarno mi ide na živce ono što se nekada previše prse i udaraju pojedini hajdukovci. Tipa Gabrića, Rosso-e, prije Hrgovića, Tudora ..
Momče Hercegovče
[quote="Josip321"]kako prije nije postojao neki Zrinjski ja od kada znam za sebe navijao sam za Hajduk.
Ali stvarno mi ide na živce ono što se nekada previše prse i udaraju pojedini hajdukovci. Tipa Gabrića, Rosso-e, prije Hrgovića, Tudora ..[/quote]
ZRINJSKI je brate postojao prije Hajduka!
Ali stvarno mi ide na živce ono što se nekada previše prse i udaraju pojedini hajdukovci. Tipa Gabrića, Rosso-e, prije Hrgovića, Tudora ..[/quote]
ZRINJSKI je brate postojao prije Hajduka!

Utakmica je opravdala reputaciju derbija,Torcida x boysi nerijeseno.....Torcida lijepo za oko ali gluhi nisu nista propustili.....boysi i dalje furaju svoje....dosta glasni i incidentni....A i onom sto je rekao da nisu jaci od nasih klubova cu posvetit jedan rolling... 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
cestitke hajduku i ibricicu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Joj evo sad slusam navijaci tamna strana derbija.....Sta hoce da im derbi bude kao Barcelona-Real... 

Gledao sam drugo poluvrijeme, Dinamo se nije vidjeo
Zasluzena pobjeda Hajduka
Zasluzena pobjeda Hajduka
- " $...
Je li neko moze postaviti link da pregledam(o) golove na tekmi ?
EDIT:Nas'o
Ko je igrac Hajduka sa brojem 28?
EDIT:Nas'o
Ko je igrac Hajduka sa brojem 28?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.