e ne vjerujemDzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.
Lovacke price
Moderator/ica: insider
Re: Lovacke price
- IlPrincipe
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Cautinho
- Kontakt:
Ajde malo aktivirajte ovo,u svoje vrijeme je bila jedna od najboljih tema na forumu,a covjek se mogao ismijati kao budala.
Keep walking.
- Goalgetter
- Kontakt:
HahahahaaDzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Lovacke price
Ma ima jakih priča,evo sam ponovno krenuo da čitam,neke su baš interesantne a neke spadaju u domenu Sci-Fi pa se teško mogu provariti.
Ali ova je izdominirala,moja reakcija će uvije biti ista na ovo
Ali ova je izdominirala,moja reakcija će uvije biti ista na ovo
Cautinho je napisao/la:PLAČEEEEMMMMM MAAAAAAJKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sabinho je napisao/la:Kraljevinaisakovich je napisao/la:Ucesnik rata prica kako je jednog dana izletio pred neprijateljski tenk,iznenadio se on al i posada tenka,kada je kupola tenka pocela da se okrece prema njemu on poce trcati oko tenka, i tako 10 tak krugova oko tenka i tenku se odserafi kupola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep walking.
Dok sam bio jos mali bio jedan lik u drustvu ono stariji od nas 7-8 godina i prica on tako nama,kaze ukrade ti on auto od starog i sa drugom da se vozaju i na autoput sad izadju.Zakucaju sad oni na 220 i otkazu im kocnice,sta ce sad,sjebali se on,kad on razbije onu komandnu tablu i vrati kazaljku na 0 i auto stane.
Ono mi mu tad povjerovali

Ono mi mu tad povjerovali
1946
- majestic24
- Kontakt:
hahahahahahahahaha
ova za tenk je extra...stomak me boli od smijanja majke mi
ova za tenk je extra...stomak me boli od smijanja majke mi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
Dok sam isao u skolu jedan nastavnik likovnog je imao jednu "lovacku"
Kaze "Jedan dan se ja vozio s autom (imao jugu)...ja ga dizem 70,80,90...kad ispred mene na 100 metara kamion stoji na cesti...ja po kocnici-neradi,ja za rucnu-neradi...meni nista nije preostalo nego ubaciti u rikverc i po gasu
I na kraju svega toga "Jesam Allaha mi"
Kaze "Jedan dan se ja vozio s autom (imao jugu)...ja ga dizem 70,80,90...kad ispred mene na 100 metara kamion stoji na cesti...ja po kocnici-neradi,ja za rucnu-neradi...meni nista nije preostalo nego ubaciti u rikverc i po gasu
I na kraju svega toga "Jesam Allaha mi"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Lovacke price
Bilo 10 verzija na temi,ali jako je skrozHead je napisao/la:Dok sam bio jos mali bio jedan lik u drustvu ono stariji od nas 7-8 godina i prica on tako nama,kaze ukrade ti on auto od starog i sa drugom da se vozaju i na autoput sad izadju.Zakucaju sad oni na 220 i otkazu im kocnice,sta ce sad,sjebali se on,kad on razbije onu komandnu tablu i vrati kazaljku na 0 i auto stane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono mi mu tad povjerovali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep walking.
U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca
Fazlija il' neki njegov rod?Sheyi je napisao/la:U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo jedna.... prica nam lik,svi ga znamo u drustvu, igrala reprezentacija davno,jos dok je Baljic igro,i udje on na stadion,ono prolazi gdje su prostorije i vidi Baljica. Kaze njemu Baljic: Pekar!!(to mu nadimak bio).A on ce: Balja! Pekar! Balja! Pekar! I izgrle se i izljube,sjednu i pij pij i kaze po 30 sarajevskih piva popiju,Barbarez neko vino pio,meza ovo ono... i zove Baljic konobara da plati,ceh 900km a on skoci i kaze ostavi to,kad Pekar pije Pekar placa
..al na kraju ga pita jedan jaran sta je bilo kad te stara probudila,tad sam prokino od smijeha 
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
anonimni je napisao/la:Fazlija il' neki njegov rod?Sheyi je napisao/la:U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
priča neki lovac "Jednom ja u lovu, i vidim srnu, prišunjam joj se i opalim, pade srna ko pokošena...
Ja lagano noge na ramena.."
prekide ga telefon, rasprič'o se on dobrih pola sata, i kad je završio kaže ovim što su ga slušali
"Eh, momci dokle sam došao?"
"Stavio ti noge na ramena.."
"Eh ja ja, i yebem ja yebem.."

joj ja sam oplako
Ja lagano noge na ramena.."
prekide ga telefon, rasprič'o se on dobrih pola sata, i kad je završio kaže ovim što su ga slušali
"Eh, momci dokle sam došao?"
"Stavio ti noge na ramena.."
"Eh ja ja, i yebem ja yebem.."
joj ja sam oplako
#Ynwa
profulao si temu, ima posebno tema za viceve
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
de drug kao da je bitnoLenBias je napisao/la:profulao si temu, ima posebno tema za viceve
bitno se malo nasmijat
#Ynwa
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma pusti njegaLiverpool. YNWA je napisao/la:de drug kao da je bitnoLenBias je napisao/la:profulao si temu, ima posebno tema za viceve![]()
bitno se malo nasmijat
Iako je parodija, ovo pripada ovdje
Oplacem na svaku od ovih prica iako sam ih gledao 10+ puta, 4. najjaca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 17 feb 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Fazlija il' neki njegov rod?Sheyi je napisao/la:U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ovdje samo doc i plakat kaze tenku se oserafi kupola

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
brate ja imam lika na poslu koju kad počne bombat, ne vadi osigurač, a u biti je ekstra ko covjek, ali sto to radi, i on je svjestan da mu ja nevjerujem, da cu se nasmijat na to, ali i dalje on valja. Onda drugi sto preuvelicava, ma hajdeee...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.