OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
Izigrase ih posteno pred kraj. Trener Amere nije bio zadovoljan xD
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Francuzi me iznenadili, odlicno atletski i trkacki igraju poriv USA. Mnogo pametnije od USA, bice ovdje mucenja za Amere.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- schweinsteiger
- Kontakt:
prije takmicenja bilo je price koji Dream team je bolji,ovaj sad ili onaj prije 20 godina predvodjen Jordanom,Pippenom,Maloneom,Johnsom...pa ovaj DT ne moze ni primirisati onom
Amerikanci nakon prve cetvrtine ni malo ne igledaju impresivno koliko smo,ja mislim,svi ocekivali.
Amerikanci nakon prve cetvrtine ni malo ne igledaju impresivno koliko smo,ja mislim,svi ocekivali.
#miasanmia
Gurava igra, ovdje je sve moguće. Francuzi jako dobri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa onaj tim bi dobio ove 30 razlike. Kakva glupost uopste poreditischweinsteiger je napisao/la:prije takmicenja bilo je price koji Dream team je bolji,ovaj sad ili onaj prije 20 godina predvodjen Jordanom,Pippenom,Maloneom,Johnsom...pa ovaj DT ne moze ni primirisati onom![]()
kako vrijeme bude odmicalo Ameri ce dizati prednosti, nema sanse da izgube danas.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kad nisu u startu skinuli gace, hrabro pa sta bude, to je dobro za utakmicuHigh je napisao/la:Gurava igra, ovdje je sve moguće. Francuzi jako dobri.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- schweinsteiger
- Kontakt:
sto me nervira ovakva igra,isto kao kad se igra zadnja minuta playoffa u NBA,svaki napad prekrsaj :S
#miasanmia
Smijesni se faulovi sviraju Amerima. Pa one sudije su uspjele u roku jedne minute iznervirati Bryanta, Anthonya i Westbrooka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma i sudije sviraju svakakve gluposti. Ova FIBA pravila treba sahranit i uvest komplet NBA pravila.schweinsteiger je napisao/la:sto me nervira ovakva igra,isto kao kad se igra zadnja minuta playoffa u NBA,svaki napad prekrsaj :S
- BernardBarnjak
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Smijesni se faulovi sviraju Amerima. Pa one sudije su uspjele u roku jedne minute iznervirati Bryanta, Anthonya i Westbrooka.
bojim se da nisi u pravu. cupaju rukama i mislim da sudije rade odlican posao. hocu da kazem FIBA-ina pravila... svaki blok amerikanaca je faul (po FIBI)
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 29 jul 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hardene, ne sam! 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tesko da ce francuzi ovo stici...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
nanek
Ima li gdje kakav link ili ima neki drugi kanal osim hrt2 sto prenosi ?
Ovo Anthony-u sto su svirali je smijesno. Igrac Francuske se odbi od njega u duelu on svira faul.BernardBarnjak je napisao/la:amerosm je napisao/la:Smijesni se faulovi sviraju Amerima. Pa one sudije su uspjele u roku jedne minute iznervirati Bryanta, Anthonya i Westbrooka.
bojim se da nisi u pravu. cupaju rukama i mislim da sudije rade odlican posao. hocu da kazem FIBA-ina pravila... svaki blok amerikanaca je faul (po FIBI)
Edit: Vidi se da Ameri imaju problema da se naviknu na pravila FIBA-e.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 29 jul 2012, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
http://www.thefirstrow.eu/watch/132792/ ... rance.htmlnanek je napisao/la:Ima li gdje kakav link ili ima neki drugi kanal osim hrt2 sto prenosi ?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pa i neće stići. Fizički oni super stoje i po meni se mogu nositi sa Amerikancima, ali oni imaju problem što su tehnički odron, akcije im ne liče ni na šta, a šut sa distance i poludistance ne ulazi ni pod razno. Tako su na mišiće došli do finala EP, a izgubili od Španije zato što ne znaju.BernardBarnjak je napisao/la:tesko da ce francuzi ovo stici...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ne znam na koju situaciju tacno mislis ali ima svega, na obije strane... samo da se zna nisam ni ja ljubitelj FIBA pravila...amerosm je napisao/la:Ovo Anthony-u sto su svirali je smijesno. Igrac Francuske se odbi od njega u duelu on svira faul.BernardBarnjak je napisao/la:amerosm je napisao/la:Smijesni se faulovi sviraju Amerima. Pa one sudije su uspjele u roku jedne minute iznervirati Bryanta, Anthonya i Westbrooka.
i jos nesto, navijam protiv USA.
- schweinsteiger
- Kontakt:
ma ne moze se ovo gledat',Ameri kad bi pomilovali Francuze,sudije bi svirale faul.
ovo sad sto su oznacili kao faul u napadu za Jamesa je presmijesno.
ovo sad sto su oznacili kao faul u napadu za Jamesa je presmijesno.
#miasanmia
- BernardBarnjak
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa i neće stići. Fizički oni super stoje i po meni se mogu nositi sa Amerikancima, ali oni imaju problem što su tehnički odron, akcije im ne liče ni na šta, a šut sa distance i poludistance ne ulazi ni pod razno. Tako su na mišiće došli do finala EP, a izgubili od Španije zato što ne znaju.BernardBarnjak je napisao/la:tesko da ce francuzi ovo stici...
Pa dobro, donekle su u pravu ali ne mogu reci da ne znaju. Po meni imaju tehnicke nedostatke ali to je problem trenera. Mislim da su mogu bolji izbor napraviti sto se trenera tice. Mislim da bi iskusniji (kvalitetniji) trener unaprijedio igru francuza za 30%. Strasnu ekipu imaju, steta...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Normalno suđenje. Barem kada pogledamo takmičenja pod okriljem FIBA-e. Eh, siguran sam da će se "gledati kroz prste" u drugom poluvremenu, jer Amerikanci ne umiju igrati blaže. Oni su ovako navikli i to je to. Jbg, bilo je "čudnih" odluka na obje strane, nisu samo Ameri oštećeni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.