Kako si uzeo karte kad tek 6. idu na prodaju?soko je napisao/la:Evo mi smo uzeli karte danas.
Evo ovu su nase sekcije izgleda:
101-117, 202-216, 301-317
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kako si uzeo karte kad tek 6. idu na prodaju?soko je napisao/la:Evo mi smo uzeli karte danas.
Ti si u SAD ? Koliko su para karte ?soko je napisao/la:Evo mi smo uzeli karte danas.
autobuske karte za chicago?soko je napisao/la:Evo mi smo uzeli karte danas.
kako si saznao za sekcije?Cincinnatus je napisao/la:Kako si uzeo karte kad tek 6. idu na prodaju?soko je napisao/la:Evo mi smo uzeli karte danas.
Evo ovu su nase sekcije izgleda:
101-117, 202-216, 301-317
koja su nase sekcijesoko je napisao/la:Mogu se uzeti danas sa viza karticom. Danas je VISA pre-sale.
28-165 dolara.
http://www.soldierfield.net/content/mex ... nal-soccer" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam siguran. Mi smo uzeli 110, nas petorica. A gdje god uzmes bice nase raje puno ionako.budjavi je napisao/la:koja su nase sekcijesoko je napisao/la:Mogu se uzeti danas sa viza karticom. Danas je VISA pre-sale.
28-165 dolara.
http://www.soldierfield.net/content/mex ... nal-soccer" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema problema. Treba siriti vijest tako da raja zna....budjavi je napisao/la:evo i ja uzimam sada. hvala sto si javio inace bih cekao do ponedeljka. cekam samo od buraza zeleno svjetlo da vidim koliko nas ide.
planiram i ja uzeti 100 sekciju.
ima jedan mexo radi samnom. evo gledam ga vec duze vrijeme ne znam da li da mu kazem ili nesoko je napisao/la:Nema problema. Treba siriti vijest tako da raja zna....budjavi je napisao/la:evo i ja uzimam sada. hvala sto si javio inace bih cekao do ponedeljka. cekam samo od buraza zeleno svjetlo da vidim koliko nas ide.
planiram i ja uzeti 100 sekciju.
heheh ma zao mi ga nestosoko je napisao/la:@budjavi
odgovor je jasan NE
Ni za zivu glavu,reknes jednom eto ciuvavua copor.budjavi je napisao/la:heheh ma zao mi ga nestosoko je napisao/la:@budjavi
odgovor je jasan NE
i ja sam u 206. Koja row?budjavi je napisao/la:evo sekcija 206..nista bolje za ovu cijenu. iskreno da vam kaze $120 mi je puno dati za 100 sekciju.
row 9, seats 13, 14, 15Cincinnatus je napisao/la:i ja sam u 206. Koja row?budjavi je napisao/la:evo sekcija 206..nista bolje za ovu cijenu. iskreno da vam kaze $120 mi je puno dati za 100 sekciju.
budjavi je napisao/la:row 9, seats 13, 14, 15Cincinnatus je napisao/la:i ja sam u 206. Koja row?budjavi je napisao/la:evo sekcija 206..nista bolje za ovu cijenu. iskreno da vam kaze $120 mi je puno dati za 100 sekciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.