Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Znam, yebote, nisam s Marsa pao... samo eto, mogle su se pripreme obaviti kroz kup, dvije sigurno zanimljive utakmice, Tomislav, Kamešnica ili Sloga, ovako se moraju organizirati dodatne prijateljske utakmice. Ovako bi se moglo desiti - pošto znam da neće odustati - da se Željo ili Široki ili Borac nađu na utakmici u Podhumu.plavobijeli je napisao/la:MA TO JE NAMJERNONAPRAVLJENO DA SE PROVJERI STANJE JUNIORA I NEŠTO KADETA I DA SE ISPANE I USPUT DA SE DALIĆ OPROSTI.
ja mislim da je to ekipa koja je bila najbolje plasirana od ovih sto su ispali,u nasem slucaju OrašjeZoom088 je napisao/la:Ako bi se kojim slucajem desilo da NK Vitez (ili neka druga ekipa) odustane od takmicenja, ko onda ulazi u Prvu ligu FBiH, odnosno kako se popunjava "slobodno mjesto"?
upravu si samo mi jedna stvar nije jasna.. ovi iz Slobode vec sad misle da ce se prošetati ovom ligom. ima tu klubova kao Jedinstvo,Buducnost,Rudar,Krajina ,Iskra,Capljina,Bratstvo pa cak i Krajisnik koje nece tek tako lako moci pobijediti ... sve u svemu jedva cekam da pocne ta liga koja ce biti zasigurno jedna od najzanimljivijih do saddexteron je napisao/la:Sigurno ce ovo biti kvalitetom najjaca i najzanimljivija sezona u Prvoj ligi FBiH... Ima dosta zvucnih klubova koji su dospjeli ovdje gdje vec jesu...
A oko ovih zvucnih ja prije svega mislim na Slobodu, Bosnu, Buducnost, i Jedinstvo... Sloboda toliko godina standardna, Bosna osvojila sve a za ove ostale se takdje zna koliko znace... Bice gusto, ja sam cuo iz uprave da ce Bosna konkurisati za prvo mjestoEmir93 je napisao/la:upravu si samo mi jedna stvar nije jasna.. ovi iz Slobode vec sad misle da ce se prošetati ovom ligom. ima tu klubova kao Jedinstvo,Buducnost,Rudar,Krajina ,Iskra,Capljina,Bratstvo pa cak i Krajisnik koje nece tek tako lako moci pobijediti ... sve u svemu jedva cekam da pocne ta liga koja ce biti zasigurno jedna od najzanimljivijih do saddexteron je napisao/la:Sigurno ce ovo biti kvalitetom najjaca i najzanimljivija sezona u Prvoj ligi FBiH... Ima dosta zvucnih klubova koji su dospjeli ovdje gdje vec jesu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.