Reci nam onda pravi razlog.Prijavili ste se a ne želite igrati.slogauskoplje je napisao/la:Valjam se od smjehaGrdan je napisao/la:Ekipa Sloge nije doputovala u Čitluk,nema se za autobus.Ajde se molim te nemoj prosipat! Predsjednik Sloge je vlasnik Vranicatransa (prijevoz putnika) i autobusnog kolodvora u Uskoplju, pa pst!
HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje
Re: HNK Sloga Uskoplje
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 31 avg 2011, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- slogauskoplje
- Kontakt:
Sve što imam rekao sam na djelu foruma koji govori o kupu BiH. Ne volim se ponavljat!Grdan je napisao/la:Reci nam onda razlog.Prijavili ste se za kup.a ne želite igrati.slogauskoplje je napisao/la:Valjam se od smjehaGrdan je napisao/la:Ekipa Sloge nije doputovala u Čitluk,nema se za autobus.Ajde se molim te nemoj prosipat! Predsjednik Sloge je vlasnik Vranicatransa (prijevoz putnika) i autobusnog kolodvora u Uskoplju, pa pst!
Sloga Uskoplje
Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković. 
- slogauskoplje
- Kontakt:
Mi nismo nikako obavješteni kako ti nije jasno?! Pitaj, ako mi ne vjeruješ, koga god hoćeš kako se izvlače parovi kupa F BIH i sve će ti se samo kazat.Grdan je napisao/la:Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković.
Sloga Uskoplje
Samo vi niste obavješteni,slogauskoplje je napisao/la:Mi nismo nikako obavješteni kako ti nije jasno?! Pitaj, ako mi ne vjeruješ, koga god hoćeš kako se izvlače parovi kupa F BIH i sve će ti se samo kazat.Grdan je napisao/la:Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 31 avg 2011, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Radi cega mi ne bi dosli? Samo istinu govorim, nemam razgloga lagati. To što ti ne vjeruše nije moj problem.Grdan je napisao/la:Samo vi niste obavješteni,slogauskoplje je napisao/la:Mi nismo nikako obavješteni kako ti nije jasno?! Pitaj, ako mi ne vjeruješ, koga god hoćeš kako se izvlače parovi kupa F BIH i sve će ti se samo kazat.Grdan je napisao/la:Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković.mogao si smisliti bolji razlog.
Mi smo išli igrati sa puno boljim ekipama od čitlučkog Brotnja, tako da sve tvoje teorije padaju u vodu.
Sloga Uskoplje
Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Pazi, mi bi svjedno iduće kolo ispali, a i vi ćete vjerovatno. Napravili ste istu stvar koju je branitelj napravio lani, malo medijskog vjetra u leđa povodom "uspjeha" u kupu ne škodiGrdan je napisao/la:Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.
Nije bitno, vi čekajte ždrijeb, a mi se okrećemo bigesteu
Sloga Uskoplje
Branitelj je prošle sezone došao do četvrtfinala,zar je to greška.slogauskoplje je napisao/la:Pazi, mi bi svjedno iduće kolo ispali, a i vi ćete vjerovatno. Napravili ste istu stvar koju je branitelj napravio lani, malo medijskog vjetra u leđa povodom "uspjeha" u kupu ne škodiGrdan je napisao/la:Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.![]()
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 01 sep 2011, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Branitelj je dotle došao ovakoGrdan je napisao/la:Branitelj je prošle godine došao do četvrfinala,zar je to greška?slogauskoplje je napisao/la:Pazi, mi bi svjedno iduće kolo ispali, a i vi ćete vjerovatno. Napravili ste istu stvar koju je branitelj napravio lani, malo medijskog vjetra u leđa povodom "uspjeha" u kupu ne škodiGrdan je napisao/la:Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.![]()
Kup F BIH: Branitelj 3–0 Grude
32 ekipe: Branitelj 7–0 Doboj Istok
16 ekipa: Leotar 1–2 Branitelj u gostima 1–1, kod kuće 0–1 (zapao ih je totalno nezainteresirani Leotar)
8 ekipa: Željezničar 9–0 Branitelj u gostima 6–0, kod kuće 3–0 (prva ozbiljna ekipa i....)
Sloga je te godine igrala:
Kup F BIH: Maestral 0–6 Sloga Uskoplje
32 ekipe: Sarajevo 2–1 Sloga Uskoplje (poništio nam sudac čist gol, i pred kraj svirano nepostojeće zaleđe jer ipak je to Sarajevo)
Brotnjo nije igralo
Sloga Uskoplje
- slogauskoplje
- Kontakt:
lagana pobjeda protiv Bigestea od 5:0 iako je moglo biti taleko više... 
Sloga Uskoplje
- slogauskoplje
- Kontakt:
I današnja utakmica na gradskom stadionu "Košute" pokazala je da Sloga igra sve bolje na krilima mladosti. Iako nikome u klubu ne pada na pamet borba za prvo mjesto raduje činjenica da mlada momčad Sloge iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Uporan rad daje rezultate. Dojučerašnji juniori pokazuju svu raskoš svog talenta. Trener Zukanović im sve više pruža šansu da igraju u prvoj postavi, a oni nastavljaju nizati dobre rezultate kao što su to naučili i u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Iako se radi o mladićima rođenim 1992. i 1993. godine oni iz sebe imaju već po osam sezone igranja prvenstvenih utakmica i već su stekli pobjednički mentalitet.slogauskoplje je napisao/la:lagana pobjeda protiv Bigestea od 5:0 iako je moglo biti taleko više...
Danas je Sloga postigla pet pogodaka, ali je stvorila još toliko izglednih prigoda. Tri pogotka postigao je Jurina, a strijelci su još bili Zec i Maličević. Tako Sloga nakon tri kola ima gol razliku 7 : 0, a pravi test ova mlada momčad ima u naredna dva vikenda. Prvo u subotu, 10. 09. putuju u Konjic a zatim 18. 09. na "Košute" dolazi momčad Troglava.
Danas su za Slogu nastupili :
Kaltak, Latić, Kasumović, Jozukić (od 57.Katović), Čatić, Škraba, Demirović ( od 46. Maličević), Martinović, Jurina, Grubeša ( od 64. Medvidović), Zec
Sloga Uskoplje
znaci sloga neigra ove godine kup bih?slogauskoplje je napisao/la:I današnja utakmica na gradskom stadionu "Košute" pokazala je da Sloga igra sve bolje na krilima mladosti. Iako nikome u klubu ne pada na pamet borba za prvo mjesto raduje činjenica da mlada momčad Sloge iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Uporan rad daje rezultate. Dojučerašnji juniori pokazuju svu raskoš svog talenta. Trener Zukanović im sve više pruža šansu da igraju u prvoj postavi, a oni nastavljaju nizati dobre rezultate kao što su to naučili i u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Iako se radi o mladićima rođenim 1992. i 1993. godine oni iz sebe imaju već po osam sezone igranja prvenstvenih utakmica i već su stekli pobjednički mentalitet.slogauskoplje je napisao/la:lagana pobjeda protiv Bigestea od 5:0 iako je moglo biti taleko više...
Danas je Sloga postigla pet pogodaka, ali je stvorila još toliko izglednih prigoda. Tri pogotka postigao je Jurina, a strijelci su još bili Zec i Maličević. Tako Sloga nakon tri kola ima gol razliku 7 : 0, a pravi test ova mlada momčad ima u naredna dva vikenda. Prvo u subotu, 10. 09. putuju u Konjic a zatim 18. 09. na "Košute" dolazi momčad Troglava.
Danas su za Slogu nastupili :
Kaltak, Latić, Kasumović, Jozukić (od 57.Katović), Čatić, Škraba, Demirović ( od 46. Maličević), Martinović, Jurina, Grubeša ( od 64. Medvidović), Zec
- slogauskoplje
- Kontakt:
trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu
Dogodine ako bude bilo para
Sloga Uskoplje
Moglo je Brotnjo doći u Uskoplje da smo znali da nemate para.slogauskoplje je napisao/la:trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu![]()
- slogauskoplje
- Kontakt:
opet si glupGrdan je napisao/la:Moglo je Brotnjo doći u Uskoplje da smo znali da nemate para.slogauskoplje je napisao/la:trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu![]()
Sloga Uskoplje
Ti si napisao da niste htjeli doći u Čitluk i da ćete igrati dogodine lup ako bude para.slogauskoplje je napisao/la:opet si glupGrdan je napisao/la:Moglo je Brotnjo doći u Uskoplje da smo znali da nemate para.slogauskoplje je napisao/la:trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu![]()
Došao si na forum kad sam ja napisao na chatu slogine web stranice da je otvorena tema HNK Sloga Uskoplje.
- slogauskoplje
- Kontakt:
nisu upućen u stanje u Slogi, pa nisi relevantan sugovornik
Kakve to veze ima. ja ovaj forum pratim odavno
Kakve to veze ima. ja ovaj forum pratim odavno
Sloga Uskoplje
Šta je naših igrača prošlo u ovoj Slogi iz FK Radnika uvijek ste imali para a nikad ništa .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- slogauskoplje
- Kontakt:
sad srećomCoDe je napisao/la:Šta je naših igrača prošlo u ovoj Slogi iz FK Radnika uvijek ste imali para a nikad ništa .
Meni osobno, ali i većini ostalih navijača najbolji igrač iz DV je bio Kulašin (mislim da se tako zvao, napadač)
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.