e ne vjerujemDzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e ne vjerujemDzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.
Dzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.
HahahahaaDzoni je napisao/la:Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.
Cautinho je napisao/la:PLAČEEEEMMMMM MAAAAAAJKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sabinho je napisao/la:Kraljevinaisakovich je napisao/la:Ucesnik rata prica kako je jednog dana izletio pred neprijateljski tenk,iznenadio se on al i posada tenka,kada je kupola tenka pocela da se okrece prema njemu on poce trcati oko tenka, i tako 10 tak krugova oko tenka i tenku se odserafi kupola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo 10 verzija na temi,ali jako je skrozHead je napisao/la:Dok sam bio jos mali bio jedan lik u drustvu ono stariji od nas 7-8 godina i prica on tako nama,kaze ukrade ti on auto od starog i sa drugom da se vozaju i na autoput sad izadju.Zakucaju sad oni na 220 i otkazu im kocnice,sta ce sad,sjebali se on,kad on razbije onu komandnu tablu i vrati kazaljku na 0 i auto stane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono mi mu tad povjerovali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fazlija il' neki njegov rod?Sheyi je napisao/la:U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca
anonimni je napisao/la:Fazlija il' neki njegov rod?Sheyi je napisao/la:U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca
de drug kao da je bitnoLenBias je napisao/la:profulao si temu, ima posebno tema za viceve
Ma pusti njegaLiverpool. YNWA je napisao/la:de drug kao da je bitnoLenBias je napisao/la:profulao si temu, ima posebno tema za viceve![]()
bitno se malo nasmijat
anonimni je napisao/la:Fazlija il' neki njegov rod?Sheyi je napisao/la:U ratu se desilo da je neki naš borac htio da puca iz zolje al je okrenuo naopako i srušio kucu iza te povrijedio pet naših boraca