NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
ja bi volio da travnik ostane...a velez, posusije i modrica budu ti koji ce ispast...mislim neka dva tima od ove tri
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
S obzirom na desavanja u zadnjem kolu i to da je Posusje izgubilo kuci mislim da Travnik ima realne sanse da i iduce godine igra u Premijer ligi ...jer ako cemo gledati raspored proljetnog dijela prvenstva Travnik ima daleko laksi u odnosu na Posusje a oni takodjer igraju jednu utakmicu vise NA STRANI........................
ALI TREBA UPOREDITI IGRU I JEDNOG I DRUGOG TIMA RECIMO U ZADNJEM KOLU PA CE SE ZAKLJUCAK VIDJETI
ALI TREBA UPOREDITI IGRU I JEDNOG I DRUGOG TIMA RECIMO U ZADNJEM KOLU PA CE SE ZAKLJUCAK VIDJETI
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
Pa ja stvarno neznam cime se ti hvalis.Travnik ima daleko najgoru ekipu u ligi.To su obicni klepaci i sirovine protiv Veleza ste 1dom centar presli.Da nemate Nurkovica vi bi sada imalu 4 boda.Covjek vas spasava po zna koji put blamaze.Trebala vam je i Slavija dati 5 komada da nije njega bilo.I svako kolo imate zaljenje na sudjenje.Pa Velez je pokraden bog zna koliko puta Gradacac Posusje.Kuci mu sudija nije nista nategao ako nije odnemogao, pa se nikada u novinama nije pozalio NIKAD.
Ajde neka i bude tako da se mi stalno zalimo.........da je tako i sa ostalim ekipama ne bi imali ovakvo sudjenje
i vjerovatno bi se pojedinci zapitali ...dokle vise ovako........argumentovano tvrdim da nas sudije kradu kako na domacem terenu .....a o gostovanju da i ne govorim........................
i vjerovatno bi se pojedinci zapitali ...dokle vise ovako........argumentovano tvrdim da nas sudije kradu kako na domacem terenu .....a o gostovanju da i ne govorim........................
Ne bih to volio no ukoliko nastavite sa igrama koje ste pruzali na kraju jesenjeg dijela prvenstva mogli bi se vrlo lako naci u poziciji u kojoj smo mi sada .....a sto se tice "livade" ne prima toliki broj gledalaca...hahahahaha
Pa ako nam oduzmu ove bodove onda smo tu negdje....trle501 je napisao/la:Ne bih to volio no ukoliko nastavite sa igrama koje ste pruzali na kraju jesenjeg dijela prvenstva mogli bi se vrlo lako naci u poziciji u kojoj smo mi sada .....a sto se tice "livade" ne prima toliki broj gledalaca...hahahahaha

a ne obaziri se na svakakve komentare , znas da sada svako ima internet......
p.s. velika je livada....ima se prostora....

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Ma ne obazirem se ali eto nekad covjeka isfrustriraju djecije gluposti a sto se livade tice hehehehe ne mozete gore
neda policija nego sto vas stane na tribinu za goste stalo i jeste ostali mozete kod harija na cevape ili na kaficu ili pivu u klub gerila uz lasvu
pozzz
neda policija nego sto vas stane na tribinu za goste stalo i jeste ostali mozete kod harija na cevape ili na kaficu ili pivu u klub gerila uz lasvu
pozzz
- rob do grob
- Kontakt:
ako nam nedaju na tribinu daju nam u grad da rusimo grad i vidjet cemo gdje ce nes pustiti da nebude travnik podsjeco na ciglane .....................ili livada ili ciglčane vi birate
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
kolko ti je godina-14 ili 15?'?rob do grob je napisao/la:ako nam nedaju na tribinu daju nam u grad da rusimo grad i vidjet cemo gdje ce nes pustiti da nebude travnik podsjeco na ciglane .....................ili livada ili ciglčane vi birate

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
To je tuga...sto svako ima internet....jbg
p.s. nema on vise od tlinest

p.s. nema on vise od tlinest

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jedva cekam da prije tekme jednu nargilu ispusim:). To mi najvise nedostaje u zenici
Sve u svemu ja zelim srecu sutra i jednoj i drugoj ekipi naravno uz pobjedu Travnika
a vama dragi robijasi dobrodoslicu u grad vezira na utakmicu cevape ili nargilu svejedno
DOBRO NAM DOSLI
a vama dragi robijasi dobrodoslicu u grad vezira na utakmicu cevape ili nargilu svejedno
DOBRO NAM DOSLI
Hvala drug. Obavezno mi je kod lutve na cevape, u palmu na nargilu, jos usput negdje kaficu pa onda na tekmu:)
HVALA ROBIJASIMA STO SU DANAS NAPRAVILI FENOMENALNU ATMOSFERU NA PIROTI
NECU RECI DA MI JE ZAO STO STE IZGUBILI
DRAGO MI JE DA SMO MI POBIJEDILI
NECU KOMENTARISATI UTAKMICU JER NISAM ZADOVOLJAN IGROM NI JEDNE NI DRUGE EKIPE
BORBA SE NASTAVLJA
NECU RECI DA MI JE ZAO STO STE IZGUBILI
DRAGO MI JE DA SMO MI POBIJEDILI
NECU KOMENTARISATI UTAKMICU JER NISAM ZADOVOLJAN IGROM NI JEDNE NI DRUGE EKIPE
BORBA SE NASTAVLJA
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja u zivotu nisam losiju utakmicu pogledo od ove danas.
Slazem se da je utakmica bila ...........losa.ma ne losa KATASTROFALNA..............slazem se i za sudjenje ali me iznenadilo da je sudija ajde da kazem bio na nasoj strani.................NE MOGU DA VJERUJEM.................u svakom slucaju
zao mi je sto je bilo kako je bilo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,drago mi je da smo uzeli bodove,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no s obzirom da je nasa liga takva kakva jeste i ovaj susret ce za divno cudo dobiti prolaznu ocjenu
SRETNO VAM DRAGE KOMSIJE U NASTAVKU PRVENSTVA
a nama sretno u borbi za opstanak
zao mi je sto je bilo kako je bilo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,drago mi je da smo uzeli bodove,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no s obzirom da je nasa liga takva kakva jeste i ovaj susret ce za divno cudo dobiti prolaznu ocjenu
SRETNO VAM DRAGE KOMSIJE U NASTAVKU PRVENSTVA
a nama sretno u borbi za opstanak
Ma to se unaprijed znalo cim se vidjelo ko sudi. Ne znam sta je onaj travnican sa golfom2 i palijom poslije tekme kontao? Da sam nasuta 2 milje dusa???? Dok je nakih hajvana bit ce i razbijenih stakala
PS. RZ nemoj matere ti komentarisat tekme na kojima nisi bio. Jurić je udaren glavom, a ne u glavu.
PS. RZ nemoj matere ti komentarisat tekme na kojima nisi bio. Jurić je udaren glavom, a ne u glavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.