Ko vam je najdrazi igrac
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
- Kontakt:
Re: Ko vam je najdrazi igrac
Allen Iverson "The Answer"
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Dirk Nowitzki, poslije njega Steve Nash, Paul Pierce, Dwight Howard, D. Wade, a sto se tice LeBrona, ne mogu ga ocima

Kobe Bryant je napisao/la:za ljubitelje lebron james-a![]()
cak i u reklamnoj najavi play-off-a 2009 kao njegov najbolji play off potez zakucavanje preko garnett-a , covjek je prvo napravio nosenu pa onda 3 koraka na pocetku napravi 1 kratki pa 2 duza![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pYa5u-lP ... 174ADBF181
ovo sto ti kazes da je nosena lopta ni u evropi nebi svirali a o tri koraka nema ni rijeci koraci se pocnu brojati tek kada je covjeku lopta u rukama a ne kada vodi loptu.
pisi nesto o kobeu vama svima nesto KING zapeo za oci valjda vam krivo sto je najbolji!
LBJ23KING
kobe bryant
Wade
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza Delibašić(nekada), Kobe Bryant(sada)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Od igraca koji su zavrsili karijeru: Jordan i Sprewell
))
Sada mi se izdvajaju Dwight Howard (radi njega i Hedo-a Orlando sve drazi), Derrick Rose iz Bulls-a, i legendarni Garnet (ne mogu prezaliti sto ode u Boston... a tako bih ga rado gledao u dresu Knicks-a
)))!
Ne znaci da ostali nisu dobri. naprotiv toliko je sjajnih da je tesko izdvojiti bilo koga, ali su mi ovi dragi na poseban i neobjasnjiv nacin... C. Anthony je sjajan, Lebron - suvisno ista reci, itd itd... ali mi Howarda u ovom trenutku najdraze gledati.

Sada mi se izdvajaju Dwight Howard (radi njega i Hedo-a Orlando sve drazi), Derrick Rose iz Bulls-a, i legendarni Garnet (ne mogu prezaliti sto ode u Boston... a tako bih ga rado gledao u dresu Knicks-a

Ne znaci da ostali nisu dobri. naprotiv toliko je sjajnih da je tesko izdvojiti bilo koga, ali su mi ovi dragi na poseban i neobjasnjiv nacin... C. Anthony je sjajan, Lebron - suvisno ista reci, itd itd... ali mi Howarda u ovom trenutku najdraze gledati.
LIVESTRONG!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!
-
- Kontakt:
Naravno najbolji krilni centar svih vremena Kevin Garnett,i jedan od najboljih klubova ikad Boston Celtics
-
- Kontakt:
Lebron je stvarno dobar igrac,a ono zakucavanja preko garnetta nije nista pa covjek nije ni skocio a nije on taj koji cuva lebrona nego je zakasnio na skok bila bi to blokada svih blokada,kakav lebron on je samo frajer i nista vise nema on pojma o kosarci......LBJ23KING je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:za ljubitelje lebron james-a![]()
cak i u reklamnoj najavi play-off-a 2009 kao njegov najbolji play off potez zakucavanje preko garnett-a , covjek je prvo napravio nosenu pa onda 3 koraka na pocetku napravi 1 kratki pa 2 duza![]()
ovo sto ti kazes da je nosena lopta ni u evropi nebi svirali a o tri koraka nema ni rijeci koraci se pocnu brojati tek kada je covjeku lopta u rukama a ne kada vodi loptu.
pisi nesto o kobeu vama svima nesto KING zapeo za oci valjda vam krivo sto je najbolji!
boli me briga za LBJ-a, ali daj ti procitaj ponovo sta si napisao.merso_garnett je napisao/la: Lebron je stvarno dobar igrac,a ono zakucavanja preko garnetta nije nista pa covjek nije ni skocio a nije on taj koji cuva lebrona nego je zakasnio na skok bila bi to blokada svih blokada,kakav lebron on je samo frajer i nista vise nema on pojma o kosarci......

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Rafer Alston i njegovi street potezi 

Wade naravno, igrali smo jučer 1 na 1 dobio sam ga al svejedno mi je najdraži i najbolji..

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Pasha je napisao/la:boli me briga za LBJ-a, ali daj ti procitaj ponovo sta si napisao.merso_garnett je napisao/la: Lebron je stvarno dobar igrac,a ono zakucavanja preko garnetta nije nista pa covjek nije ni skocio a nije on taj koji cuva lebrona nego je zakasnio na skok bila bi to blokada svih blokada,kakav lebron on je samo frajer i nista vise nema on pojma o kosarci......
stas cojek se ''malo''zanjeo jbg nije do njega hehehe
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ne volim Jamesa, ali o nosenoj nema govora nije ruka bila ispod lopte vec sa strane, odnosno skoro na lopti, a koraci bi bili da je na tto zakucavanje krenuo noseci loptu u jednoj ruci, a ne u dvije rukeLBJ23KING je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:za ljubitelje lebron james-a![]()
ray allen zbog trica
- raul-zakon
- Kontakt:
SHAQ O'NEAL,KOBE BRYANT I JASON KIDD :ugeek:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Pa zna se ko je najbolji
LeBron James
LeBron James
tako je Ramo zna se ko je No.1ramooo23 je napisao/la:Pa zna se ko je najbolji
LeBron James

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.