Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
I ja bi ga radije mjenjao za pik druge runde sljedece godine nego prve ove, jer se moze finih igraca uzeti dogodine i u drugoj rundi, a ove godine dat sansu Evan-u i Hamiltonu da vidimo sta znaju, pogotovo ako Iggy ode(spominje se SAS, CLE, MIN)..a i ocekujem bar 1 trade da napravimo na dan drafta..NEZALAGANJE je napisao/la:![]()
Uskoro ce svaka NBA ekipa imati nekog iz SA!
![]()
Taj pik vam ni ne treba,davati nekome garantovanu lovu,a vec ste popunjeni na svim pozicijama...
Ako Manu ostane i potpise za razumnu cijenu(sto nece biti tesko,ako ostane) i ako Splitter potpise za,do 7mil na god,mi cemo imati pristojan MLE za koji bi Iguodala mogao doci ako zeli lov na titulu,a ne pare...JHam je napisao/la:I ja bi ga radije mjenjao za pik druge runde sljedece godine nego prve ove, jer se moze finih igraca uzeti dogodine i u drugoj rundi, a ove godine dat sansu Evan-u i Hamiltonu da vidimo sta znaju, pogotovo ako Iggy ode(spominje se SAS, CLE, MIN)..a i ocekujem bar 1 trade da napravimo na dan drafta..NEZALAGANJE je napisao/la:![]()
Uskoro ce svaka NBA ekipa imati nekog iz SA!
![]()
Taj pik vam ni ne treba,davati nekome garantovanu lovu,a vec ste popunjeni na svim pozicijama...
Wojnarowski je napisao/la:The more teams I talk to in the late 20's, the less enthusiasm I hear from any of them about keeping their draft picks.
Kada je dat otkaz Scottu, Chris Grant je rekao da ce dovodjenjem Browna, napasti mjesto koje vodi u PO, uz adekvatna pojacanja i jedan veliki trade. Isto to je rekao i vlasnik Gilbert. Medjutim, prateci Grantov rad od dolaska na mjesto naseg GM-a, on ce vjerovatno raditi trade samo ako smo mi na dobitku. Nece sigurno dati previse za nekog igraca. On je pobornik one teze, da je bolje trade ne uraditi, nego uraditi los trade. Spekulise se da bi taj veliki trade mogao biti za Lovea ili Aldridgea, ali mislim da je Aldridge dostupniji od Lovea. Mislim da ce draft night diktirati sljedece poteze, vezano za FA i tradeove.lumani je napisao/la:Ima li vas GM kakav veci trade u planuili ce se dovesti 1,2 veterana +rookies pa sta bude.
Nema nista od trejda za tu dvojicu sigurno.Prvi je obecao ostanak u MIN,a drugi vec ima jacu ekipu nego prosle sezone i ekipu koja je spremna za PO...adriano_leite je napisao/la:Kada je dat otkaz Scottu, Chris Grant je rekao da ce dovodjenjem Browna, napasti mjesto koje vodi u PO, uz adekvatna pojacanja i jedan veliki trade. Isto to je rekao i vlasnik Gilbert. Medjutim, prateci Grantov rad od dolaska na mjesto naseg GM-a, on ce vjerovatno raditi trade samo ako smo mi na dobitku. Nece sigurno dati previse za nekog igraca. On je pobornik one teze, da je bolje trade ne uraditi, nego uraditi los trade. Spekulise se da bi taj veliki trade mogao biti za Lovea ili Aldridgea, ali mislim da je Aldridge dostupniji od Lovea. Mislim da ce draft night diktirati sljedece poteze, vezano za FA i tradeove.lumani je napisao/la:Ima li vas GM kakav veci trade u planuili ce se dovesti 1,2 veterana +rookies pa sta bude.
adriano_leite je napisao/la:Kada je dat otkaz Scottu, Chris Grant je rekao da ce dovodjenjem Browna, napasti mjesto koje vodi u PO, uz adekvatna pojacanja i jedan veliki trade. Isto to je rekao i vlasnik Gilbert. Medjutim, prateci Grantov rad od dolaska na mjesto naseg GM-a, on ce vjerovatno raditi trade samo ako smo mi na dobitku. Nece sigurno dati previse za nekog igraca. On je pobornik one teze, da je bolje trade ne uraditi, nego uraditi los trade. Spekulise se da bi taj veliki trade mogao biti za Lovea ili Aldridgea, ali mislim da je Aldridge dostupniji od Lovea. Mislim da ce draft night diktirati sljedece poteze, vezano za FA i tradeove.lumani je napisao/la:Ima li vas GM kakav veci trade u planuili ce se dovesti 1,2 veterana +rookies pa sta bude.
Pa niste budale da toliko dajete,mislim da je to previse,prevelik su potencijal obojica da bi ih se rijesili u jednom tradeu,osim ako Portland ne doda nesto,pick ili tako nesto..Mada ja ne vjerujem da ce on ici iz Portlanda,imaju dobru ekipu,sad na draftu biraju 10 ja mislim,mozda ih zapadne neko dobar..Imaju i nesto prostora da dovedu malo klupe,bit ce to dobra ekipa..JHam je napisao/la:Ako se procuje da je LMA dostupan, mislim da cemo mi biti prvi u redu da ga dovedemo, mozemo dati Farieda i McGeea sto je po mom misljenju bolje od svake ponude Cavsa(osim ako Irving nije u njoj)..
Pa jeste puno mozda, al bi dobili toliko "potrebnog" all-stara, i ovo bi vjerovatno slali samo ako nasi ne misle da se McGee moze dalje razvijati kako treba, tj. ako ko Karl nece novi trener da ga igraSlatinash_7 je napisao/la:Pa niste budale da toliko dajete,mislim da je to previse,prevelik su potencijal obojica da bi ih se rijesili u jednom tradeu,osim ako Portland ne doda nesto,pick ili tako nesto..Mada ja ne vjerujem da ce on ici iz Portlanda,imaju dobru ekipu,sad na draftu biraju 10 ja mislim,mozda ih zapadne neko dobar..Imaju i nesto prostora da dovedu malo klupe,bit ce to dobra ekipa..JHam je napisao/la:Ako se procuje da je LMA dostupan, mislim da cemo mi biti prvi u redu da ga dovedemo, mozemo dati Farieda i McGeea sto je po mom misljenju bolje od svake ponude Cavsa(osim ako Irving nije u njoj)..
Kevin Durant @KDTrey5 1h
#NewRules #RocNation
Frank Isola @FisolaNYDN 5m
Kevin Durant officially signs with Roc Nation and CAA today. His agents will be Juan Perez and Leon Rose.
Kad bi doso u Rocketse, s obzirom da u Texasu ima samo jedna taxa, tih 30 miliona bi mu napravilo istu razliku, odnosno nebi nista manje zaradio.Monolog je napisao/la: Nisam rekao da ne može. U Clippersima i (nekim drugim klubovima s kojim se dovodi(o) u kontekst) može završiti isključivo preko S&T-a ili da igra za mnogo manje novca nego što objektivno zaslužuje.
Phil Jackson @PhilJackson11 2h
Happy for BShaw, who got the job in Denver today. I think the Nuggets are going to benefit from his tenure. Good team to run system offense
Ty Lawson @TyLawson3 1h
New coach I'm excited.... Good choice by Mr. Kroenke...Congrats b shaw... Time to go to work
Chris Broussard @Chris_Broussard 1h
Word is Brian Shaw looking at Bernie Bickerstaff, Jim Boylan and Tyronn Lue as potential assistants....may look at Alvin Gentry as well
Mark Kiszla @markkiszla 1h
News: Nuggets hire Brian Shaw as coach. Views: New Denver coach owns five more NBA championship rings than old one.
Eh, ovo nisam znao.alemsa je napisao/la:Kad bi doso u Rocketse, s obzirom da u Texasu ima samo jedna taxa, tih 30 miliona bi mu napravilo istu razliku, odnosno nebi nista manje zaradio.Monolog je napisao/la: Nisam rekao da ne može. U Clippersima i (nekim drugim klubovima s kojim se dovodi(o) u kontekst) može završiti isključivo preko S&T-a ili da igra za mnogo manje novca nego što objektivno zaslužuje.
durant masonDejaNMG je napisao/la:Kevin Durant @KDTrey5 1h
#NewRules #RocNation
Frank Isola @FisolaNYDN 5m
Kevin Durant officially signs with Roc Nation and CAA today. His agents will be Juan Perez and Leon Rose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.