Villarreal C.F.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Moze li Villarreal odmah da se vrati u Primeru ?

Da
29
88%
Ne
4
12%

Ukupno glasova: 33

juznjak>
Kontakt:

Re: Villarreal C.F.

Post Postao/la juznjak> » 17 avg 2011, 22:35

Eto sta su dopustili ,razbili ih u drugom poluvremenu i onda ta greska Zapate koja bi ih mogla kostati LP.

Nista ostaje revans valjda ce Rossi i kompanija biti precizniji na Madrigalu.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2011, 17:00

Veceras Villareal igra po meni utakmicu sezone .

Dosta toga im zavisi od ovog duela,prije svega u financijskom smislu , kao sto napisah 20 mil eura je u igri .
Recimo transfer De Guzmana iz Mallorce zavisi od ove utakmice .

Ako ispadnu od Odensea,pitanje je sta ce biti sa Nilmarom,Rossiem ili Borjom ...koje zele u svojim redovima vidjeti gotovo svi veci klubovi . Svi oni su ostali upravo zbog igranja u LP.

Ono sto ide u prilog Villarealu je cinjenica da u zadnjih devet susreta na Madrigalu ima osam pobjeda i jedan nerijesen rezultat,s druge strane Odense u sedam gostovanja u Spaniji je zabiljezio sest poraza i jedan trijumf.

Garido je najavio da ce utakmicu poceti isti sastav kao u Danskoj, Diego López; Oriol, Musacchio, Zapata, Mario Gaspar; Marchena, Bruno Soriano, Cani, Borja Valero; Nilmar y Rossi.

Ocekujem hatrick Nilmara,Vamos amarillo submarino slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 avg 2011, 17:21

Ista postava ko i u prvoj tekmi..Jako mi je zao sto veceras necu moc pratit Villareal..
Misljenja sam da umjesto Marchene MORA igrat Senna,jednostavno on je igrac za ove utakmice,i mnogo vise doprinosi u ofanzivi nego Marchena..
Nadam se da ce Zapata veceras pokazat klasu i da nece pokleknut pred pritiskom sto je bio slucaj prosle sedmice..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2011, 20:59

Igraju Senna i Camunas , Senna imao dobar slobodnjak sa nekih 18 metara pod samo pracku .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2011, 22:36

Villarreal a la Champions slika strasna igra u drugom poluvremenu ,Rossi iskoristio dvije odlicne lopte i u svom stilu realizovao prilike ,posebno je drugi pogodak bio lijep nakon preljepe lopte Cania . Camunas nije los bio ali daleko je to od eventualne zamjene za Cazorlu,Zapata bio solidan ali par puta je izletio i vidi se da se jos uvijek privikava na novu ekipu . Marchena usao i nakon par min zabio uz kiks inace odlicnog golmana Odensea. Inace Borja dobio crveni nakon sto je u ''ala Zidane ''stilu opalio glavom igraca Odensea :D 8-) po meni uz Rossia igrac utakmice .

Na kraju sasvim zasluzena pobjeda i danci mogu biti sretni sa ''samo '' tri lopte u svojoj mrezi .

Drago mi je sto su usli u LP ,ovim plasmanom dobit ce dosta jaku novcanu injekciju te zadrzati sve svoje zvijezde ,moguce da ce se dodatno pojacati sa De Guzmanom .

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 avg 2011, 22:46

Pepito rijesio Odensea, najvece pojacanje za Villareal ce biti ako ostane na El Madrigalu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 avg 2011, 23:15

Strasno mi je drago, nisam gledo tekmu al cu ih gledat u LP.. Sa Garridom ova ekipa ce da bude iznenadjenje u LP...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 13:57

Odgledao sam sinoc odmah snimak utakmice.Fora je bila samo otkljucati bravu odlicnog Wesselsa sinoc koji je partiju pokvario izuzetno glupo primljenim golom od Marchene.jedna lagana lopta koju je hteo da hvata prolazi pored njega.

Prvo poluvreme je bilo izuzetno dosadno.Odense dosao iskljucivo sa namerom da se odbrane,imaju u jednom navratu kontru 3 na 2 i boje se da krenu vec lopta ide nazad.Villarreal nekoliko lepih prilika od toga onaj zicer Rossia kada lobuje Wesselsa ali ovaj nekako skida.

Drugo poluvreme druga prica,Rossi otkljucava bravu,Rossi nastavlja i na kraju Marchena zavrsava.Nemam podatak ali sigurno je Villarreal presao preko 30 suteva,negde sredinom drugog dela Suko rece da su imali 24.

Utakmica izuzetno nervozna,kamaru kartona i ona glupost Borje,jbt kako je glup ispao to je strasno,sada mu sledi kazna od najmanje tri utakmice,steta dosta on znaci igri "Zute podmornice".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 avg 2011, 14:02

Gledao sam tu situaciju i primjetio da je Borju zakacio kopackom po glavi,vjerovatno je ovaj mislio da je to namjerno pa mu je uzvratio..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 14:09

L_blancos je napisao/la:Gledao sam tu situaciju i primjetio da je Borju zakacio kopackom po glavi,vjerovatno je ovaj mislio da je to namjerno pa mu je uzvratio..
Ovaj je krenuo da mu se izvini jer ga nije namerno udario videlo se da ga je pokusao izbeci ali je izgubio balans i zakacio ga,a ovaj nije ni digao glavu da vidi da mu je ovaj pruzio ruku,vec ga odgurnu i onda ga uhvati na celavicu. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 avg 2011, 14:13

Devil je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Gledao sam tu situaciju i primjetio da je Borju zakacio kopackom po glavi,vjerovatno je ovaj mislio da je to namjerno pa mu je uzvratio..
Ovaj je krenuo da mu se izvini jer ga nije namerno udario videlo se da ga je pokusao izbeci ali je izgubio balans i zakacio ga,a ovaj nije ni digao glavu da vidi da mu je ovaj pruzio ruku,vec ga odgurnu i onda ga uhvati na celavicu. :lol: :roll:
O tome pricam,vidjelo se da nije bilo namjere, samo sto Borja nije isto tako mislio., Jos poslije odguruje sudiju,nema covjek kose pa mu svasta lahko pada na pamet.. Nadam se da nece dobiti preveliku kaznu jer je vemo vazna karika u timu i nemaju neku adekvatnu zamjenu za njega..

Inace Cani u zadnje vrijeme sve bolje i bolje igra,kapa dole za asistenciju..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2011, 18:43

Grupa A: Bayern Munchen, Villarreal, Manchester City, Napoli :shock:

Svi imaju sanse za prolaz definitivo .

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 avg 2011, 18:48

juznjak> je napisao/la:Grupa A: Bayern Munchen, Villarreal, Manchester City, Napoli :shock:

Hebeno,tipujem na Villareal i Siti..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 avg 2011, 18:19

Ja bi volio Villareal i Napoli da prodju,protiv Baye nemam nista jednostavno Spanci i Talijani su mu drazi . Licno ne vidim da je Bayern nesto specijalno jaci od Villareala , Villareal ima bolje napadace , Bayern je jaci za Robena i Riberiya (koji ce do duela sa podmornicom vjerovatno biti povredjeni :mrgreen: ) cak mi odbrana Villareala djeluje kvalitetnije :? City je po igracima najjaci ali puno je tu egoista, individualaca,Bog zna kakva ce harmonija vladati tokom sezone u njihovoj svlacionici .Prosle sezone se pricalo da da su najveci favoriti u Evropa ligi pa znamo sta je bilo . Sto se tice Napolia,prosle sezone ih je pobjedio Villareal u EL pa stoga nema razloga da to isto ne uradi u LP.

Uglavnom vamos Submarino Amarillo 8-)

Dosta ce profitirati ove sezone ,od Cazorle imaju 21 mil eura,plasmanom u LP obezbjedili su jos 20 milki ,pa ako doguraju daleko u LP...to ce biti preko 30 mil eura zarade. Navodno se spominje Verdu iz Espaynola kao moguce pojacanje ukoloko propadne transfer sa De guzmanom

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 avg 2011, 23:40

Stvarno nisam ocekivao ovakav poraz Villareala :? nisam gledao tekmu jer me konekcija zezala,ali da gola nisu mogli zabili onako desektovanoj odbrani ?

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 29 avg 2011, 23:42

juznjak> je napisao/la:Stvarno nisam ocekivao ovakav poraz Villareala :? nisam gledao tekmu jer me konekcija zezala,ali da gola nisu mogli zabili onako desektovanoj odbrani ?
Samo ih Barca izdominirala lagano. kad im Alcantra izmedju tri igraca zabije hladno go.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 30 avg 2011, 11:58

Katastrofa... :? :? :?
Sretno zmajevi!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 sep 2011, 12:31

Villareal doveo De Guzmana za 8 mil eura . 8-)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 sep 2011, 00:27

juznjak> je napisao/la:Grupa A: Bayern Munchen, Villarreal, Manchester City, Napoli :shock:

po meni, ovdje svi imaju vise sansi nego villarreal...nabit ce ih i bayern i city, i to hladno...a napoli se dosta pojacao tako da su po mom misljenju i oni jaci od podmornice...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 sep 2011, 15:36

Pa rekao bih da imaju sada kada im je Uefa suspendirala Borju na 3 utakmice :cry: Villareal ce se zaliti na tu odluku,mada mislim da se nemaju sta zaliti . Borja je postupio krajnije idiotski u onoj situaciji .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.