Doduse, mislim da ce Spanija odigrati svoj najbolji mec bas u ovom finalu ... Koliko su jaki, dovoljno je vidjeti da su sa pola gasa su stigli u finale

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Nije, tada je sudio Olegario Benquerenca.lisander je napisao/la:Ova Italija je prefairplay ekipa za placipickaste spance, Spanci u prvih 11 imaju samo tri korektna igraca koja nece laktati, gaziti, plakati, to su Iniesta, Xavi i golman, tako da nemoj da ko uputi ruznu rijec ka Balloteliju, kad ovamo na ovoj strani vidis ove mankene i placipicke
jel to onaj sto je nama sudio protiv Turske u ZeniciElegant je napisao/la:Kako ce da pripazi svoje susjede.IlPrincipino je napisao/la:Portugal's Pedro Proenca will referee the #Euro2012 final between Spain and Italy. He also took charge of the CL final in May.
To već tražiš neke izgovore da znaš o čemu ćeš pisat' kad 'tale popuše? Pametno, pametno...MaGiCa je napisao/la:Kao i uvek protiv Spanaca.mandraX je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Joj kako će 'tale da na'ebu u finalu...![]()
Ocekujem 1 kvalitetno ciganisanje: Biskvit, Pique, Ramos...ima tu materijala. Ali, ovoga puta Don Cesare ce imati igrace koji veruju da mogu da pobede Spaniju, a ne da se zadovolje remijem.
Mora počet' El-Nino, obavezno...vidjeli smo kakve je probleme pravio 'talama u onoj prvoj utakmici, kad je ušao izgubili su se jednostavno.juznjak> je napisao/la:Nadam se da ce Torres poceti
mandraX je napisao/la: To već tražiš neke izgovore da znaš o čemu ćeš pisat' kad 'tale popuše? Pametno, pametno...
Simpatizer Italije našao pametovat' o ciganisanju, anfakinb'livbl.
Del Bosque uoči finala: Ne žalim što se nismo dogovorili s Hrvatskom i izbacili Italiju
"Nikad nećemo požaliti što se nismo dogovorili s Hrvatskom i izbacili Italiju. To nije dobro za sport", rekao je Del Bosque za Marcu.
Talijani i Španjolci u utakmici u skupini odigrali su 1:1. Azzuri se poveli preko Di Natalea, izjednačio je Fabregas.
"Vezni red Italije temelji se na Pirlu i De Rossiju, a okosnica momčadi su Pirlo i Balotelli. U prvoj utakmici su nam stvorili puno problema."
Je li Španjolska favorit u finalu?
"Italija je četverostruki svjetski prvak tako da ne možemo govoriti tko je ovdje favorit. Šanse su 50:50. Mislim da će Talijani igrati isto kao protiv Njemačke."
Ovako počinješ svaku diskusiju na ovom forumu, nebitno sa kim, a onda kad ti se uzvrati, trčiš na temu "Forum", ili adminu i plačeš kako te vrijeđaju, kako pišu svašta, kako treba banovat' ovog - onog...bla bla, kme kme...MaGiCa je napisao/la: MandraXu, botu klasicni
Ma nemoj? Ti si pratio sve moje diskusije? I znas da me niko nije vredjao, npr. zbog nacionalnosti?mandraX je napisao/la:Ovako počinješ svaku diskusiju na ovom forumu, nebitno sa kim, a onda kad ti se uzvrati, trčiš na temu "Forum", ili adminu i plačeš kako te vrijeđaju, kako pišu svašta, kako treba banovat' ovog - onog...bla bla, kme kme...MaGiCa je napisao/la: MandraXu, botu klasicni
Sačekajmo finale, nemoj da se ne pojaviš na forumu poslije tekme.
Ovi sto glume katalonce mislismuXmania je napisao/la:Zar je došlo vrijeme za prepucavanje i sa "špancima", ja stvarno nemam snage više, ali ni pretjerano ništa protiv njih, samo nek nema dvije najtalentiranije fudbalske nacije na svijetu (Engleska i Njemačka)...
Nek pobjedi bolji.
Vrlo je moguce da sam te pomesao sa nekim od novoinstaliranih navijaca Barce (sa kojim sam ranije diskutovao), koji su me napadali, na osnovu stila pisanja. Mada bih mogao da se zakunem da si to bio ti.mandraX je napisao/la:kme kme...
To nije razlog da pokušaš mene vrijeđat', mislim da je ovo prvi put da ja i ti nešto diskutujemo, a pogledaj kako si ti tu diskusiju započeo...nebitno, to samo govori dovoljno o tebi, ne o meni.
What?loptica je napisao/la:spamate temu sama djeca ovdje jadni ovi moderatori s ovakvima.
tema pišite a ostalo dajte se smirite
E ko mu kažemandraX je napisao/la:
Ovako počinješ svaku diskusiju na ovom forumu, nebitno sa kim, a onda kad ti se uzvrati, trčiš na temu "Forum", ili adminu i plačeš kako te vrijeđaju, kako pišu svašta, kako treba banovat' ovog - onog...bla bla, kme kme...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.