Adnan Zahirović

harishp
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 18:21

Jahic je sam sebe degradirao odlaskom na Kipar.Pa bolje da je makar Zelji bio od koristi u fildjan ligi.
Plus covjek ni do dan danas nije sanirao povredu koja ga vec jako dugo vremena proganja.I naravno da ga nece niko takvog pozvati ali izgleda da je nekima djabe tuviti mjesecima u glavu.
Zahirovic,Besic.Vranjes su buducnost nase defanzive.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 avg 2011, 18:31

dok je igrao u celiku odskako je od prosjeka,i to mnogo,vrlo je miran kad uzme loptu,brzo nadje rjesenje,ima vrlo vrlo mnogo potencijala i mislim da je ovo odlican potez susica.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 avg 2011, 23:18

Jahic na Kipru ljudi moji nije standardan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 03 avg 2011, 23:21

BIHfan je napisao/la:Jahic na Kipru ljudi moji nije standardan.
Na Kipru zvuči bez veze.Ali kad kažeš Apoel nije basš bezazleno,ekipa koja je igrala proslu sezonu Ligu prvaka i večeras su izborili pley-off.Jahić ušao u 89. min,upisao je nastup. 8-)
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 avg 2011, 23:34

Joint_Union je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Jahic na Kipru ljudi moji nije standardan.
Na Kipru zvuči bez veze.Ali kad kažeš Apoel nije basš bezazleno,ekipa koja je igrala proslu sezonu Ligu prvaka i večeras su izborili pley-off.Jahić ušao u 89. min,upisao je nastup. 8-)
Upravu si, to je jedan veliki klub. A konkurencija su mu igraci Svjetske klase.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 04 avg 2011, 00:42

Po tvom postu vidim koliko poznaješ materiju.Pogledaj sastav Apoela pa onda nešto otipkaj.

P.S. Mravac,Pandza,Alispahic,Zahirovic igraju u EPL :lol:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 avg 2011, 00:56

Joint_Union je napisao/la:Po tvom postu vidim koliko poznaješ materiju.Pogledaj sastav Apoela pa onda nešto otipkaj.

P.S. Mravac,Pandza,Alispahic,Zahirovic igraju u EPL :lol:
Evo gledam strasan sastav, sve Pele do Pelea. Po tebi i Zeljo ima jak sastav, mozda ima jak al za PLBIH.
FK DELFIN NEUM

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 04 avg 2011, 01:01

Zato jak sastav ima Mechelen,Matersburg,Dinamo,Spartak Nalčik,Borac,Istanbulspor, evropski i svjetski giganti. :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 avg 2011, 01:08

Joint_Union je napisao/la:Zato jak sastav ima Mechelen,Matersburg,Dinamo,Spartak Nalčik,Borac,Istanbulspor, evropski i svjetski giganti. :lol:
Jbga, kakav god je klub, nasi reprezentativci su tu standardni. A svi ti klubovi osim Borca igraju u zavidnim ligama.
FK DELFIN NEUM

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 04 avg 2011, 01:13

Pa da.Bolje je igrati u prosječnoj ekipi Belgije,ili Austrije nego u ekipi koj će u najmanju ruku igrati Evropa ligu? :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 avg 2011, 01:22

Joint_Union je napisao/la:Pa da.Bolje je igrati u prosječnoj ekipi Belgije,ili Austrije nego u ekipi koj će u najmanju ruku igrati Evropa ligu? :lol:
Problem je gospodine sto Jahic uopste ne igra, kontas li? Grije frajer klupu u Kipru.
FK DELFIN NEUM

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 avg 2011, 01:27

Cudi me da jos nije niko postavio ovaj njegov video

[youtube][/youtube]

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 avg 2011, 01:41

delija je napisao/la:Cudi me da jos nije niko postavio ovaj njegov video

[youtube][/youtube]
Prejak igrač, a tek 21 godina.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 04 avg 2011, 01:46

BIHfan je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Pa da.Bolje je igrati u prosječnoj ekipi Belgije,ili Austrije nego u ekipi koj će u najmanju ruku igrati Evropa ligu? :lol:
Problem je gospodine sto Jahic uopste ne igra, kontas li? Grije frajer klupu u Kipru.
Igrao je u Arisu i šta ?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 avg 2011, 06:34

iako nasa liga nije neko mjerilo ovdje u ovom videu se vidi da je ovaj momak strasan talenat...dobro se postavlja,borbenost freneticna,dobro cita igru ,kad ima loptu igra jednostavno i pametno,tehnika sasvim ok,brzina ok ...u ovom videu je imao 19-20 godina i ocigledno je da je 2-3 nivoa iznad nase lige bio tada tako da me i neiznenadzuje to sto je standardan u rusiji...u ovoj tekmi sa grckom probati i njega i besica pa da vidimo gdje smo,.,,zadnji vezni nam uopste nije deficitirana pozicija ,imamo jos i cocalica tako da sa ovom trojicom nemamo zime za sljedecih 10 godina..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 avg 2011, 07:22

Kad se vec postavljaju klipovi,jel se ovo meni cini il je bas njemu Fajzulin pobjegao i postigao gol u utakmici prosloga kola :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Inace,uvjeren sam da je ovo novi Rahimic,vec sad igra u jakoj ligi,ako se dokaze za godinu-dvije eto njega u nekome od moskovskih velikana,a mozda i u Zenitu :D

Kako god,izgleda da necemo morati brinuti o poziciji z.veznoga,ako mu se karijera nastavi razvijati ovim tempom..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 04 avg 2011, 13:29

delija je napisao/la:Cudi me da jos nije niko postavio ovaj njegov video
:shock: kao da gledam Rahimica, samo sto je 10 godina mladji, i tako brzi, ide i naprijed i nazad, i zna kad da zaustavi protivnika na ne-najljepsi nacin na sredinu terene tzv "pametni faul" kao i Raha, mislim ima se jos dooosta dokazat, ali ovo zasad dobro izgleda
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 avg 2011, 15:38

@dylan nije ono njegov gol.Na ponovljenoj snimci gola vidjet ces da on tek ulazi u sesnesterac..

Malo vi njega prerano smatrate za Rahimicem.Jos on ima pure i pure da pojede da bi dosao na njegov nivo.Bilo bi dobro da se ustali malo na ovim reprezentativnim okupljanjima.Imat ce sta nauciti novo od nasih reprezentativaca..

Takodjer, trebao bi dobiti i fine minute protiv Grcke zbog ovih otkaza pa cemo vidjeti cime raspolaze.Samo se nadam da ne bude neke aman treme

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 04 avg 2011, 16:15

Moze li neko demantovat da je visok 178 cm?

Zar nije 185 cm?

Bilo bi lijepo da ga Rahim preporuci u CSKA.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 04 avg 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 avg 2011, 16:17

1,78 je visok, tako stoji i na oficijelnoj stranici Spartak Nalchika.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.