BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

mma_hz
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la mma_hz » 17 jan 2012, 18:31

@ma brate nije bitan kvanitet nego kvalitet...oni su sad au Sarajevu prihvatili borbe za sicu samo zbog raje i da bi se borili u svom gradu...
oni redovno dobijaju poziv za borbe beogradske TESSLE (njihova najjaca organizacija)..
takodzer ih ponovo zove MFC najjaci hrvatski onda Bugarski max fight..itd itd..medjutim oni su to prerasli..
mogu oni tu imati godisnje 10 borbi al to ne vodi nigdje..

Po njima jedino vrijedno sto se tice evrope je strenght and honour gdje sad trebaju nastupiti,..ovo ostalo je onako bezze(sto se tice evrope). ...mislim dobri su borci u svim org ali nije to bas poznato...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 17 jan 2012, 23:03

mma_hz je napisao/la:@ma brate nije bitan kvanitet nego kvalitet...oni su sad au Sarajevu prihvatili borbe za sicu samo zbog raje i da bi se borili u svom gradu...
oni redovno dobijaju poziv za borbe beogradske TESSLE (njihova najjaca organizacija)..
takodzer ih ponovo zove MFC najjaci hrvatski onda Bugarski max fight..itd itd..medjutim oni su to prerasli..

Po njima jedino vrijedno sto se tice evrope je strenght and honour gdje sad trebaju nastupiti,..ovo ostalo je onako bezze(sto se tice evrope). ...mislim dobri su borci u svim org ali nije to bas poznato...
Od viska glava ne boli tako ima ona stara, ali ja kazem uvijek isto tako nije bitan kvantitet vec kvalitet.

Oni trebaju se i dare boriti na Tessle isto kao i MFC-u i hvala im sto su nap priredili Sarajevo fight ali moraju se nekako progurati do ove Ruske M1 ili kako se vec zove ne znam sto je i Fedor imao borbu prije neki 2 mjeseca. A i onaj WFC Slovenski napreduje polako.

Ovo vazi isto i za nase kickboxere da je nekako da se barem dokopaju i superkombata Rumunskog koji ce biti ove godine i u Podgorici CG.

Sajko5
Kontakt:

Post Postao/la Sajko5 » 17 jan 2012, 23:08

prati li ko karate.. ja sam bio smeđi pojas i jednom sam osvojio turnir u Ključu, a u Sanskom Mostu je bio jedan ćelo smeđi, bio je zaje.ban plaho.
Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 17 jan 2012, 23:14

Sajko5 je napisao/la:prati li ko karate.. ja sam bio smeđi pojas i jednom sam osvojio turnir u Ključu, a u Sanskom Mostu je bio jedan ćelo smeđi, bio je zaje.ban plaho.
Nekada je taj sport bio najjaci mislim najvise raje je to treniralo ali je taj trend u zadnjih 15 god opao od kako su dosli ovi novi sportovi mma, kick/thaibox ali zasigurno je koristan. Judo je ostao na tom nekom nivou kao i ranije dok je i box isto tako mozda ce ovim Redzovicem potezom se box malo vratiti na stare staze jer uz njega i Adnana Buharajliju nemamo nekog jaceg boxera neracunajuci na Adnana Catica koji se bori za Njemacku.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jan 2012, 19:37

Polo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@ma brate nije bitan kvanitet nego kvalitet...oni su sad au Sarajevu prihvatili borbe za sicu samo zbog raje i da bi se borili u svom gradu...

Od viska glava ne boli tako ima ona stara, ali ja kazem uvijek isto tako nije bitan kvantitet vec kvalitet.

Oni trebaju se i dare boriti na Tessle isto kao i MFC-u i hvala im sto su nap priredili Sarajevo fight ali moraju se nekako progurati do ove Ruske M1 ili kako se vec zove ne znam sto je i Fedor imao borbu prije neki 2 mjeseca. A i onaj WFC Slovenski napreduje polako.

Ovo vazi isto i za nase kickboxere da je nekako da se barem dokopaju i superkombata Rumunskog koji ce biti ove godine i u Podgorici CG.
ma brate ,oni ce se uvijek htjeti boriti u svom gradu za bilo kakve pare... :D
a ako se pokazu u strenght and honour....bice dobro i imace prilike da idu dalje ...nemoj se smijati al ni UFC nije toliko daleko vjeruj mi....a naravno ako bude potrebno da nabiju skor ili nesto tako ici ce i na teslu a i na WFC kao i MFC...bugarski max fight je isto dobar onako al ici ce samo ukoliko se pokaze potreba za borbama koje im budu trazile ove jace org... ;) ;)
FK SARAJEVO.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jan 2012, 01:30

Steta sto Denis nije realizovo onaj night fight prije skoro 2 god kada je najavljivo i kada su dosli i Overeem Aailistar kao i brat mu Valentijn onda Schilt, Chalid de Faust Zimmerman itd.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 jan 2012, 15:45

Sanjao sam sinoc Denisa kako se bori u UFC-u, eto do cega je doslo ljudi. :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jan 2012, 15:56

MakeTZ je napisao/la:Sanjao sam sinoc Denisa kako se bori u UFC-u, eto do cega je doslo ljudi. :)
Nadamo se njegovoj pobjedi i uspjesnom nastupu ,,sada je shvatio UFC ozb ,a ne kao prosli put kada uopste nije trenirao..sada se vec lomi radeci hehe ;) ;)
FK SARAJEVO.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jan 2012, 20:37

mma_hz je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Sanjao sam sinoc Denisa kako se bori u UFC-u, eto do cega je doslo ljudi. :)
Nadamo se njegovoj pobjedi i uspjesnom nastupu ,,sada je shvatio UFC ozb ,a ne kao prosli put kada uopste nije trenirao..sada se vec lomi radeci hehe ;) ;)
Haha nasmija me ovo sanjao sam Denisa sinoc dobar si buraz.

Svako normalan zeli mu pobjedu za sta svi mi zivimo kao i on, dali neko zna vise o njegovom tom klubu? i daj make tz vi sa mma-bih uradite jedan dobar intervju sa njim ne onako kratko sto moze stati u 2 recenice.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 jan 2012, 22:36

Polo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Haha nasmija me ovo sanjao sam Denisa sinoc dobar si buraz.

Svako normalan zeli mu pobjedu za sta svi mi zivimo kao i on, dali neko zna vise o njegovom tom klubu? i daj make tz vi sa mma-bih uradite jedan dobar intervju sa njim ne onako kratko sto moze stati u 2 recenice.
ne moze se nikako doci u kontakt s' njim, a mi nismo novinari da ga trazimo u Sarajevu ili nesto slicno, jos ja sam radim na portalu tako da i nije bas lako. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 00:19

Opa izgleda da se Dragan Pesic vraca u kavez.Kako sam procitao negde potpisao je ugovor sa UCFC-om. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2012, 09:06

Devil je napisao/la:Opa izgleda da se Dragan Pesic vraca u kavez.Kako sam procitao negde potpisao je ugovor sa UCFC-om. :?
lav u ringu majstor u kuhinji :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 13:27

fera je napisao/la:
Devil je napisao/la:Opa izgleda da se Dragan Pesic vraca u kavez.Kako sam procitao negde potpisao je ugovor sa UCFC-om. :?
lav u ringu majstor u kuhinji :mrgreen:
Secam se tog naslova,Nezavisne ili Press cini mi se. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2012, 19:06

mma_hz je napisao/la:u Zenevi nekad krajem marta ugovorene dvije borbe ja mislim za strenght and honour organizaciju..
Berin Balijagic-Emil Zahariev..do 93
TOmislav Spahovic -Matias Suk do 93 ...

sta reci o njihovim protivnicima osim da su jedni od boljih boraca do 93 u Evropi..
http://www.sherdog.com/fighter/Emil-Zahariev-33448" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sherdog.com/fighter/Mathias-Schuck-39904" onclick="window.open(this.href);return false;
mala promjena u vezi borbe Berina Balijagica...naime on se nece boriti sa Emilom Zaharievim jer je frajer navaljo 110 kila(zAHARIEV :mrgreen: )...borice se protiv Jamesa Zikica zvanog"THE MESSENGER"..
dok kod Tomislava situacija ostaje nepromjenjena...
Zelimo Berinu svu mogucu srecu jer je mu trebati..iskustvo je sigurno na strani Zikica(34 god),dok je Berin jos mlad(22 god),al to nista ne mora znacitii.. :D :D ..dok se Zikic borio nas Berin je pratio France 98 i zamisljao da bude kao ZIZU EHHEHE
Just recive conformation from menager Sasa Wolfman Vulovic.Our fighter Berin Balijagic will fight in Geneva at "Strenght and Honor" championship against "Cage Rage" legend and champion James Zikic and Tomislav Spahovic will fight against very dangerous Mathias Schucka !
http://www.sherdog.com/fighter/James-Zikic-1767" onclick="window.open(this.href);return false; covjek se u svojoj karijeri borio protiv boraca kao sto su Vitor Belfort,Fabricio Werdum,kao i sa Evangelistom Silvom zvanim "cyborg"...sigurno ogroman izazov za naseg mladog borca ,a naravno i velika cast za njega jer se bori s jednim takvim imenom...NEMA PREDAJE!!!
IDEMO BERA!!!! " onclick="window.open(this.href);return false;
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2012, 23:56

http://www.profightstore.com/novosti/re ... /8921.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
jos jedan odlican uspjeh Pretorian BH tima -...za par godina ce ovi amateri postati profesionalci..
posebno se to odnosi na malog Ahmeda Vilu..mali ima 15 godina a tuce ko veliki heheh
FK SARAJEVO.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 jan 2012, 09:09

mma_hz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:u Zenevi nekad krajem marta ugovorene dvije borbe ja mislim za strenght and honour organizaciju..
Berin Balijagic-Emil Zahariev..do 93
TOmislav Spahovic -Matias Suk do 93 ...

sta reci o njihovim protivnicima osim da su jedni od boljih boraca do 93 u Evropi..
http://www.sherdog.com/fighter/Emil-Zahariev-33448" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sherdog.com/fighter/Mathias-Schuck-39904" onclick="window.open(this.href);return false;
mala promjena u vezi borbe Berina Balijagica...naime on se nece boriti sa Emilom Zaharievim jer je frajer navaljo 110 kila(zAHARIEV :mrgreen: )...borice se protiv Jamesa Zikica zvanog"THE MESSENGER"..
dok kod Tomislava situacija ostaje nepromjenjena...
Zelimo Berinu svu mogucu srecu jer je mu trebati..iskustvo je sigurno na strani Zikica(34 god),dok je Berin jos mlad(22 god),al to nista ne mora znacitii.. :D :D ..dok se Zikic borio nas Berin je pratio France 98 i zamisljao da bude kao ZIZU EHHEHE
Just recive conformation from menager Sasa Wolfman Vulovic.Our fighter Berin Balijagic will fight in Geneva at "Strenght and Honor" championship against "Cage Rage" legend and champion James Zikic and Tomislav Spahovic will fight against very dangerous Mathias Schucka !
http://www.sherdog.com/fighter/James-Zikic-1767" onclick="window.open(this.href);return false; covjek se u svojoj karijeri borio protiv boraca kao sto su Vitor Belfort,Fabricio Werdum,kao i sa Evangelistom Silvom zvanim "cyborg"...sigurno ogroman izazov za naseg mladog borca ,a naravno i velika cast za njega jer se bori s jednim takvim imenom...NEMA PREDAJE!!!
IDEMO BERA!!!! " onclick="window.open(this.href);return false;
ja mislim da je ovo jako dobra stvar za berina... treba se boriti sa iskusnim i dobrim borcima... pa i da izgubi vise ce nauciti nego da dođe i razbije nekog levata...
You are someone else I am still right here

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jan 2012, 14:57

Ovdje si definitivno upravu... ;) ;) @fera :D
FK SARAJEVO.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 jan 2012, 19:13

Sve cestitke momcima iz Pretoriana vidi se da klub ozbiljno trenira i dobijaju priznanja van BiH svaka cast Zrnu on je najzasluzeniji za uspjehe ovog kluba.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jan 2012, 19:39

I ono sto se meni kod Berina Balijagica najvise svidza sto je odbio da se bori na max fightu prije godinu dana...
nudili su mu 800 eura za mec plus 3 dana placeno spavanje,jelo pice itd itd..i naravno kao i uvijek tamo imas i svoju Bugarku :mrgreen: :mrgreen: ....al imali su jedan uslov koji je on glatko odbio ,a to je bio da se bori pod zastavom Srbije...e zato tog momka jos vise postujem i cjenimm...samo pod svojom zastavom...a to je zastava Bosne..
nema momak neke pare ..jedva skupi za pripreme itd itd..inace su borbe tamo 400 do 500 eura al njemu su tada nudli 800...ko je imalo blizak tim ljudima zna o cemu govorim..svaka borba dobro dodze...al eto momak voli svoju zemlju ,a ne kao one pobjegulje pod tudze zastave samo radi prednosti koju stice i pogodnostima pod tim zastavama.. :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 24 jan 2012, 00:28

mma_hz je napisao/la:I ono sto se meni kod Berina Balijagica najvise svidza sto je odbio da se bori na max fightu prije godinu dana...
nudili su mu 800 eura za mec plus 3 dana placeno spavanje,jelo pice itd itd..i naravno kao i uvijek tamo imas i svoju Bugarku :mrgreen: :mrgreen: ....al imali su jedan uslov koji je on glatko odbio ,a to je bio da se bori pod zastavom Srbije...e zato tog momka jos vise postujem i cjenimm...samo pod svojom zastavom...a to je zastava Bosne..
nema momak neke pare ..jedva skupi za pripreme itd itd..inace su borbe tamo 400 do 500 eura al njemu su tada nudli 800...ko je imalo blizak tim ljudima zna o cemu govorim..svaka borba dobro dodze...al eto momak voli svoju zemlju ,a ne kao one pobjegulje pod tudze zastave samo radi prednosti koju stice i pogodnostima pod tim zastavama.. :evil: :evil:
Svaki pravi Bosanac nece se borit pod drugom zastavom ali ima uvijek onih koji bi i majku dali za pare pa tako da im to nije toliko bitno pod kojom se zastavom bore.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.