Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Jedan od najlošijih bekova koje sam gledao na televiziji - a gledam sve i svašta. Mislim da je protiv Francuza u igru ušao u 25. minuti i da je zamijenjen 15 minuta poslije. Očaj, najslabiji dio momčadi.raul-zakon je napisao/la: je Ko ovaj ljudi? Odakle njega odjednom izvukoše?
Najmanje su vam sanse ako cemo realno treba gledati objektivno.!Rosas7 je napisao/la:ma HRVATSKA ide dalje ,za ostale me zaboli taki
to jest,u kakvoj smo formi nemozemo nikoga dobit,ali nada tinja i sve je veca sto se blizi pocetak,mislim da ce utakmica sa italijom biti odlucujucaRedDevilS je napisao/la:Najmanje su vam sanse ako cemo realno treba gledati objektivno.!Rosas7 je napisao/la:ma HRVATSKA ide dalje ,za ostale me zaboli taki
Ako bude tako ja nikad vise ovaj sport necu gledat.Mislim na to da Hrvatska bude bez boda.Nikad losiji tim Hrvatska nije imala ali to je tim koji se nikada ne otpisuje jer nijedan tim ne igra srcem kao oni.IlPrincipino je napisao/la:ma komšije imaju tanku odbranu i mislim da će ih to doći glave...po meni nemaju velike šanse za prolaz...
Španija će se namučiti protiv Italije..Irsku i Hrvate će dobiti glatko...
Italija će imati problema protiv Španije i Irske...Hrvatsku će dobiti glatko...
Hrvatima predvidjam tri poraza i zadje mjestu u grupi...
po meni će to biti ovako...
Španija 7
Italija 5
Irska 4
Hrvatska 0
2004 i 2002 puno losiji tim je biotevezito je napisao/la:Ako bude tako ja nikad vise ovaj sport necu gledat.Mislim na to da Hrvatska bude bez boda.Nikad losiji tim Hrvatska nije imala ali to je tim koji se nikada ne otpisuje jer nijedan tim ne igra srcem kao oni.IlPrincipino je napisao/la:ma komšije imaju tanku odbranu i mislim da će ih to doći glave...po meni nemaju velike šanse za prolaz...
Španija će se namučiti protiv Italije..Irsku i Hrvate će dobiti glatko...
Italija će imati problema protiv Španije i Irske...Hrvatsku će dobiti glatko...
Hrvatima predvidjam tri poraza i zadje mjestu u grupi...
po meni će to biti ovako...
Španija 7
Italija 5
Irska 4
Hrvatska 0
malo si preoptimistican,onakvu irsku kakvu sam danas vidio protiv bih,dobila bi i sinosja momcad hrvatske koja je dobila estoniju...Tuzla950 je napisao/la:Španija prva u to nema sumnje,a i vidim je u finalu 8)
1.Španija
2.Italija
3.Irska
4.Hrvatska
Nemaju ovde Hrvati šta tražiti.
i neko kaze spanjolska nije favorit euraIlPrincipino je napisao/la:23 igrača koje je pozvao Del Bosque na Euro...
Goalkeepers: Casillas, Valdés, Reina
Defenders: Arbeloa, Sergio Ramos, Piqué, Albiol, Juanfran, Javi Martínez, Jordi Alba
Midfielders: Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Fábregas, Xabi Alonso, Cazorla, Silva, Mata, Pedro, Navas
Attackers: Torres, Llorente, Negredo
meni ima par iznenadjenja...
napad mi je enigma...ali ono što je interesantno..danas je Soldadu rodjendan i Del Bosque mu je dao odličan poklon za rodjendan...
Pedro tu iako nije se baš naigrao ove sezone..nema Adriana koji je bio odličan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.