HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Re: HNK Sloga Uskoplje

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 21:49

slogauskoplje je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Ekipa Sloge nije doputovala u Čitluk,nema se za autobus. :lol:
Valjam se od smjeha :lol: Ajde se molim te nemoj prosipat! Predsjednik Sloge je vlasnik Vranicatransa (prijevoz putnika) i autobusnog kolodvora u Uskoplju, pa pst! :lol:
Reci nam onda pravi razlog.Prijavili ste se a ne želite igrati. :lol:
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 31 avg 2011, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 21:51

Grdan je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Ekipa Sloge nije doputovala u Čitluk,nema se za autobus. :lol:
Valjam se od smjeha :lol: Ajde se molim te nemoj prosipat! Predsjednik Sloge je vlasnik Vranicatransa (prijevoz putnika) i autobusnog kolodvora u Uskoplju, pa pst! :lol:
Reci nam onda razlog.Prijavili ste se za kup.a ne želite igrati.
Sve što imam rekao sam na djelu foruma koji govori o kupu BiH. Ne volim se ponavljat!
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 22:00

Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković. :lol:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 22:09

Grdan je napisao/la:Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković. :lol:
Mi nismo nikako obavješteni kako ti nije jasno?! Pitaj, ako mi ne vjeruješ, koga god hoćeš kako se izvlače parovi kupa F BIH i sve će ti se samo kazat.
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 22:15

Grdan je napisao/la:Pokaži nam dokaze o utjecaju Brotnja na izvlačenje parova,ako si takav pametnjaković. :lol:
Mi nismo nikako obavješteni kako ti nije jasno?! Pitaj, ako mi ne vjeruješ, koga god hoćeš kako se izvlače parovi kupa F BIH i sve će ti se samo kazat.
Samo vi niste obavješteni, :lol: mogao si smisliti bolji razlog. :lol:
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 31 avg 2011, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 22:18

Grdan je napisao/la:
Samo vi niste obavješteni, :lol: mogao si smisliti bolji razlog. :lol:
Radi cega mi ne bi dosli? Samo istinu govorim, nemam razgloga lagati. To što ti ne vjeruše nije moj problem.

Mi smo išli igrati sa puno boljim ekipama od čitlučkog Brotnja, tako da sve tvoje teorije padaju u vodu.
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 22:21

Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 22:26

Grdan je napisao/la:Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.
Pazi, mi bi svjedno iduće kolo ispali, a i vi ćete vjerovatno. Napravili ste istu stvar koju je branitelj napravio lani, malo medijskog vjetra u leđa povodom "uspjeha" u kupu ne škodi ;)

Nije bitno, vi čekajte ždrijeb, a mi se okrećemo bigesteu ;)
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 22:29

Grdan je napisao/la:Ti si u subotu pisao da je štela,a Brotnjo izbacilo Čapljinu u pretkolu kupa HNŽ-a.I tvoja teorija pada u vodu.
Pazi, mi bi svjedno iduće kolo ispali, a i vi ćete vjerovatno. Napravili ste istu stvar koju je branitelj napravio lani, malo medijskog vjetra u leđa povodom "uspjeha" u kupu ne škodi ;)

Branitelj je prošle sezone došao do četvrtfinala,zar je to greška.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 01 sep 2011, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 22:41

Grdan je napisao/la:

Branitelj je prošle godine došao do četvrfinala,zar je to greška?
Branitelj je dotle došao ovako

Kup F BIH: Branitelj 3–0 Grude
32 ekipe: Branitelj 7–0 Doboj Istok
16 ekipa: Leotar 1–2 Branitelj u gostima 1–1, kod kuće 0–1 (zapao ih je totalno nezainteresirani Leotar)
8 ekipa: Željezničar 9–0 Branitelj u gostima 6–0, kod kuće 3–0 (prva ozbiljna ekipa i....)

Sloga je te godine igrala:

Kup F BIH: Maestral 0–6 Sloga Uskoplje
32 ekipe: Sarajevo 2–1 Sloga Uskoplje (poništio nam sudac čist gol, i pred kraj svirano nepostojeće zaleđe jer ipak je to Sarajevo)

Brotnjo nije igralo ;)
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 sep 2011, 19:21

lagana pobjeda protiv Bigestea od 5:0 iako je moglo biti taleko više... ;)
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 sep 2011, 23:08

slogauskoplje je napisao/la:lagana pobjeda protiv Bigestea od 5:0 iako je moglo biti taleko više... ;)
I današnja utakmica na gradskom stadionu "Košute" pokazala je da Sloga igra sve bolje na krilima mladosti. Iako nikome u klubu ne pada na pamet borba za prvo mjesto raduje činjenica da mlada momčad Sloge iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Uporan rad daje rezultate. Dojučerašnji juniori pokazuju svu raskoš svog talenta. Trener Zukanović im sve više pruža šansu da igraju u prvoj postavi, a oni nastavljaju nizati dobre rezultate kao što su to naučili i u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Iako se radi o mladićima rođenim 1992. i 1993. godine oni iz sebe imaju već po osam sezone igranja prvenstvenih utakmica i već su stekli pobjednički mentalitet.
Danas je Sloga postigla pet pogodaka, ali je stvorila još toliko izglednih prigoda. Tri pogotka postigao je Jurina, a strijelci su još bili Zec i Maličević. Tako Sloga nakon tri kola ima gol razliku 7 : 0, a pravi test ova mlada momčad ima u naredna dva vikenda. Prvo u subotu, 10. 09. putuju u Konjic a zatim 18. 09. na "Košute" dolazi momčad Troglava.
Danas su za Slogu nastupili :
Kaltak, Latić, Kasumović, Jozukić (od 57.Katović), Čatić, Škraba, Demirović ( od 46. Maličević), Martinović, Jurina, Grubeša ( od 64. Medvidović), Zec
Sloga Uskoplje

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 04 sep 2011, 23:12

slogauskoplje je napisao/la:lagana pobjeda protiv Bigestea od 5:0 iako je moglo biti taleko više... ;)
I današnja utakmica na gradskom stadionu "Košute" pokazala je da Sloga igra sve bolje na krilima mladosti. Iako nikome u klubu ne pada na pamet borba za prvo mjesto raduje činjenica da mlada momčad Sloge iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Uporan rad daje rezultate. Dojučerašnji juniori pokazuju svu raskoš svog talenta. Trener Zukanović im sve više pruža šansu da igraju u prvoj postavi, a oni nastavljaju nizati dobre rezultate kao što su to naučili i u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Iako se radi o mladićima rođenim 1992. i 1993. godine oni iz sebe imaju već po osam sezone igranja prvenstvenih utakmica i već su stekli pobjednički mentalitet.
Danas je Sloga postigla pet pogodaka, ali je stvorila još toliko izglednih prigoda. Tri pogotka postigao je Jurina, a strijelci su još bili Zec i Maličević. Tako Sloga nakon tri kola ima gol razliku 7 : 0, a pravi test ova mlada momčad ima u naredna dva vikenda. Prvo u subotu, 10. 09. putuju u Konjic a zatim 18. 09. na "Košute" dolazi momčad Troglava.
Danas su za Slogu nastupili :
Kaltak, Latić, Kasumović, Jozukić (od 57.Katović), Čatić, Škraba, Demirović ( od 46. Maličević), Martinović, Jurina, Grubeša ( od 64. Medvidović), Zec
znaci sloga neigra ove godine kup bih?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 sep 2011, 23:14

trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu ;)

Dogodine ako bude bilo para :mrgreen:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 sep 2011, 03:16

slogauskoplje je napisao/la:trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu ;)

Moglo je Brotnjo doći u Uskoplje da smo znali da nemate para. :D

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 sep 2011, 13:34

Grdan je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:trebali smo igrati, ali nismo htjeli ići u čitluk u pretkolu ;)

opet si glup :oops:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 sep 2011, 15:16

Grdan je napisao/la:

opet si glup :oops:
Ti si napisao da niste htjeli doći u Čitluk i da ćete igrati dogodine lup ako bude para. ;)
Došao si na forum kad sam ja napisao na chatu slogine web stranice da je otvorena tema HNK Sloga Uskoplje. ;)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 sep 2011, 15:49

nisu upućen u stanje u Slogi, pa nisi relevantan sugovornik ;)

Kakve to veze ima. ja ovaj forum pratim odavno :)
Sloga Uskoplje

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 sep 2011, 15:56

Šta je naših igrača prošlo u ovoj Slogi iz FK Radnika uvijek ste imali para a nikad ništa .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 sep 2011, 16:15

CoDe je napisao/la:Šta je naših igrača prošlo u ovoj Slogi iz FK Radnika uvijek ste imali para a nikad ništa .
sad srećom :mrgreen: nema nijednog

Meni osobno, ali i većini ostalih navijača najbolji igrač iz DV je bio Kulašin (mislim da se tako zvao, napadač)
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.