Bubam
Geografija(igra)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Geografija(igra)
Jablanicko jezero, .., Neretva
Bubam
Bubam
dobro, Ruska federacija...eto..pluton je napisao/la:nijedubrava je napisao/la:Švicarskoj. Al, prvo moje pitanje odgovorite...Elegant je napisao/la:U kojoj se drzavi zvanicno govore 4 jezika ?
pluton, rusija..ne preskacite...rusija(to ne postoji)
blidinje
nije blidinje...
samo vi bubajte
Neretvu priznajem kao točan, treći odgovor... al, još dva su ostala...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 05 jan 2012, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
druga??kelner je napisao/la:Koja je po velicini druga svjetska pustinja ?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Tako je, boračko jezero, al ostao je još ejdan odgovor..Znači, iz tog se jezera izlijeva jedna rječica, potočić i pritom se ulijeva u jednom vodopadu u Neretvu. KOja je to rječica, potočić?pluton je napisao/la:onda je boracko
a druga pustinja da probam gobi?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
e to nezzdubrava je napisao/la:Tako je, boračko jezero, al ostao je još ejdan odgovor..Znači, iz tog se jezera izlijeva jedna rječica, potočić i pritom se ulijeva u jednom vodopadu u Neretvu. KOja je to rječica, potočić?pluton je napisao/la:onda je boracko
Bosna <3
Da nije mozda Trebizat?
?
ili plitvica

?
ili plitvica
Šisticadubrava je napisao/la:Tako je, boračko jezero, al ostao je još ejdan odgovor..Znači, iz tog se jezera izlijeva jedna rječica, potočić i pritom se ulijeva u jednom vodopadu u Neretvu. KOja je to rječica, potočić?pluton je napisao/la:onda je boracko
Ime planine na jugo-istoku bosne, ime dobila po stranicama knjige (na latinskom)
da vidimo koliko znate naše planine
nema potpisa
Bravo Admire 
Taman sam ih krenuo kuditi kako ne znaju svoju zemlju (iako, bilo je malo potesko pitanje)
Taman sam ih krenuo kuditi kako ne znaju svoju zemlju (iako, bilo je malo potesko pitanje)
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Lelija. .... 
Dobar pokusaj, ali nije. Tacno je da ime planine pocinje sa LUnica_Liverpool_ je napisao/la:Lelija. ....
nema potpisa
Treskavica 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Leotar ?
Po stranicama knjige na latinskom.
Onda se verovatno zove Lib.

Onda se verovatno zove Lib.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa po tome je dobio naziv, a vidi se zasto po ovoj slici. tacan naziv planine je Lebrsnik, a jasno se vidi iz mjesta Cemerno, na putu Tjentiste-Gacko, tj Cemerno je ono i u imenu Bosna i HercegovianDevil je napisao/la:Po stranicama knjige na latinskom.
Onda se verovatno zove Lib.![]()
nema potpisa
Moj red znaci.
Jedno brzinsko.
Koji je najvisi vodopad na svetu ?
Jedno brzinsko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
da nisu viktorijini vodopadi na rijeci zambezi?Devil je napisao/la:Moj red znaci.
Jedno brzinsko.
nema potpisa