Uhh kakvo nabijanje!EPL je napisao/la:Ono sto sam ja vidio u Tesnju, TOSK - Sloga D. 5:1, tesko ce Sloga do prve. Zadnja linija je losa, pogotovo desni bek.SarcofagoVenom je napisao/la:Igrali su već jednom 2002/03 kad je Sloga bila prva.Pappy je napisao/la:Po onome što ja imam informacije mislim da je dobojska Sloga glavni kandidat za ulazak u viši rang. Vidio sam da su najozbiljnije za sada shvatili ligu. Sa druge strane Laktaši su u ogromnim problemima, biće im vrlo teško ostati u ligi, ako i izdrže do kraja.
Ali, čini mi se da je ovo prvi put u drugoj ligi RS, da će Proleter i Sloga igrati. Vidjećemo kakav će biti tu intezitet derbija.
Što se tiče favorita,to zavisi od finansija prije svega,otprilike Sloga Doboj,Proleter Teslić,Modriča,BSK Banja Luka,a ako neko u Trnu odreši kesu kao nekada,i Sloga Trn.
Teško. Ima mnogo boljih igrača u ovim ligama. Malog znam i lično, igrao sa mnom i po nekim turnirima. Imaš na primjer jednog Duška Stajić u Jedinstvu iz Brodca, nema šasne da je bolji od njega.IB2000 je napisao/la:Nikola Nedic, lijevi bek Proletera iz Dvorova je daleko najjaci igrac iako ima nepunih 18 godina ako se ne varam..
Tema postoji ,pogledati Regionalne lige RS,objedinjena tema za sve 4 grupe.To je napravljeno zbog ogromnog interesovanja na ovom forumubluearmy je napisao/la:Iako nema teme i nije vezano za ovu temu vrijedno pomena je igrad banjaluckog treceligasa Naprijeda Dejan Diljevic koji je na regionalnom zapad postigao 9 golova u 4 kola , sigurno cemo ga na proljece gledati u nekom od drugoligasa.
PS Ovo odavno nije bila jaca liga na zapadu . Modrica, Doboj , Trn , Laktasi , Proleter , Ljubic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.