2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: 2013 NBA Off-Season

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jun 2013, 17:27

:lol: :lol: Uskoro ce svaka NBA ekipa imati nekog iz SA! :lol: :lol: Taj pik vam ni ne treba,davati nekome garantovanu lovu,a vec ste popunjeni na svim pozicijama...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 jun 2013, 17:30

NEZALAGANJE je napisao/la::lol: :lol: Uskoro ce svaka NBA ekipa imati nekog iz SA! :lol: :lol: Taj pik vam ni ne treba,davati nekome garantovanu lovu,a vec ste popunjeni na svim pozicijama...
I ja bi ga radije mjenjao za pik druge runde sljedece godine nego prve ove, jer se moze finih igraca uzeti dogodine i u drugoj rundi, a ove godine dat sansu Evan-u i Hamiltonu da vidimo sta znaju, pogotovo ako Iggy ode(spominje se SAS, CLE, MIN)..a i ocekujem bar 1 trade da napravimo na dan drafta..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jun 2013, 17:35

JHam je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la::lol: :lol: Uskoro ce svaka NBA ekipa imati nekog iz SA! :lol: :lol: Taj pik vam ni ne treba,davati nekome garantovanu lovu,a vec ste popunjeni na svim pozicijama...
I ja bi ga radije mjenjao za pik druge runde sljedece godine nego prve ove, jer se moze finih igraca uzeti dogodine i u drugoj rundi, a ove godine dat sansu Evan-u i Hamiltonu da vidimo sta znaju, pogotovo ako Iggy ode(spominje se SAS, CLE, MIN)..a i ocekujem bar 1 trade da napravimo na dan drafta..
Ako Manu ostane i potpise za razumnu cijenu(sto nece biti tesko,ako ostane) i ako Splitter potpise za,do 7mil na god,mi cemo imati pristojan MLE za koji bi Iguodala mogao doci ako zeli lov na titulu,a ne pare...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 jun 2013, 19:26

Ne vjerujem da ce ganjati prsten, jer ovo mu je mozda i zadnji ugovor, ako ne zadnji onda zadnji veci sigurno, i mozda bude ganjao 3-4 sezone pa onda potpisati na 1-2 godine sa nekom veoma jakom ekipom za par miliona...ali ako ne potpisete Manua trebali bi imati para za njega...
Mada imate vec Kawhi-a i Green-a, nezz kako bi se on uklopio tu..
Wojnarowski je napisao/la:The more teams I talk to in the late 20's, the less enthusiasm I hear from any of them about keeping their draft picks.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 jun 2013, 20:47

The Cleveland Cavaliers and Boston Celtics have held discussions about a trade involving Paul Pierce.

The Cavaliers have offered multiple second round picks in exchange for Pierce.

Talks are in the preliminary stage and **** say interest in Pierce has picked up.

Pierce is owed $15.3 million next season, the final season of his contract. The Celtics can buy him out before June 30 for $5 million.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 jun 2013, 21:10

Ima li vas GM kakav veci trade u planu :?: ili ce se dovesti 1,2 veterana +rookies pa sta bude.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 jun 2013, 21:14

lumani je napisao/la:Ima li vas GM kakav veci trade u planu :?: ili ce se dovesti 1,2 veterana +rookies pa sta bude.
Kada je dat otkaz Scottu, Chris Grant je rekao da ce dovodjenjem Browna, napasti mjesto koje vodi u PO, uz adekvatna pojacanja i jedan veliki trade. Isto to je rekao i vlasnik Gilbert. Medjutim, prateci Grantov rad od dolaska na mjesto naseg GM-a, on ce vjerovatno raditi trade samo ako smo mi na dobitku. Nece sigurno dati previse za nekog igraca. On je pobornik one teze, da je bolje trade ne uraditi, nego uraditi los trade. Spekulise se da bi taj veliki trade mogao biti za Lovea ili Aldridgea, ali mislim da je Aldridge dostupniji od Lovea. Mislim da ce draft night diktirati sljedece poteze, vezano za FA i tradeove.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2013, 21:18

Monta 100% neće igrati u Bucksima naredne sezone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jun 2013, 21:18

adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ima li vas GM kakav veci trade u planu :?: ili ce se dovesti 1,2 veterana +rookies pa sta bude.
Kada je dat otkaz Scottu, Chris Grant je rekao da ce dovodjenjem Browna, napasti mjesto koje vodi u PO, uz adekvatna pojacanja i jedan veliki trade. Isto to je rekao i vlasnik Gilbert. Medjutim, prateci Grantov rad od dolaska na mjesto naseg GM-a, on ce vjerovatno raditi trade samo ako smo mi na dobitku. Nece sigurno dati previse za nekog igraca. On je pobornik one teze, da je bolje trade ne uraditi, nego uraditi los trade. Spekulise se da bi taj veliki trade mogao biti za Lovea ili Aldridgea, ali mislim da je Aldridge dostupniji od Lovea. Mislim da ce draft night diktirati sljedece poteze, vezano za FA i tradeove.
Nema nista od trejda za tu dvojicu sigurno.Prvi je obecao ostanak u MIN,a drugi vec ima jacu ekipu nego prosle sezone i ekipu koja je spremna za PO...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 jun 2013, 21:22

adriano_leite je napisao/la:

Aldridga tko dobije taj je se usrecio ;)Ne mogu ni veterani dugo :!: ali do tad ce se znati, kakav su posao obavili na draftu..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 jun 2013, 21:39

Ako se procuje da je LMA dostupan, mislim da cemo mi biti prvi u redu da ga dovedemo, mozemo dati Farieda i McGeea sto je po mom misljenju bolje od svake ponude Cavsa(osim ako Irving nije u njoj)..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 jun 2013, 21:54

JHam je napisao/la:Ako se procuje da je LMA dostupan, mislim da cemo mi biti prvi u redu da ga dovedemo, mozemo dati Farieda i McGeea sto je po mom misljenju bolje od svake ponude Cavsa(osim ako Irving nije u njoj)..
Pa niste budale da toliko dajete,mislim da je to previse,prevelik su potencijal obojica da bi ih se rijesili u jednom tradeu,osim ako Portland ne doda nesto,pick ili tako nesto..Mada ja ne vjerujem da ce on ici iz Portlanda,imaju dobru ekipu,sad na draftu biraju 10 ja mislim,mozda ih zapadne neko dobar..Imaju i nesto prostora da dovedu malo klupe,bit ce to dobra ekipa..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 jun 2013, 22:03

Slatinash_7 je napisao/la:
JHam je napisao/la:Ako se procuje da je LMA dostupan, mislim da cemo mi biti prvi u redu da ga dovedemo, mozemo dati Farieda i McGeea sto je po mom misljenju bolje od svake ponude Cavsa(osim ako Irving nije u njoj)..
Pa niste budale da toliko dajete,mislim da je to previse,prevelik su potencijal obojica da bi ih se rijesili u jednom tradeu,osim ako Portland ne doda nesto,pick ili tako nesto..Mada ja ne vjerujem da ce on ici iz Portlanda,imaju dobru ekipu,sad na draftu biraju 10 ja mislim,mozda ih zapadne neko dobar..Imaju i nesto prostora da dovedu malo klupe,bit ce to dobra ekipa..
Pa jeste puno mozda, al bi dobili toliko "potrebnog" all-stara, i ovo bi vjerovatno slali samo ako nasi ne misle da se McGee moze dalje razvijati kako treba, tj. ako ko Karl nece novi trener da ga igra

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 jun 2013, 23:13

eto ga, ode doc rivers da trenira griffina i paula
mašala!

ne znam zašto, ali svaki put kad neko spomene doc riversa ja ne mislim ni na njegovu nba karijeru ni na nba titulu kao trenera, nego na onaj promašen šut u zadnjoj sekundi finala svjetskog u caliju u kolumbiji '82 protiv tkačenka sabonisa i male raje :?

edit: upravo pročitah na wikipediji da je doc igrao u clippersima godinu dana .. to nisam znao! zaželio se čovjek LA-a :mrgreen:

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 jun 2013, 23:35

Kevin Durant ‏@KDTrey5 1h
#NewRules #RocNation

slika
Frank Isola ‏@FisolaNYDN 5m
Kevin Durant officially signs with Roc Nation and CAA today. His agents will be Juan Perez and Leon Rose.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jun 2013, 00:39

Monolog je napisao/la: Nisam rekao da ne može. U Clippersima i (nekim drugim klubovima s kojim se dovodi(o) u kontekst) može završiti isključivo preko S&T-a ili da igra za mnogo manje novca nego što objektivno zaslužuje.
Kad bi doso u Rocketse, s obzirom da u Texasu ima samo jedna taxa, tih 30 miliona bi mu napravilo istu razliku, odnosno nebi nista manje zaradio.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jun 2013, 00:41

đes za džejzija potpisat, durant nije dobar :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 jun 2013, 06:36

Phil Jackson ‏@PhilJackson11 2h
Happy for BShaw, who got the job in Denver today. I think the Nuggets are going to benefit from his tenure. Good team to run system offense
Ty Lawson ‏@TyLawson3 1h
New coach I'm excited.... Good choice by Mr. Kroenke...Congrats b shaw... Time to go to work
Chris Broussard ‏@Chris_Broussard 1h
Word is Brian Shaw looking at Bernie Bickerstaff, Jim Boylan and Tyronn Lue as potential assistants....may look at Alvin Gentry as well
Mark Kiszla ‏@markkiszla 1h
News: Nuggets hire Brian Shaw as coach. Views: New Denver coach owns five more NBA championship rings than old one.

Ja zadovoljan :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jun 2013, 08:01

alemsa je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Nisam rekao da ne može. U Clippersima i (nekim drugim klubovima s kojim se dovodi(o) u kontekst) može završiti isključivo preko S&T-a ili da igra za mnogo manje novca nego što objektivno zaslužuje.
Kad bi doso u Rocketse, s obzirom da u Texasu ima samo jedna taxa, tih 30 miliona bi mu napravilo istu razliku, odnosno nebi nista manje zaradio.
Eh, ovo nisam znao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2013, 09:30

DejaNMG je napisao/la:
Kevin Durant ‏@KDTrey5 1h
#NewRules #RocNation

slika
Frank Isola ‏@FisolaNYDN 5m
Kevin Durant officially signs with Roc Nation and CAA today. His agents will be Juan Perez and Leon Rose.
durant mason :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.