Analiza od 2002/03- dal je krenulo na bolje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Analiza od 2002/03- dal je krenulo na bolje
jeste...drugu biste mozda i pobjedili,bilo je samo 20 min do kraja i nasi igraci su izduvali,znali da ne mozemo dati 3 gola,a igrali smo i bez 6 igraca,cak vam je ukraden i jedan cist ofsajd iz koga bi vjerovatno pao gol...
ali onu prvu nema sanse,zeljo bio desetkovan,jedan stoper vec izasao a drugi hramao (zato amar nije smio ni nastaviti utakmicu),do kraja je bilo jos 60 minuta i ne biste ni bod osvojili...da ne kazem da smo minut prije adilovicevog gola pogodili stativu i da nam nije sviran penal u istom napadu!!
ali onu prvu nema sanse,zeljo bio desetkovan,jedan stoper vec izasao a drugi hramao (zato amar nije smio ni nastaviti utakmicu),do kraja je bilo jos 60 minuta i ne biste ni bod osvojili...da ne kazem da smo minut prije adilovicevog gola pogodili stativu i da nam nije sviran penal u istom napadu!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
I po tome si ti zakljucio da bi nas dobili 

NO PYRO NO PARTY
nas 11 sa foruma sa amarom trenerom ne bi mogli dobiti 2 razlikeArmageddon2012 je napisao/la:jeste...drugu biste mozda i pobjedili,bilo je samo 20 min do kraja i nasi igraci su izduvali,znali da ne mozemo dati 3 gola,a igrali smo i bez 6 igraca,cak vam je ukraden i jedan cist ofsajd iz koga bi vjerovatno pao gol...

- Armageddon2012
- Kontakt:
borac je prije 10 dana pokazao da je za zelju manchester 

ja bi prije rekao da smo mi pokazali da smo za vas trenutno mancester jer pobijedili smo vas a zajko i drustvo setali po terenuArmageddon2012 je napisao/la:borac je prije 10 dana pokazao da je za zelju manchester

- Armageddon2012
- Kontakt:
upravo obrnuto...to je bila najgrublja utakmica koju sam ja ikada vidio da je zeljo odigrao na grbavici....da je sudio neki evropski sudija,utakmica bi bila prekinuta jer biste ostali sa 7 igraca!
ali,nema veze,bilo pa proslo,vi prvaci,mi u evropi,svima dobro.
sledece sezone se titula ponovo vraca tamo gdje joj je mjesto,u banjaluku.

ono nije bila grubost nego samo dokaz kakve ste tetkice kad ne igrate u blArmageddon2012 je napisao/la:upravo obrnuto...to je bila najgrublja utakmica koju sam ja ikada vidio da je zeljo odigrao na grbavici....da je sudio neki evropski sudija,utakmica bi bila prekinuta jer biste ostali sa 7 igraca!

Znaš u čemu ja tebi zavidim?Armageddon2012 je napisao/la:upravo obrnuto...to je bila najgrublja utakmica koju sam ja ikada vidio da je zeljo odigrao na grbavici....da je sudio neki evropski sudija,utakmica bi bila prekinuta jer biste ostali sa 7 igraca!

- Armageddon2012
- Kontakt:
treba biti optimista...
ali i realan,i da smo pobjedili na grbavici,bilo bi isto,vi prvaci mi u evropu samo bi bila manja bodovna razlika ali to mi ne znaci nista...
iskoristili ste ove sezone nas idiotizam u svim strukturama,od uprave koja prije pocetka smijeni trenera koji je osvojio titulu,a i kasnije ih nastavi mijenjati kao na traci,do nas navijaca zbog kojih citavu sezonu igramo bez publike,tako da je i ova evropa maximum maximuma
pouceni svim tim,sledece sezone nam se takve gluposti nece desavati i na tome temeljim svoj optimizam da se titula vraca u platonovu...
bice to 4,uzastopna sezona u kojoj trofeje dijele iskljucivo borac i zeljeznicar,koji su svjetlosnim godinama odmakli ostalima...u evropu ce jos siroki i sarajevo i bice sve isto kao i ove godine....
jbg,zavrsavamo stadion,sve tribine,moramo uzeti tu titulu dogodine

ali i realan,i da smo pobjedili na grbavici,bilo bi isto,vi prvaci mi u evropu samo bi bila manja bodovna razlika ali to mi ne znaci nista...
iskoristili ste ove sezone nas idiotizam u svim strukturama,od uprave koja prije pocetka smijeni trenera koji je osvojio titulu,a i kasnije ih nastavi mijenjati kao na traci,do nas navijaca zbog kojih citavu sezonu igramo bez publike,tako da je i ova evropa maximum maximuma

pouceni svim tim,sledece sezone nam se takve gluposti nece desavati i na tome temeljim svoj optimizam da se titula vraca u platonovu...
bice to 4,uzastopna sezona u kojoj trofeje dijele iskljucivo borac i zeljeznicar,koji su svjetlosnim godinama odmakli ostalima...u evropu ce jos siroki i sarajevo i bice sve isto kao i ove godine....
jbg,zavrsavamo stadion,sve tribine,moramo uzeti tu titulu dogodine

Bolan ove godine borac nije uopste glavni konkuret Zelji po svim parametrima je to ekipa sirokog.Ne znam sto trpas sve u isti kos.Armageddon2012 je napisao/la:treba biti optimista...
iskoristili ste ove sezone nas idiotizam u svim strukturama,od uprave koja prije pocetka smijeni trenera koji je osvojio titulu,a i kasnije ih nastavi mijenjati kao na traci,do nas navijaca zbog kojih citavu sezonu igramo bez publike,tako da je i ova evropa maximum maximuma![]()
bice to 4,uzastopna sezona u kojoj trofeje dijele iskljucivo borac i zeljeznicar,koji su svjetlosnim godinama odmakli ostalima...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo me dobro nasmija.Jeste valja biti opimista ali ne i nerealan.Armageddon2012 je napisao/la:...bice to 4,uzastopna sezona u kojoj trofeje dijele iskljucivo borac i zeljeznicar,koji su svjetlosnim godinama odmakli ostalima...u evropu ce jos siroki i sarajevo i bice sve isto kao i ove godine...
Borac ispred Širokog bolji nekoliko svjetlosnih godina

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma kakav siroki,oni su zaboravili sta je trofej,a nece ga vise nikad niko ni osvojiti iz tih malih sredina,ta vremena su prosla...
vidio bi gdje bi oni bili da igraju 9 od 15 utakmica bez publike...
ali,postujem ih ja,ljudi se ponasaju domacinski i zelim im evropu svake godine dok rade tako korektno.
vidio bi gdje bi oni bili da igraju 9 od 15 utakmica bez publike...
ali,postujem ih ja,ljudi se ponasaju domacinski i zelim im evropu svake godine dok rade tako korektno.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 08 maj 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Armageddon2012
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Ovo me dobro nasmija.Jeste valja biti opimista ali ne i nerealan.Armageddon2012 je napisao/la:...bice to 4,uzastopna sezona u kojoj trofeje dijele iskljucivo borac i zeljeznicar,koji su svjetlosnim godinama odmakli ostalima...u evropu ce jos siroki i sarajevo i bice sve isto kao i ove godine...
ako smo za zelju manchester,za vas smo BARCELONA!!

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Koga nas?Za Široki niste,mozda ste za nas,za VeležaArmageddon2012 je napisao/la:tepsija je napisao/la:Ovo me dobro nasmija.Jeste valja biti opimista ali ne i nerealan.Armageddon2012 je napisao/la:...bice to 4,uzastopna sezona u kojoj trofeje dijele iskljucivo borac i zeljeznicar,koji su svjetlosnim godinama odmakli ostalima...u evropu ce jos siroki i sarajevo i bice sve isto kao i ove godine...
ako smo za zelju manchester,za vas smo BARCELONA!!![]()
![]()

Ali,neka vas,samo polako,lagano...ne valja trčati grlom u jagode.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ja sam mislio da ti navijas za siroki,cim tvrdis da je to bolji klub od borca a i njihovi navijaci su zabpravili kad su zadnji put uzeli neki trofej...
i bjezte,nemojte me vise zapricavati,gledam rukomet na tv,sloga vodi u boriku a i tu planiram Ligu Sampiona,Kiel,Barcelonu,Veszprem,Zagreb

i bjezte,nemojte me vise zapricavati,gledam rukomet na tv,sloga vodi u boriku a i tu planiram Ligu Sampiona,Kiel,Barcelonu,Veszprem,Zagreb

hahahahahhahahaahahahhaha prihod od 2-3 miliona, kakvi prihodi u nasoj ligi, to samo moze bit neka donacija kakav crni prihodFIFA/UEFA je napisao/la:imaju prihode od 2-3 miliona ali to nije "budzet"DRHAUSE je napisao/la:Netačno .Željo i Sarajevo imaju oko 3 ,miliona godišnje .Željo nešto više nego Sarajevo .Vjerujem da su i Zrinjski i Široki tu negdje a i Borac.Galion je napisao/la:@UPS kad će to biti kad se kod nas proračuni najbogatijih klubova kreću od milijun i pol do 2 milijuna maraka koliko sam ja upućen![]()
Molim Vad da se držite teme.
Iako izuzetno cijenim armagedonovo mišljenje, kao i svih drugih, molim da prepisku na relaciji Željo-Borac preselite na odgovarajuće teme.
Hvala
Iako izuzetno cijenim armagedonovo mišljenje, kao i svih drugih, molim da prepisku na relaciji Željo-Borac preselite na odgovarajuće teme.
Hvala

Ovaj bolid @Armageddon2012 svaku temu o nasem fudbalu mora zasrat 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
pa Zeljo ima prihode i vece od ovoga zasto se smijes, od ulaznica ima skoro milionTkanton je napisao/la:FIFA/UEFA je napisao/la:hahahahahhahahaahahahhaha prihod od 2-3 miliona, kakvi prihodi u nasoj ligi, to samo moze bit neka donacija kakav crni prihodDRHAUSE je napisao/la:
imaju prihode od 2-3 miliona ali to nije "budzet"
od Uefe za euro nastupe par stotina hiljada,
od sponzora nisam siguran koliko,
od prodaje igraca, bekric, visca, dzeko, sehic, stilic, cocalic...racunaj i njihovu ponovnu prodaju je Zeljo ima postotke.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma malo je milion od ulaznica,ima zeljo jedno deset miliona ja mislim...
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Paromlinac, ShojaStojan i 45 gostiju.