Pa dobro sad,ne mislim na prave navijače,već ove obične gledaoce,lokalne galmdžijeAnelZ je napisao/la:sve uredu djole, ali kakvi navijaci da pomognu Branitelju? Onih 50 standardnih sto ih bude svaku utakmicu?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pa dobro sad,ne mislim na prave navijače,već ove obične gledaoce,lokalne galmdžijeAnelZ je napisao/la:sve uredu djole, ali kakvi navijaci da pomognu Branitelju? Onih 50 standardnih sto ih bude svaku utakmicu?
Ja mislim da sam SC Rodoč ne moze primiti puno gledalaca, mislim da je kapacitet oko 500, ako ne i manje. Volio bi da me neko ispravi i kaze da prima vise jer mi ovo zvuci porazavajuce za jedan klub iz Prve lige FBiH. Ali sve cemo vidjeti 19.9.djoleprijedor je napisao/la:Pa dobro sad,ne mislim na prave navijače,već ove obične gledaoce,lokalne galmdžijeAnelZ je napisao/la:sve uredu djole, ali kakvi navijaci da pomognu Branitelju? Onih 50 standardnih sto ih bude svaku utakmicu?i ostale ,ekipu iz kraja
Sigurno je da će ŠB ipak privući više gledaoca na stadion
Ma kakvi problemi lagano ce ovo bitpo'marke je napisao/la:Mislim da Sloga ne bi trebala da ima problema sa ovim Tomislavom, ako njih ne prodjemo dalje onda ne znam stvarno. Klub koji vec kao godinama pokusava da udje u PL, ali bezuspjesno!!!
anonimni je napisao/la:slažem se s tobomtepsija je napisao/la:Uljari i labudovi,to je derbi.
Dvoboj posrnulih divova![]()
premijerligaši koji igraju protiv niželigaša ne bi trebali imati većih problema, kao ni sarajevo protiv Gradine, za ovu vitešku Rijeku niakd nisam čuo, pa mislim da bi Višegrađani trebali pobijediti, a za meč Travnik-GOŠK ću samo reći da me ništa ne bi iznenadilo
mozes li samo reci njihov sluzbeni naziv stadiona, potreban mi jenkvitez je napisao/la:anonimni je napisao/la:slažem se s tobomtepsija je napisao/la:Uljari i labudovi,to je derbi.
premijerligaši koji igraju protiv niželigaša ne bi trebali imati većih problema, kao ni sarajevo protiv Gradine, za ovu vitešku Rijeku niakd nisam čuo, pa mislim da bi Višegrađani trebali pobijediti, a za meč Travnik-GOŠK ću samo reći da me ništa ne bi iznenadilo
da ti kazem za ovu vitesku Rijeku jer neznas nista o njoj kako kazesimaju travnjak ponajbolji u SBK-u ako ne najbolji,mogu bez problema igrati ovu prvu ligu federacije,imaju neke manje reflektore pa su znali nekad igrat i nocu dok su bili bolji (reflektori) i dok su imali para,sto se uvjeta stadiona tice i toga imaju bolju organizaciju nego pola federalaca al nemaju jake sponzore nit toliko para.drzi ih jedan privatnik koji im daje placu i to sve,al nemoze ih sam gurat u prvu ligu
inace ako si prolazio ikada PC-96 kroz vitez i magistralnu cestu,odmah ispod Fis-a ti je taj kompleks koji drzi gazda njihov( Iva comerc).
imaju dobru ekipu pravo,budu stalno u vrhu lige,par puta i prvi al zbog para nema dalje nazalost.
nkvitez je napisao/la:anonimni je napisao/la:slažem se s tobomtepsija je napisao/la:Uljari i labudovi,to je derbi.
da ti kazem za ovu vitesku Rijeku jer neznas nista o njoj kako kazesimaju travnjak ponajbolji u SBK-u ako ne najbolji,mogu bez problema igrati ovu prvu ligu federacije,imaju neke manje reflektore pa su znali nekad igrat i nocu dok su bili bolji (reflektori) i dok su imali para,sto se uvjeta stadiona tice i toga imaju bolju organizaciju nego pola federalaca al nemaju jake sponzore nit toliko para.drzi ih jedan privatnik koji im daje placu i to sve,al nemoze ih sam gurat u prvu ligu
inace ako si prolazio ikada PC-96 kroz vitez i magistralnu cestu,odmah ispod Fis-a ti je taj kompleks koji drzi gazda njihov( Iva comerc).
imaju dobru ekipu pravo,budu stalno u vrhu lige,par puta i prvi al zbog para nema dalje nazalost.
Ozbiljno. Kada je Sarajevo igralo sa Splitom ljudi iz Splita kažu da je teren odličan, ali je kraći 15-tak metara. Split je bio u Vitezu ili tu negdje na pripremama.anonimni je napisao/la:@ nkvitez
hvala na tom objašnjenjunisam dole bio ima 6-7 godina sigurno
znači, ova Drina je u prednosti nad tom Rijekom
@ irh
fakat ?
hah kako sam ih previdio, celik odustao od takmicenja u kupu u znak solidarnosti sa tuzlasnkom slobodom hahpapir je napisao/la:A Čelik - Pogrmeč, odgođeno
evo nesto pametno:powerplay je napisao/la:Možeš li napisati kad šta pametno , svaki ti je post smiješan.
19.9.BelminM23 je napisao/la:Kad se igraju kojeg datuma?
gavran je napisao/la:Modriča Maxima – Orašje
Travnik – GOŠK
Čelik – Podgrmeč (Sanski Most)
Branitelj – Široki Brijeg
Rijeka (Vitez) – Drina HE (Višegrad)
Rudar Prijedor – Zrinjski
Sloga (Doboj) – Tomislav (Tomislavgrad)
Radnik (Bijeljina) – Rudar (Zenica)
Velež – Mladost (Donji Svilaj)
Sutjeska (Foča) – Famos SAŠK Napredak
Leotar – Slavija
Zvijezda (Gradačac) – Rudar (Ugljevik)
Čapljina – Borac (Banja Luka)
Sloboda (M.Grad) - Zeljeznicar
Sarajevo - Gradina
Olimpic - Vitez
boldirani prolaze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.