Auuuuuu kakav triler u samoj završnici, ljudi moji pa jeli to mogućeeeeeeneo je napisao/la:A sada ?bagrcavi je napisao/la:Dijalog preuzima vodstvo !!! Ovo je da se kladioničarski izrazim, prelazak iz 2 u 1![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Auuuuuu kakav triler u samoj završnici, ljudi moji pa jeli to mogućeeeeeeneo je napisao/la:A sada ?bagrcavi je napisao/la:Dijalog preuzima vodstvo !!! Ovo je da se kladioničarski izrazim, prelazak iz 2 u 1![]()
![]()
Pa saurman i pobjednik ovdje dakakoMElloo je napisao/la:Ko je u finalu ?
Kako ba ovaj dvoboj u polufinalu, ovo je vleiko finaleLBJ MVP je napisao/la:Drugo polufinale ili finale prije finala M4kaveli protiv Bparene.Saurman čeka izazivača
Pa saurman i pobjednik ovdje dakakoMElloo je napisao/la:Ko je u finalu ?
Dijalog imao prejaku regularnu sezonu pa zezno stvariMElloo je napisao/la:Kako ba ovaj dvoboj u polufinalu, ovo je vleiko finaleLBJ MVP je napisao/la:Drugo polufinale ili finale prije finala M4kaveli protiv Bparene.Saurman čeka izazivača
Pa saurman i pobjednik ovdje dakakoMElloo je napisao/la:Ko je u finalu ?![]()
steta da jedan ispadne u polufinalu
Ja sam glasao za Barbinog havera...al dobar si i ti jesi majke mi.M4kaveli je napisao/la:Najrealniji forumaš ili Barbarezov najbolji drug?
RealMoudrid je napisao/la:hejtanju osobe koju mrzi
madridist je napisao/la:Ovdje bi takmičenje puno više imalo na smislu ako bi nagrada pobjedniku bila trajni ban.Da se kandidati imaju čemu nadati.
Skroz pogrešan izraz kod hejtanja. Posramio sam se jer ovo liči bparenski.Donnie Darko je napisao/la:RealMoudrid je napisao/la:hejtanju osobe koju mrzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.