Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Jahic je sam sebe degradirao odlaskom na Kipar.Pa bolje da je makar Zelji bio od koristi u fildjan ligi.
Plus covjek ni do dan danas nije sanirao povredu koja ga vec jako dugo vremena proganja.I naravno da ga nece niko takvog pozvati ali izgleda da je nekima djabe tuviti mjesecima u glavu.
Zahirovic,Besic.Vranjes su buducnost nase defanzive.
Plus covjek ni do dan danas nije sanirao povredu koja ga vec jako dugo vremena proganja.I naravno da ga nece niko takvog pozvati ali izgleda da je nekima djabe tuviti mjesecima u glavu.
Zahirovic,Besic.Vranjes su buducnost nase defanzive.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
dok je igrao u celiku odskako je od prosjeka,i to mnogo,vrlo je miran kad uzme loptu,brzo nadje rjesenje,ima vrlo vrlo mnogo potencijala i mislim da je ovo odlican potez susica.
Jahic na Kipru ljudi moji nije standardan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Joint_Union
- Kontakt:
Na Kipru zvuči bez veze.Ali kad kažeš Apoel nije basš bezazleno,ekipa koja je igrala proslu sezonu Ligu prvaka i večeras su izborili pley-off.Jahić ušao u 89. min,upisao je nastup.BIHfan je napisao/la:Jahic na Kipru ljudi moji nije standardan.

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Upravu si, to je jedan veliki klub. A konkurencija su mu igraci Svjetske klase.Joint_Union je napisao/la:Na Kipru zvuči bez veze.Ali kad kažeš Apoel nije basš bezazleno,ekipa koja je igrala proslu sezonu Ligu prvaka i večeras su izborili pley-off.Jahić ušao u 89. min,upisao je nastup.BIHfan je napisao/la:Jahic na Kipru ljudi moji nije standardan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Joint_Union
- Kontakt:
Po tvom postu vidim koliko poznaješ materiju.Pogledaj sastav Apoela pa onda nešto otipkaj.
P.S. Mravac,Pandza,Alispahic,Zahirovic igraju u EPL

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Evo gledam strasan sastav, sve Pele do Pelea. Po tebi i Zeljo ima jak sastav, mozda ima jak al za PLBIH.Joint_Union je napisao/la:Po tvom postu vidim koliko poznaješ materiju.Pogledaj sastav Apoela pa onda nešto otipkaj.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Joint_Union
- Kontakt:
Zato jak sastav ima Mechelen,Matersburg,Dinamo,Spartak Nalčik,Borac,Istanbulspor, evropski i svjetski giganti. 

Jbga, kakav god je klub, nasi reprezentativci su tu standardni. A svi ti klubovi osim Borca igraju u zavidnim ligama.Joint_Union je napisao/la:Zato jak sastav ima Mechelen,Matersburg,Dinamo,Spartak Nalčik,Borac,Istanbulspor, evropski i svjetski giganti.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Joint_Union
- Kontakt:
Pa da.Bolje je igrati u prosječnoj ekipi Belgije,ili Austrije nego u ekipi koj će u najmanju ruku igrati Evropa ligu? 

Problem je gospodine sto Jahic uopste ne igra, kontas li? Grije frajer klupu u Kipru.Joint_Union je napisao/la:Pa da.Bolje je igrati u prosječnoj ekipi Belgije,ili Austrije nego u ekipi koj će u najmanju ruku igrati Evropa ligu?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cudi me da jos nije niko postavio ovaj njegov video
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prejak igrač, a tek 21 godina.delija je napisao/la:Cudi me da jos nije niko postavio ovaj njegov video
[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Joint_Union
- Kontakt:
Igrao je u Arisu i šta ?BIHfan je napisao/la:Problem je gospodine sto Jahic uopste ne igra, kontas li? Grije frajer klupu u Kipru.Joint_Union je napisao/la:Pa da.Bolje je igrati u prosječnoj ekipi Belgije,ili Austrije nego u ekipi koj će u najmanju ruku igrati Evropa ligu?
iako nasa liga nije neko mjerilo ovdje u ovom videu se vidi da je ovaj momak strasan talenat...dobro se postavlja,borbenost freneticna,dobro cita igru ,kad ima loptu igra jednostavno i pametno,tehnika sasvim ok,brzina ok ...u ovom videu je imao 19-20 godina i ocigledno je da je 2-3 nivoa iznad nase lige bio tada tako da me i neiznenadzuje to sto je standardan u rusiji...u ovoj tekmi sa grckom probati i njega i besica pa da vidimo gdje smo,.,,zadnji vezni nam uopste nije deficitirana pozicija ,imamo jos i cocalica tako da sa ovom trojicom nemamo zime za sljedecih 10 godina..
Kad se vec postavljaju klipovi,jel se ovo meni cini il je bas njemu Fajzulin pobjegao i postigao gol u utakmici prosloga kola
[youtube][/youtube]
Inace,uvjeren sam da je ovo novi Rahimic,vec sad igra u jakoj ligi,ako se dokaze za godinu-dvije eto njega u nekome od moskovskih velikana,a mozda i u Zenitu
Kako god,izgleda da necemo morati brinuti o poziciji z.veznoga,ako mu se karijera nastavi razvijati ovim tempom..

[youtube][/youtube]
Inace,uvjeren sam da je ovo novi Rahimic,vec sad igra u jakoj ligi,ako se dokaze za godinu-dvije eto njega u nekome od moskovskih velikana,a mozda i u Zenitu

Kako god,izgleda da necemo morati brinuti o poziciji z.veznoga,ako mu se karijera nastavi razvijati ovim tempom..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
delija je napisao/la:Cudi me da jos nije niko postavio ovaj njegov video

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
@dylan nije ono njegov gol.Na ponovljenoj snimci gola vidjet ces da on tek ulazi u sesnesterac..
Malo vi njega prerano smatrate za Rahimicem.Jos on ima pure i pure da pojede da bi dosao na njegov nivo.Bilo bi dobro da se ustali malo na ovim reprezentativnim okupljanjima.Imat ce sta nauciti novo od nasih reprezentativaca..
Takodjer, trebao bi dobiti i fine minute protiv Grcke zbog ovih otkaza pa cemo vidjeti cime raspolaze.Samo se nadam da ne bude neke aman treme
Malo vi njega prerano smatrate za Rahimicem.Jos on ima pure i pure da pojede da bi dosao na njegov nivo.Bilo bi dobro da se ustali malo na ovim reprezentativnim okupljanjima.Imat ce sta nauciti novo od nasih reprezentativaca..
Takodjer, trebao bi dobiti i fine minute protiv Grcke zbog ovih otkaza pa cemo vidjeti cime raspolaze.Samo se nadam da ne bude neke aman treme
Moze li neko demantovat da je visok 178 cm?
Zar nije 185 cm?
Bilo bi lijepo da ga Rahim preporuci u CSKA.
Zar nije 185 cm?
Bilo bi lijepo da ga Rahim preporuci u CSKA.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 04 avg 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
1,78 je visok, tako stoji i na oficijelnoj stranici Spartak Nalchika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.