NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Ko vodi New York Knickse nek se sto prije javi 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
Jeste sve isto kad igras protiv kompa jer je to kao da igras offline associjaciju al kad igras protiv human playera tu ulazi u igru internet konekcija potpuno je drugacije al vidjecemo.
Moje ime je Bill Gates i stvarno ne bih trebao imate problema sa timbear grylls je napisao/la:Jeste sve isto kad igras protiv kompa jer je to kao da igras offline associjaciju al kad igras protiv human playera tu ulazi u igru internet konekcija potpuno je drugacije al vidjecemo.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
AHhahaha vidjecmemo kako kome konekcija mene hs zajebava otkako ga imam.
jedan moj drug se prijavio, nije na ovom forumu, nick mu je mexicorn, uzeo je Clipperse.Ko vodi knickse, samo da zna da sam prihvatio termin utakmice 8 veceras
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Prodajem utakmice ko je zainteresovan nek se javi, diskretnost zagarantovana 

ti si mi bio potreban znaci veceras u 8, taman jedan okrsaj za rodjendan mojafa97 je napisao/la:jedan moj drug se prijavio, nije na ovom forumu, nick mu je mexicorn, uzeo je Clipperse.Ko vodi knickse, samo da zna da sam prihvatio termin utakmice 8 veceras

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel mogu ja rezervisat tim Houston ? nadam se da ih niko nije uzeo..ja u toku dana bih trebao da skinem igru..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Mogul meni Spursi?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Moze...pintol_TM87 je napisao/la:Jel mogu ja rezervisat tim Houston ? nadam se da ih niko nije uzeo..ja u toku dana bih trebao da skinem igru..

Mogu slobodni su samo udji...kokuz je napisao/la:Mogul meni Spursi?

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
samo pitanje odigrao sam 6 utakmica... koliko se ceka na sljedecu "rundu" posto mi je porosao onaj prvi a ev istice trenutno i drugi period
- bear grylls
- Kontakt:
Edo3majka daj prihvati trejd sta odugovlacis
al ozbijno dobices centra dobrog dobar skakac i ima dobar sut za centra plus turner lmlda perspektivan idealan da ulazi sa klupe treba ti malo da prodrmas stvari nisi dobro startao
.
Jos sat vremena i pocinje druga runda

Jos sat vremena i pocinje druga runda

Kako naci ponudjeni trade, trazio sam ali nigdje da nadjem, reci sta nudis pa da ja ponudim tebi ako sam zainteresovan, mislim da mozemo tekme igrati iako pocne druga runda, tako sam ja zakazao tekmu sa Dallasom sutra u 11h
@Ovaj za kontroler, kad udjes u igru idi nariktaj sebi controller, i onda ce moci, i ja sam imao isti problem na my player-u ali kad sam u igri nariktao sve fecera kako treba

@Ovaj za kontroler, kad udjes u igru idi nariktaj sebi controller, i onda ce moci, i ja sam imao isti problem na my player-u ali kad sam u igri nariktao sve fecera kako treba

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bear grylls
- Kontakt:
Na r2 listas na home na pocetnoj stranici dok nedođes do trades tu vidis ponuđene i losta ih na r1(ovo govorim ko na kontroleru na plejci a na xbox je rt i rb il lt i lb skojs s trane hos da listasedo3majka je napisao/la:Kako naci ponudjeni trade, trazio sam ali nigdje da nadjem, reci sta nudis pa da ja ponudim tebi ako sam zainteresovan, mislim da mozemo tekme igrati iako pocne druga runda, tako sam ja zakazao tekmu sa Dallasom sutra u 11h![]()

ma ja sam to izmjesao, ne zna se ni ko pije ni ko placabear grylls je napisao/la:Na r2 listas na home na pocetnoj stranici dok nedođes do trades tu vidis ponuđene i losta ih na r1(ovo govorim ko na kontroleru na plejci a na xbox je rt i rb il lt i lb skojs s trane hos da listasedo3majka je napisao/la:Kako naci ponudjeni trade, trazio sam ali nigdje da nadjem, reci sta nudis pa da ja ponudim tebi ako sam zainteresovan, mislim da mozemo tekme igrati iako pocne druga runda, tako sam ja zakazao tekmu sa Dallasom sutra u 11h![]()
@Ovaj za kontroler, kad udjes u igru idi nariktaj sebi controller, i onda ce moci, i ja sam imao isti problem na my player-u ali kad sam u igri nariktao sve fecera kako treba).

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bear grylls
- Kontakt:
Ok al dobar sam ti trejd dao spencer hawes i turner za joela anthonya haslema i norrisa colea.
joj jesam truba, najlošiji sam
0-3 mi skor, bio 0-2(to samo igralo) sad udjem odigram protiv pc-a i opet izgubim hhh... dok se uštelim
i kad mogu opet igrat utakmicu ? jel kad prodje ovo neko vrijeme(20-ak minuta piše mi nešto u gornjem desnom dijelu)

0-3 mi skor, bio 0-2(to samo igralo) sad udjem odigram protiv pc-a i opet izgubim hhh... dok se uštelim
i kad mogu opet igrat utakmicu ? jel kad prodje ovo neko vrijeme(20-ak minuta piše mi nešto u gornjem desnom dijelu)
- bear grylls
- Kontakt:
Ja sam te uzeo jednu odnos cpukokuz je napisao/la:joj jesam truba, najlošiji sam![]()

de nek neko restartuje ovo, pa da ispočetka igramo ko ljudi ha ya 

Ej momci izvinite imao sam malih problema prlikom prijave na forum ja vodim new york knickse nadam se da ce nam biti zanimljivo...vrabac....
pa hajde mislim da sad igramo ja i tivrabac je napisao/la:Ej momci izvinite imao sam malih problema prlikom prijave na forum ja vodim new york knickse nadam se da ce nam biti zanimljivo...vrabac....

EDIT: Daj da se dogovorimo vrijeme kad da odigramo...
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.