Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 14
Gamescom trailer
[youtube][/youtube]
PS2 verzija potvrdjena

[youtube][/youtube]
PS2 verzija potvrdjena

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ukljuce speed test levati na kompu, ne znam u cemu je fazon imati 100/0/0 kad nisi to zasluzio. Sto se tice Ronalda i trokuta i to moze da se sprijeci, naravno desava se nekada da prode ali malo ozbiljnijim igracima to ne predstavlja vise problemEvoMene je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:ma samo nek nadju nacin da rijese **** citere na master league online, uglavnom svaki igrac samo sa malo jacim ratingom cim se priblizi 80min. lagano pauza i provalili su neki fazon oko IP adrese sta ja znam,opterete svoju i pukne tekma...
Naravno novi engine bi trebao i rjesiti problem trokut iz svoh 16-terca koji izbacuje napadaca u 1 na 1 sansu i nista vise ne treba mjenjati
Ova stvar sa mjenjanjem vremenskih uslova u toku tekme bi isto mogla biti extra.
Ti citeri u online igranju većinom uključe torrent ili tako nešto i opterete internet pa PES sam prekine igru jer konekcija postaje nesnosno loša i igra previše štopa. To moraju nekako rješiti inače se ne isplati kupovati original više.
A za ovo drugo tek nemam riječi. Likovi samo uzimaju Real, Ronalda stave u špic, i čim presjeku neku loptu (nevažno na kom dijelu terena) odmah trokut i Ronaldo ide 1 na 1.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To se cekalomiki_92 je napisao/la:PS2 verzija potvrdjena![]()

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kad ce demo za PC ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Steta...
Treba sad cekat oko mjesec dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
samo da poprave ono debilno kupovanje igraca na master ligi. kako je samo glupo sto ti ne mozes ponuditi odredjeno svotu novca za igraca
samo da to poprave i bice uzivanje igrati master ligu
i jos me na proslom pesu nerviralo to kad gurnes loptu svom igracu u for, protivnici igrac samo trci uz loptu, nece da je dirne, nego gleda u nju i trci kraj nje 

Bilo bi dobro i da ubace da mozes zamjena igraca.jasmin10 je napisao/la:samo da poprave ono debilno kupovanje igraca na master ligi. kako je samo glupo sto ti ne mozes ponuditi odredjeno svotu novca za igracasamo da to poprave i bice uzivanje igrati master ligu
i jos me na proslom pesu nerviralo to kad gurnes loptu svom igracu u for, protivnici igrac samo trci uz loptu, nece da je dirne, nego gleda u nju i trci kraj nje
Igrac za Igraca

Visca el Barça ! Mes que un club !
neka se ugledaju na fifuDesimaL je napisao/la:Bilo bi dobro i da ubace da mozes zamjena igraca.jasmin10 je napisao/la:samo da poprave ono debilno kupovanje igraca na master ligi. kako je samo glupo sto ti ne mozes ponuditi odredjeno svotu novca za igracasamo da to poprave i bice uzivanje igrati master ligu
Igrac za Igraca

Necemo imati demo zahvaljujuci JenkeyurevoX. je napisao/la:Otelo je napisao/la:Kad ce demo za PC ?

Mi ljubitelji dvojke cemo i dalje moci uzivati,samo jos da hoce napraviti malo vise izmjena,npr. da dodaju jos koju ligu...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Off topic, ali trebam vasu pomoc. Ako moze neko na pp da mi posalje link od crack za PES 13 ?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Pozdrav svima...moze li kako da se pach za2013 ubaci-prenese na konzolu ps2 ili to vrijedi samo za PC?
Godine prolaze jubav ostaje...
Postoji mogucnost da demo izadje 10 dana prije izlaska prave verzije...Otelo je napisao/la:Steta...
@moj uzor-S.G kucaj na pirate bay-u pro evolution soccer 2013 crack i skini reloaded verziju
@white1950 naravno da se moze prenijeti,koju verziju PES-a imas(Engleska ili Spanjolska)?
HRHB
HRHB
Kojeg datuma izlazi tačno full PES 14 ?
EU Release Date: Sep-24-2013Belmin6 je napisao/la:Kojeg datuma izlazi tačno full PES 14 ?
HRHB
HRHB
Biće ovo dobar PES. Biće posla za nas u Moddingwayu. Još ako se pomogne balkanpesboxu ili pes-srbiji auu
Jedino što mi se ne sviđa jeste ova plastic look dresova
Al' s obzirom na kretnje igrača, stadion, atmosferu, totalno je nebitno. Izgleda da će gemplej je*at mame ovaj put.
Još samo da srede nešto što sam mrzio i mrzim u PES 2013...kad hoćeš da uputiš long pass...na PES 11 samo zrihtam strelicom stranu i spucam tipku u baš mu da long pass u for, a sad na PES 13 to neće nikako..samo dobaci na glavu lol
PS: Vala Želju radit'..dresove imena..

Jedino što mi se ne sviđa jeste ova plastic look dresova

Još samo da srede nešto što sam mrzio i mrzim u PES 2013...kad hoćeš da uputiš long pass...na PES 11 samo zrihtam strelicom stranu i spucam tipku u baš mu da long pass u for, a sad na PES 13 to neće nikako..samo dobaci na glavu lol

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
A meni si pricao da nece valjatiVar je napisao/la:Biće ovo dobar PES. Biće posla za nas u Moddingwayu. Još ako se pomogne balkanpesboxu ili pes-srbiji auu![]()
Jedino što mi se ne sviđa jeste ova plastic look dresovaAl' s obzirom na kretnje igrača, stadion, atmosferu, totalno je nebitno. Izgleda da će gemplej je*at mame ovaj put.
![]()
Još samo da srede nešto što sam mrzio i mrzim u PES 2013...kad hoćeš da uputiš long pass...na PES 11 samo zrihtam strelicom stranu i spucam tipku u baš mu da long pass u for, a sad na PES 13 to neće nikako..samo dobaci na glavu lol![]()

eee
vidjećeš moj prvi dres za ovaj PES (još se i rimuje
)
Samo čekat' aBd.. A Jenkey nas je fino s*ebao sa krađom..sad smo ga ispušili, al' opet će se povaditi fajlovi iz PS3 ili XBOX pa ćemo vidjeti šta i kako

Samo čekat' aBd.. A Jenkey nas je fino s*ebao sa krađom..sad smo ga ispušili, al' opet će se povaditi fajlovi iz PS3 ili XBOX pa ćemo vidjeti šta i kako

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Jenkeey im yebo kevu prosle god., frajer nije dobar sekundeiVar je napisao/la:eeevidjećeš moj prvi dres za ovaj PES (još se i rimuje
)
citao sam negdje da je bio i u zatvoru zbog toga

@iVar daj link profila na moddingway da vidim znas li ti to

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.