ja sam mislio da ce u englesku otici ali eto odlucio se je da ostane u njemackojSINE je napisao/la:Ma Miske je igračina, po meni (nije što je naš) u bundes ligi na toj poziciji nema boljeg, toliko lucidnih poteza, proigravanja, asistencija itd... On kad igra, igra i Wolfsburg, sjetite se samo njgovih partija dok je igrao u Bochumu, pa i u Nürnberg. Mislim da je napravio pravi potez što je došao u Wolf.... bolje mu netreba.
Njemu samo treba špic igrač ispred njega koji če čitati njegove poteze i nema dalje, a to je upravo Džeko ili onaj Grafite.
Zvjezdan Misimović
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- miralem444
- Kontakt:
apsolutno si upravu MISKETA je uzivanje gledat odmor za oci takav igracina se jednom u 10 godina rada
SINE je napisao/la:Ma Miske je igračina, po meni (nije što je naš) u bundes ligi na toj poziciji nema boljeg, toliko lucidnih poteza, proigravanja, asistencija itd... On kad igra, igra i Wolfsburg, sjetite se samo njgovih partija dok je igrao u Bochumu, pa i u Nürnberg. Mislim da je napravio pravi potez što je došao u Wolf.... bolje mu netreba.
Njemu samo treba špic igrač ispred njega koji če čitati njegove poteze i nema dalje, a to je upravo Džeko ili onaj Grafite.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Navodno je dobro bio zagrizao Everton al' neka njega u Wolfsburgu, ko će Džeki lopte gurati naprijed..........FK Sarajevo je napisao/la:ja sam mislio da ce u englesku otici ali eto odlucio se je da ostane u njemackojSINE je napisao/la:Ma Miske je igračina, po meni (nije što je naš) u bundes ligi na toj poziciji nema boljeg, toliko lucidnih poteza, proigravanja, asistencija itd... On kad igra, igra i Wolfsburg, sjetite se samo njgovih partija dok je igrao u Bochumu, pa i u Nürnberg. Mislim da je napravio pravi potez što je došao u Wolf.... bolje mu netreba.

SAMO ŽELJO
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ma govorili su i everton i MiddlesbroughSINE je napisao/la:Navodno je dobro bio zagrizao Everton al' neka njega u Wolfsburgu, ko će Džeki lopte gurati naprijed..........FK Sarajevo je napisao/la:ja sam mislio da ce u englesku otici ali eto odlucio se je da ostane u njemackojSINE je napisao/la:Ma Miske je igračina, po meni (nije što je naš) u bundes ligi na toj poziciji nema boljeg, toliko lucidnih poteza, proigravanja, asistencija itd... On kad igra, igra i Wolfsburg, sjetite se samo njgovih partija dok je igrao u Bochumu, pa i u Nürnberg. Mislim da je napravio pravi potez što je došao u Wolf.... bolje mu netreba.
Njemu samo treba špic igrač ispred njega koji če čitati njegove poteze i nema dalje, a to je upravo Džeko ili onaj Grafite.![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
-
- Kontakt:
ma ovakvog igraca majka jednom radja...i jos igra svim srcem.....svaka mu cast!!! 

-
- Kontakt:
ma pitanje je kolko iko od ovih igraca igra srcem jer i misimovic je cim se prodo htjeo da se oprosti pa ga je kodro molio da se vrati a vjerovatno se bojao povrede kao sto se bojao i slihamidzica ima isada dosta takvih.deni_m1312 je napisao/la:ma ovakvog igraca majka jednom radja...i jos igra svim srcem.....svaka mu cast!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
Miske je se prodo preko Bochuma i Nürnberga a ne preko repke. Razlog sto je htje da se oprosti je bio sto mu je Kodro tek tako oduzeo kapitensku traku! To su ga sigurno neki specijalci nagovarali da to uradi, kao da neda ispred sebe tam vam, al ipak je se odmah vratio. znaci da je sam skonto da nije to vrijedno oprostajakatalinski5 je napisao/la:ma pitanje je kolko iko od ovih igraca igra srcem jer i misimovic je cim se prodo htjeo da se oprosti pa ga je kodro molio da se vrati a vjerovatno se bojao povrede kao sto se bojao i slihamidzica ima isada dosta takvih.deni_m1312 je napisao/la:ma ovakvog igraca majka jednom radja...i jos igra svim srcem.....svaka mu cast!!!

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
joj kako ovdje ima nekih specijalaca..pa ovdje bilo koji igrac da igra u vecem klubu on se prodo...pa kako ne mozes svatiti...nemozes se prodati preko reprezentacije u wolsburg, rengers i ostale velike klubove, preko repke se prodaju igraci kao sto su saraba i ovi ostali...dajteljudi prije nego sto ne4sto napiste skontajte u glavi sta pisete...CheGuevara je napisao/la:Miske je se prodo preko Bochuma i Nürnberga a ne preko repke. Razlog sto je htje da se oprosti je bio sto mu je Kodro tek tako oduzeo kapitensku traku! To su ga sigurno neki specijalci nagovarali da to uradi, kao da neda ispred sebe tam vam, al ipak je se odmah vratio. znaci da je sam skonto da nije to vrijedno oprostajakatalinski5 je napisao/la:ma pitanje je kolko iko od ovih igraca igra srcem jer i misimovic je cim se prodo htjeo da se oprosti pa ga je kodro molio da se vrati a vjerovatno se bojao povrede kao sto se bojao i slihamidzica ima isada dosta takvih.deni_m1312 je napisao/la:ma ovakvog igraca majka jednom radja...i jos igra svim srcem.....svaka mu cast!!!
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
eto ti si jedini pametan ovdje pa sigurno da je vecini nasih igraca pomogla reprezentacija da se proda i sigurno i misimovic da nije igro za reprezentaciju tobi bila druga prica,treba nekad gledat i dasu igraci vise duzni ovoj reprezentaciji nego sto je ona njima.
- CheGuevara
- Kontakt:
Miske se sigurno nije prodo preko repke, nego sa svojim igrama koje je pruzao za svoje klubove...normala, ako neki igraca nevrijedi bas nimalo, ni repka mu nece pomoci da se proda..a mogu ti ja napisati par imena od kojih ja mislim da su se oni prodali preko repke (mislim - neznam jer nemam dokazakatalinski5 je napisao/la:eto ti si jedini pametan ovdje pa sigurno da je vecini nasih igraca pomogla reprezentacija da se proda i sigurno i misimovic da nije igro za reprezentaciju tobi bila druga prica,treba nekad gledat i dasu igraci vise duzni ovoj reprezentaciji nego sto je ona njima.

Dzeko: Wolsfburg je pratio onog Simuneka pa su ugledali Dzeku kad je igrao za mladu repku!
Berberovic: Kad ce njega turci gledati u Bugarskoj?? Garant im se svidio kad smo igrali sa Turcima!
Ibisevic: Prodo se preko mlade repke u Aachen!
Radeljic: Preko repke doso u Cottbus, drugog razloga neznam sta on ima tamo traziti!
Damjanovic: Sam menadzer Kaiserslauterna Kuntz je priznao da je ga pratio kad je igro za repku!
Muslimovic: Svidio se garant Grcima kad smo igrali sa njima u proslim kvalifikacijama! Neznam zasto bih inace kupovali igraca koji je non stop povrijedzen i koji je u zadnje svoje 2 godine u italiji jedva odigrao 10 utakmica.
Eto to je to od ovih sadasnjih igraca kod kojih predpostavljam da im je repka puno pomogla!
A sada vratimo se opet temi

Ja nebih Misketa i njegovu prodaju vezao puno za rep. jer je odlučujići potez za njega, po meni bio je prelazak iz Bayerna u Bohum, te je tad pokazao svoju pravu vještinu i umječe, pa su se ovi iz Bayerna pokajali što su ga prodali. Ne kažem da njegove dobre igre u rep. nisu uticale na njegovu dalju budučnost.
Ma neka on nastavi samo ovako, dobro i nama, dobro i njemu.....

Ma neka on nastavi samo ovako, dobro i nama, dobro i njemu.....

SAMO ŽELJO
Nisam gledao tekmu al vidim kazu Miske dva puta asistirao...
0:1 Gentner (19., Linksschuss, Vorarbeit Grafite)
0:2 Grafite (58., Rechtsschuss, Riether)
0:3 Dejagah (87., Rechtsschuss)
to pise na kickeru,takodjer i na bundesliga.de ,ako je ko gledao nek potvrdi jel asistirao il nije
to pise na kickeru,takodjer i na bundesliga.de ,ako je ko gledao nek potvrdi jel asistirao il nije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
vidio sam taj prvi go na nekom slabom streamu i meni se cini da Zvjezdan nije dodirnuo loptu vec je preskocio i propustio usamljenom Gentneru i tako prevario odbranu. to se oficijalno ne racuna kao asistencija ali bi mozda trebalomiky_hz je napisao/la:Nisam gledao tekmu al vidim kazu Miske dva puta asistirao...

za ostale golove nemam pojma ali logicno da ako je izasao u 67 onda nije mogao asistirati u 87

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
CheGuevara je napisao/la:Miske se sigurno nije prodo preko repke, nego sa svojim igrama koje je pruzao za svoje klubove...normala, ako neki igraca nevrijedi bas nimalo, ni repka mu nece pomoci da se proda..a mogu ti ja napisati par imena od kojih ja mislim da su se oni prodali preko repke (mislim - neznam jer nemam dokazakatalinski5 je napisao/la:eto ti si jedini pametan ovdje pa sigurno da je vecini nasih igraca pomogla reprezentacija da se proda i sigurno i misimovic da nije igro za reprezentaciju tobi bila druga prica,treba nekad gledat i dasu igraci vise duzni ovoj reprezentaciji nego sto je ona njima.):
Dzeko: Wolsfburg je pratio onog Simuneka pa su ugledali Dzeku kad je igrao za mladu repku!
Berberovic: Kad ce njega turci gledati u Bugarskoj?? Garant im se svidio kad smo igrali sa Turcima!
Radeljic: Preko repke doso u Cottbus, drugog razloga neznam sta on ima tamo traziti!
Damjanovic: Sam menadzer Kaiserslauterna Kuntz je priznao da je ga pratio kad je igro za repku!
Muslimovic: Svidio se garant Grcima kad smo igrali sa njima u proslim kvalifikacijama! Neznam zasto bih inace kupovali igraca koji je non stop povrijedzen i koji je u zadnje svoje 2 godine u italiji jedva odigrao 10 utakmica.
Eto to je to od ovih sadasnjih igraca kod kojih predpostavljam da im je repka puno pomogla!
varas se za Muslimovica, njega je u PAOK doveo Zagorakis s kojim se poznaje jos iz Italije, mislim da su dobri jarani privatno, a Zagor je sada predsjednik PAOK-a.
- CheGuevara
- Kontakt:
Ma koliko god oni bili jarani, Muslimovic je se najvise pokazao u repki! U Seriji A nije se bas naigrao, a necemo valjda racunati sto je u Seriji B i Seriji C zabijao golove..naravno da su mu nastupci za repku, pogotovo golovi protib norveske, turske pa i hrvatske pomogli za neku bolju buducnostcalcio je napisao/la:CheGuevara je napisao/la:Miske se sigurno nije prodo preko repke, nego sa svojim igrama koje je pruzao za svoje klubove...normala, ako neki igraca nevrijedi bas nimalo, ni repka mu nece pomoci da se proda..a mogu ti ja napisati par imena od kojih ja mislim da su se oni prodali preko repke (mislim - neznam jer nemam dokazakatalinski5 je napisao/la:eto ti si jedini pametan ovdje pa sigurno da je vecini nasih igraca pomogla reprezentacija da se proda i sigurno i misimovic da nije igro za reprezentaciju tobi bila druga prica,treba nekad gledat i dasu igraci vise duzni ovoj reprezentaciji nego sto je ona njima.):
varas se za Muslimovica, njega je u PAOK doveo Zagorakis s kojim se poznaje jos iz Italije, mislim da su dobri jarani privatno, a Zagor je sada predsjednik PAOK-a.

Ibiševića je kolko znam Halilhodžić doveo u francusku pa je odatle otišo u njemačku.
nisam gledao bundesligu , ali cujem da je zvezdinjo-piksi, opet asistirao. palac gore majstore
njega je prodao njegov kvalitet,, najbolji na svijetu
izpravili su na kicker.de i Misimovicu je pripisana jedna asistencija juce znaci sada ima vec 14 asistencija ukupno
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Gledao sam tekmu..joooooooojjjj Misimovic..
Trenutno nas najbolji igrac.
Izmedju 4 igraca njegov pas prodje do klempe Grafitea.
A komentator ce: Brilijantno..Perfektno..Genije..
PS
Jucer mi je bio jedan od losih dana..
Grafite izjednacio sa Vedom
Da nije bilo povreda do sada bi Hoff bjezao najmanje 10 bodova.
Trenutno nas najbolji igrac.
Izmedju 4 igraca njegov pas prodje do klempe Grafitea.
A komentator ce: Brilijantno..Perfektno..Genije..
PS
Jucer mi je bio jedan od losih dana..
Grafite izjednacio sa Vedom

Da nije bilo povreda do sada bi Hoff bjezao najmanje 10 bodova.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.