Tako je treba se teme drzatidelpiero20 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ma dobar je Sunjke,ali ocigledno da u repci ima i bolji.Neka vreba svoju priliku,nikad se ne zna.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tako je treba se teme drzatidelpiero20 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta je s tobom,dokle su ti Slovaci dogurali,a vidim ni Rusi ti lose ne stoje.Ne daj se da zalutas na ove teme,nije ovo za tebe.Dylan Dog je napisao/la:Nešto nam harishp puno miroljubiv danas,normalno odgovara na pitanja,kad ga neko citira ne ide automatski da pokuša spustiti dotičnome,neće na dobro izaći.
I ja za tvog oftamologa.Dylan Dog je napisao/la:Dobro je,ponovno je onaj stari,već sam se bio zabrinuo.
pobjedili su odlicna vijestMrAmani96 je napisao/la:Gotova utakmica, odlican
po meni on nije kalibar za reprezentacije. pandza kakav god da je, bolji je od njega. naravno padza treba prvo klub naci, ako ga vec nije nasaozizu1991 je napisao/la:U prvoj postavi, vode Metalist iz Kharkova 2 : 1. Ukoliko pobjede, imati će 10 bodova u 4 odigrana kola ukrajinskog prvenstva. Niti malo loše za " malu " Zoryu, a bome niti za našeg Šunjića.
ma nisam ja tebi nista ni govoriozizu1991 je napisao/la:Ma dobro, ja samo izvještavam. O kvalitetama, sigurno je da je Pandža spreman i kada igra redovno u klubu, svakako ispred njega.