Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
driblanje - LF1+pravacReTry je napisao/la:znal neko rec koje su opcije za driblanje,polaganje i zakucavanje??![]()
Znam ja rijesnje za to....promijeni klub. nije sudbina da pobjedis s OKCmandraX je napisao/la:Problem! HELP![]()
Igram "My Player", treća sezona, igram u Oklahomi, dođem do play off-a, u finalu sa Cleveland-om, pobjedim ih, i sad ono poslije tekme, taman da počne ona preskonferencija, mene izbaci iz igre, tri puta pokušao, pobjedim u finalu, i taman završi tekma, mene izbaci iz igrice...znal' neko u čemu je frka?
mandraX je napisao/la:Problem! HELP![]()
Igram "My Player", treća sezona, igram u Oklahomi, dođem do play off-a, u finalu sa Cleveland-om, pobjedim ih, i sad ono poslije tekme, taman da počne ona preskonferencija, mene izbaci iz igre, tri puta pokušao, pobjedim u finalu, i taman završi tekma, mene izbaci iz igrice...znal' neko u čemu je frka?
Probaj se diskonektovat sa interneta pa onda udji u igricu i pobjedi tekmu.mandraX je napisao/la:Problem! HELP![]()
adnan24 je napisao/la:mandraX je napisao/la:Problem! HELP![]()
A sigurno jos jedan u nizu "bug"-ova koje ima NBA 2k...probaj naci crack-fix ili nesto slicno,ja sam negdje vidio da ima kad sam skidao igricu,e sad ne znam da li ce ti i to pomoci.
Ja sam poceo da igram My player i igram u Phili...kren'o sam sa 0-10...120 poena primam po mecu,svaki put kad izadjem iz igre i preskocim ono vrijeme dok ne udjem u igru...protivnik napravi razliku od 10-15 poena i na kraju gubim sa 35-40 razlike...znaci totalni raspad,kontam mora da je do igrice jer nije ni malo normalno
BIHfan je napisao/la:![]()
![]()
Pa slaba ti ekipa. Ja sam trenutno u rookie sezoni, izabrao me Washington. Ljudi su trejdali Walla i ostavili fransizu meni. Izabran sam za all-stara. I kotiram za MVP-a, vec mi poceli skandirat kad pucam slobodna. Zadnje dvije tekme sam dao preko 40 poena. A najace mi je ona reklama sto sam snimio where amazing happens, mene stavili u reklamu.Ufuro sam se bas.
Stvarno glupe trade-ove rade, ja bio u Heat-u, odoše Bosh, Wade i LeBron, a doveli G. Wallace-a i Westbrooka, i isto mi se to dešavalo, sve ok dok sam u igri, izađem, oni nam nabiju razliku 15-20 poenaadnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:![]()
![]()
Pa slaba ti ekipa. Ja sam trenutno u rookie sezoni, izabrao me Washington. Ljudi su trejdali Walla i ostavili fransizu meni. Izabran sam za all-stara. I kotiram za MVP-a, vec mi poceli skandirat kad pucam slobodna. Zadnje dvije tekme sam dao preko 40 poena. A najace mi je ona reklama sto sam snimio where amazing happens, mene stavili u reklamu.Ufuro sam se bas.
A jest slaba ali kontas da ja u 2/4 uvijek udjem sa -15 poena...nije mi zanimljivo igrati![]()
A ista stvar ko i kod tebe...ljudi trejdovali Iguodalu za Vileneuva-u i Monroea a ja sad zatrazio trejd tako da su ga popusili pravoHocu da idem na zapad,tamo mi vise odgovora stil igre
Pa izbori se za minute, ja igram najvise od svih. Ne odmaram gotov nikako, mozda 3 minute na utakmici. Napuni sebi staminu da mozes duze izdrzat i igrat ces startera. Kod mene su hiljadu trejdova uradili i evo petorka R. Jackson (rookie), ja, P. George, J. Smith i Al Horford. Klupa solidna i evo nas 4 na istoku. Koju ti poziciju igras ?adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:![]()
![]()
A jest slaba ali kontas da ja u 2/4 uvijek udjem sa -15 poena...nije mi zanimljivo igrati![]()
A ista stvar ko i kod tebe...ljudi trejdovali Iguodalu za Vileneuva-u i Monroea a ja sad zatrazio trejd tako da su ga popusili pravoHocu da idem na zapad,tamo mi vise odgovora stil igre
afa97 je napisao/la:driblanje - LF1+pravacReTry je napisao/la:znal neko rec koje su opcije za driblanje,polaganje i zakucavanje??![]()
polaganje - C(ono u igri) ili RS u bilo kojem smjeru
zakucavanje - sprint + polaganje
igram na jostick sta ti je to lf1 i c u opcijamaReTry je napisao/la:afa97 je napisao/la:driblanje - LF1+pravacReTry je napisao/la:znal neko rec koje su opcije za driblanje,polaganje i zakucavanje??![]()
polaganje - C(ono u igri) ili RS u bilo kojem smjeru
zakucavanje - sprint + polaganje
pa daj kako ja sam spreman odma igratidjonla je napisao/la:hocemo li probat malo 1 vs 1
e nista onda ako ko zna kako nije problem,odmah sad da poigramodjonla je napisao/la:ja ti brate ne znam ni konfiguracije namjestit ko na ps3, kamoli kako da protiv tebe igram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.