Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jbg,i meni je zao,ali bolje je za njega,mlad je,ima brzinu,dosta doga ce donijeti sportingu.Bertrand je napisao/la:Jao, što mi je krivo kad vidim igrača koji je ovako vezan za klub.![]()
Meni je Betis puno drazi od Seville , uostalom navijaci Atletica i Betisa su pobracenizeljocity je napisao/la:Sta ja ba sa Betisom mani me se Seviljepa nije valjda da ja jedini fansiram Betis vise od Sevilje?? Spahicu da Bog da skrivio penal protiv Betisa
Rezervisana je ta pozicijaTaRgEt_ je napisao/la:Bio sam na moru pa nisam pratio , doduse imao sam priliku da vidim kako je Sevilja torpedovala Xerez a Kanute je Kanute , sto stariji to bolji ,sada da Gio dodje i paklen tim cemo imati sigurno za bolje od 5 mjesta zasto ne ja sam optimista i medju prva 3.
juznjak> je napisao/la:Rezervisana je ta pozicijaTaRgEt_ je napisao/la:Bio sam na moru pa nisam pratio , doduse imao sam priliku da vidim kako je Sevilja torpedovala Xerez a Kanute je Kanute , sto stariji to bolji ,sada da Gio dodje i paklen tim cemo imati sigurno za bolje od 5 mjesta zasto ne ja sam optimista i medju prva 3.![]()
IV Trofeo Antonio Puerta
Air Marshal je napisao/la:IV Trofeo Antonio Puerta
Sevilla vs Espanyol
naravno da je rezervisana...i to za VALENCIU!!!!juznjak> je napisao/la:Rezervisana je ta pozicijaTaRgEt_ je napisao/la:Bio sam na moru pa nisam pratio , doduse imao sam priliku da vidim kako je Sevilja torpedovala Xerez a Kanute je Kanute , sto stariji to bolji ,sada da Gio dodje i paklen tim cemo imati sigurno za bolje od 5 mjesta zasto ne ja sam optimista i medju prva 3.![]()
Ja bi prije rekao, skrivio ''smijesan'' penal, kod kojeg po meni nije bilo kontakta .. a zasluzeno pocvrenio. Pogledaj samo kad uhvati za vrat onu dvojicu, pa onda pleskom/sakom udari Hamsika ..Mulder je napisao/la: Spaha skrivio penal i kasnije nezasluzeno pocrvenio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.