Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Rezultati 4. kolo:
Tetovo: Borac - Nemila 1:1
Šije: Napredak - Proleter 3:1
Zenica: OFK Zenica - Vis 0:1
Tešanjka: Pobjeda - Šehar 5:1
Zenica: Rudar - Gradina 6:0
Vareš: Vareš - Krivaja utakmica nije odigrana
Tabela:
1. Vis 12 bodova
2. Rudar 9
3. Pobjeda 9
4. Krivaja 9 i utakmica manje
5. Napredak 7
6. Proleter 6
7. Zenica 6
8. Nemila 4
9. Vareš 3 i utakmica manje
10. Borac 1
11. Gradina 1
12. Šeher 0
Tabela:
1. Vis 12 bodova
2. Rudar 9
3. Pobjeda 9
4. Krivaja 9 i utakmica manje
5. Napredak 7
6. Proleter 6
7. Zenica 6
8. Nemila 4
9. Vareš 3 i utakmica manje
10. Borac 1
11. Gradina 1
12. Šeher 0
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Vareš - Krivaja 0 : 3 registrovano službenim rezultatom zbog toga što domaćini nisu uplatili kotizaciju za takmičenje i upitan je njihov daljnji status u ovoj ligi.Pasha je napisao/la:Rezultati 4. kolo:
Tabela:
1.Krivaja 12
2. Rudar 9
3. Pobjeda 9
4. Vis 9
5. Napredak 7
6. Proleter 6
7. Zenica 6
8. Nemila 4
9. Vareš 3
10. Borac 1
11. Gradina 1
12. Šeher 0
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Kako su onda uopšte odigrali prva tri liga ?
nemam pojma, ako ne nastave sam ce odbit svima po tri boda sto su uzeli protiv njih, a najgore je u tome sto ministarstvo donira sredstva svim klubovima za uplatu kotizacije za takmicenje, znaci para je bilo sam je pitanje gdje suBosco je napisao/la:Kako su onda uopšte odigrali prva tri liga ?
Navodno su dobili rok do kada da uplate sredstva, i s obzirom da to nisu uradili do predviđenog roka, desilo se šta se desilo!Bosco je napisao/la:Kako su onda uopšte odigrali prva tri liga ?

- Robijas007
- Kontakt:
hvala na pozivu i na vjerovatnom gostoprimstvu,jer poznajem taj kraj Zavidovićki i mentalitet ljudi dolje,tako da vjerujem da će sve biti na visokom nivou,jedno je sigurno pružićemo najveći mogući otpor Krivaji,a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat,vidjećemokrivajaš je napisao/la:Navodno su dobili rok do kada da uplate sredstva, i s obzirom da to nisu uradili do predviđenog roka, desilo se šta se desilo!Bosco je napisao/la:Kako su onda uopšte odigrali prva tri liga ?
P.S. @Pasha pošto vidim da recimo u Drugim Ligama ima tabela sa grbovima klubova,da li je moguće da i našoj nešto slično bude,grbovi imaju na službenoj stranici NS ZDK osim Borca,ja ću nabaviti grb Borca pa da to napravimo,jel može to? Pozdrav
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
ovako.
portal i forum nisu isto. tabele sa grbovima su na portalu i administracija portala postepeno proširuje lige koje prati.
ja nemam ništa sa portalom, nego sam samo ovdje na forumu moderator. a i to ti je tek nešto više od običnog forumaša. ako hoćeš možeš ti ili neko drugi, za početak postaviti grbove svih klubova, ovdje u temi. pa kad, ako dođe taj trenutak da portal odluči da prati i ligu ZDK nek' se nađe. a kad pogledaš ova liga je vjerovatno najbolje propračena kantonalna liga na forumu, zahvaljujući vama i meni.
portal i forum nisu isto. tabele sa grbovima su na portalu i administracija portala postepeno proširuje lige koje prati.
ja nemam ništa sa portalom, nego sam samo ovdje na forumu moderator. a i to ti je tek nešto više od običnog forumaša. ako hoćeš možeš ti ili neko drugi, za početak postaviti grbove svih klubova, ovdje u temi. pa kad, ako dođe taj trenutak da portal odluči da prati i ligu ZDK nek' se nađe. a kad pogledaš ova liga je vjerovatno najbolje propračena kantonalna liga na forumu, zahvaljujući vama i meni.
Yebo te zivot,ovi nasi unistvaju fudbal u gradu,jedinu svijetlu tacku!
Cuj nisu uplatili kotizaciju,pu ye*em ti pare i fudbal ...
Koji s qrac cekali do sad jbm-u!
Sto je najgore,mislim da cu uplatit,jer prvi tim i dalje trenira i sve to...
Stvarno mi nisu jasni -.-'

Koji s qrac cekali do sad jbm-u!

- Robijas007
- Kontakt:
ok postavicu ja grbove pa ako oni odluce takvo nesto napravit neka ima pri ruci,sutra cu se pozabaviti s time,slazem se da je ova Liga jako propracena i to zahvaljujuci upravo raji koja posta i naravno tebi kao moderatoru,prema onome sto se moze vidjet,ova je liga bas interesantna i treba se raditi na tome da se odrzi ovaj nivo popularnosti,ako ne i da se povecaPasha je napisao/la:ovako.
@Alacious povedi racuna sta tamo razni mafijasi kod vas rade,ne dajte da vas prave levatima
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Pa sad ako vam je to jedina svijetla tačka kakve su onda ostale.alacious je napisao/la:Yebo te zivot,ovi nasi unistvaju fudbal u gradu,jedinu svijetlu tacku!![]()
![]()
Koji s qrac cekali do sad jbm-u!![]()
![]()

Džaba ste izgubili 3 boda, mada mislim da ionako ne bi dobili Krivaju, mozda biste remi dobili. Ugl. sretno, da vas na ljeto abd gledamo u Tetovu.

Ma tesko je ovdje ista uraditi kako treba,iskreo ljudi u klubu su pravo dobri ljudi i prije svega vole ovaj klub,tako da me cudi da nije uplacena ta kotizacija,jedino mi imamo problem sto nam je predsjednik kluba onaj koji je gradonacelnik,a on cesto nema veze s fudbalom.. -.-Robijas007 je napisao/la: @Alacious povedi racuna sta tamo razni mafijasi kod vas rade,ne dajte da vas prave levatima
Vjeruj,grad "propada"Bosco je napisao/la:Pa sad ako vam je to jedina svijetla tačka kakve su onda ostale.alacious je napisao/la:Yebo te zivot,ovi nasi unistvaju fudbal u gradu,jedinu svijetlu tacku!![]()
![]()
Koji s qrac cekali do sad jbm-u!![]()
![]()
Stvarno mi nisu jasni -.-'To što se tiče kotizacije, to je tipični naš mentalitet, prvo su gledali mogu li sebi ugrabit šta garant, a onda za kotizacija šta ostane. Mada me jedna stvar ljuti, što te kotizacije nisu ukinute. Zar Komitet za normalizaciju nije ukinuo da se plaća kotizacija
?
Džaba ste izgubili 3 boda, mada mislim da ionako ne bi dobili Krivaju, mozda biste remi dobili. Ugl. sretno, da vas na ljeto abd gledamo u Tetovu.
,malo se ulaze u sport,a fudbal okuplja vecinu djece i drzi ih dalje od ulice..neznam to sa komietom,a aBd vidimo se u Tetovu

- Robijas007
- Kontakt:
danas i sutra su na programu utakmice 5.kola Lige Ze-Do kantona,sastaju se:
ZAVIDOVIĆI: Krivaja-Borac
MAKLJENOVAC: Gradina-Vareš
NEMILA: Nemila-Napredak
NOVI ŠEHER: Novi Šeher-Rudar
MAKLJENOVAC: Proleter-Zenica
KOSOVA:Vis-Pobjeda
Utakmice u Zvidovićima,Nemili i u Makljenovcu(Gradina-Vareš,ukoliko uopće bude odigrana ta utakmica) su na programu u subotu u 15.00 h,ostale tri su u nedjelju u istom terminu
ZAVIDOVIĆI: Krivaja-Borac
MAKLJENOVAC: Gradina-Vareš
NEMILA: Nemila-Napredak
NOVI ŠEHER: Novi Šeher-Rudar
MAKLJENOVAC: Proleter-Zenica
KOSOVA:Vis-Pobjeda
Utakmice u Zvidovićima,Nemili i u Makljenovcu(Gradina-Vareš,ukoliko uopće bude odigrana ta utakmica) su na programu u subotu u 15.00 h,ostale tri su u nedjelju u istom terminu
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
stvarno će biti žalosno, ako već poslije pet utakmica jedna ekipa odustane od daljeg takmičenja.
za sezonu u kantonalnoj ligi je potrebno oko 12 hiljada maraka za ekipe iz Zenice, a za ostale ekipe vjerovatno i koja hiljda više. a ekipe su amaterske, znači igrači ne dobijaju novac. ekipe Rudara i Krivaje plačaju poneke igrače što znači još bar 20-tak hiljada na godinu. nije to baš mala cifra...
za sezonu u kantonalnoj ligi je potrebno oko 12 hiljada maraka za ekipe iz Zenice, a za ostale ekipe vjerovatno i koja hiljda više. a ekipe su amaterske, znači igrači ne dobijaju novac. ekipe Rudara i Krivaje plačaju poneke igrače što znači još bar 20-tak hiljada na godinu. nije to baš mala cifra...
Brate,ipak su uplatili,samo sto je kasnila uplata u banciPasha je napisao/la:stvarno će biti žalosno, ako već poslije pet utakmica jedna ekipa odustane od daljeg takmičenja.

Evo danas je Vares isao u goste kod Gradine,rezultat je 2:0 za domacine,al' nismo nezadovoljni,ipak kod nas okosnicu ekipe cine juniori i kadeti

@alacious
Ja sam čuo da vi imate jednu ekipu koja samo ide u goste i jednu ekipu koja igra samo kod kuće, pa de mi reci je li to istina ?
Ima li iko današnje rezultate ?
Ja sam čuo da vi imate jednu ekipu koja samo ide u goste i jednu ekipu koja igra samo kod kuće, pa de mi reci je li to istina ?

Ima li iko današnje rezultate ?
Krivaja - Borac 2:0
Joj buraz,da je bogdo to istina..pa mi jedva skupimo 15 igraca ikako..Takva je nasa realnostBosco je napisao/la:@alacious

Od tih 15,10 su juniori i kadeti

E da živim u Varešu doš'o bi vam ja stopera igrati.
Uglavnom drago mi je da su uplaćena sredstva mada ne vjerujem u tu priče oko banke
, sad da imamo Savez kako treba najbolje bi bilo da se ta utakmica s Krivajom ponovi, ali naravno poznavajući nas ništa od toga. Sretno u nastavku sezonu Varešu
Gdhje onaj krivajaš da mi napiše izvještad današnje utakmice

Gdhje onaj krivajaš da mi napiše izvještad današnje utakmice

Bosco je napisao/la:E da živim u Varešu doš'o bi vam ja stopera igrati.Uglavnom drago mi je da su uplaćena sredstva mada ne vjerujem u tu priče oko banke
, sad da imamo Savez kako treba najbolje bi bilo da se ta utakmica s Krivajom ponovi, ali naravno poznavajući nas ništa od toga. Sretno u nastavku sezonu Varešu
![]()
Gdhje onaj krivajaš da mi napiše izvještad današnje utakmice![]()
Nisi shvatio dobro,nije problem u tom da banka nije prenjela pare,vec oaj nas zakasnio s odnosenjem novca u banku

A dodji,pa ces igrat..ima mjesta..

Sto se tice ponavljanja,nema sanse..prosle sezone su u Varesu igrali Makljenovac i Vares,i jedan igrac Makjenovca je udario glavom od zid,i onesvjestio se..dosao je svjesti nakon 15 minuta i poceo se gusit...jedva se ga spasili,utakmica se prekinula,ali naravno nikad nije ponove odigrana..

Tu sam, tu samBosco je napisao/la:E da živim u Varešu doš'o bi vam ja stopera igrati.Uglavnom drago mi je da su uplaćena sredstva mada ne vjerujem u tu priče oko banke
![]()
Gdhje onaj krivajaš da mi napiše izvještad današnje utakmice![]()

Pa šta da ti kažem, utakmica i više nego korektna, skoro pa prijateljska. Krivaja definitivno potcijenila Borac, očekujuće neke levate kojima će zabit 5komada a da se i ne oznoje, no nije bilo tako. Fin otpor Borca, da su imali malo hrabrosti da krenu naprijed mogli su i do iznenađenja s obzirom na odnos prema igri igrača Krivaje, koji kao što sam rekao ranije i kvalitetniji su i školovaniji igrači ali kao da nemaju dovoljno volje i želje ili šta već. Cijela utakmica se igrala na polovici Borca, Krivaja jalovo napadala, povela pred kraj poluvremena, a drugi gol pred kraj utakmice. Od igrača Borca najviše pokušavao nešto napraviti mali Šišić, kao i kapiten, jel i on Šišić? I onaj štoper sa brojem 9 nije loš ali ne zna osnovno pravilo da ne smije izaći van granica igrališta bez dozvole sudije. No sve u svemu, pobjeda zaslužena,ali teška. Opet kažem, uz malo hrabriju igru, Borac je mogao do iznenađenja, ali..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.