2. kolo Premijer lige
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Re: 2. kolo Premijer lige
Ima li na radiju gdje kakva utakmica ? i kojem ?
- Crni gavran
- Kontakt:
Radnik - Zvijezdasamozeljo1987 je napisao/la:Ima li na radiju gdje kakva utakmica ? i kojem ?
Leotar - Mladost
http://www.uzivoradio.com/bh-1-bih-sarajevo.html
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
ma izvinite svi, nisam trebo ovako reagovat, nije tema za ovoga. Neka moderator izbriše ove moje postove, al nek svako zna ko je ovaj nečovjek.
još jednom ljudi izvinite.
još jednom ljudi izvinite.
Radio RS .prenosi iz Trebinja i BijeljineCrni gavran je napisao/la:Radnik - Zvijezdasamozeljo1987 je napisao/la:Ima li na radiju gdje kakva utakmica ? i kojem ?
Leotar - Mladost
http://www.uzivoradio.com/bh-1-bih-sarajevo.html
E ne znam sta da ti kazem to je izmedju vas a to kod vas pokazuje nivo iteligencije itd.moRAja je napisao/la:Ma tebra stipu puklasasarajlija je napisao/la:Pa jel moguce da ti je to napiso fino odes na forum i napises sta i kako i koji je clan a jesili prijavio post...![]()
Boze dragi pa znaju li ova danasnja omladina pravila ponasanja uopste i na forumu....::/
@moraja jel istina ovo....?![]()
![]()
ovakve su krize na tomzu ili kad smrces brzinu 7 dana a ne jedes nista. Vidi se decku po broju postova da je neki od provokatora koji dobija ban redovno. P.s. starmo jesam ti rekao da promjenis nick u susjePO
![]()
04.10.2009 !!
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Leotar - Mladost 1:1
[youtube][/youtube]
Radnik - Zvijezda 1:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Radnik - Zvijezda 1:0
[youtube][/youtube]
Nisi. A i zasto bi ?moRAja je napisao/la: P.s. starmo jesam ti rekao da promjenis nick u susjePO![]()
Bezveze obmanjuješ raju ovde.Kakva ti je svrha širit dezinformacije?Mig_Mig je napisao/la:LEOTAR-MLADOST ... dojavaIako Leotar u uzasno stanju, uspijeli su da dogovore tri za tri
Kecinaaa
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Za mene je pobjeda Radnika veliko iznenađenje jer sam bio uvjeren da je Zvijezda kvalitetniji tim. A sta reci kad na klupi imaju Vladimira Gacinovica.
Za sve ti hvala Amare!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Cijela utakmica, Čelik - Olimpic 2:2
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za sve ti hvala Amare!
Mislim da Radnikov tim nije loš uopšte. Uostalom, vrijeme će pokazati.BosniaHerzegovina je napisao/la:Za mene je pobjeda Radnika veliko iznenađenje jer sam bio uvjeren da je Zvijezda kvalitetniji tim. A sta reci kad na klupi imaju Vladimira Gacinovica.
Smoke Weed Everyday!
- karlovacko
- Kontakt:
Nije on dobar ocm .Meni je se javio na pp i vrijedj'o sto sam Sirokom cestit'o na dobroj igri i sto nas nisu obrukali.Jos mi govori kako cemi skinut' ip adresu i doci u rajvoSa da me bije .SirAmar je napisao/la:ma iz čista mira mi smrad šalje poruku da će mi sestru silovat sa nakom trojicom, a nikad mu se obratio nisam ni na kakav način. Ne planem inače na svašta, i znam da je moguće da je levatu 12 godina, i da ide sa foruma na crtiće i nazad, a priča mangupske priče što čuje po mahali, al su mi neke stvari svete, sestra rahmetli prva i jedina. Eto, neznam jesi ti bio ozbiljan ili sarkastičan, nije ni bitno, glavno je da sam ja došo na sportski forum, da mozak okrenem od svih sranja i bjede što mi život servira, da se odmorim i onda mi nakav majmun dira onu ranu koja će me do groba i u grobu bolit. Jarane, iskren da budem plačem i sad dok ovo pišem i svaki put kad joj se lica sjetim. Nek svi nauče da se neke stvari ne diraju, nikad. Toliko.sarajlija je napisao/la:Sire nisam u toku sto si to nervozan?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
ništa od čelika i ove godine. dva derbija kući i samo dva boda. otići će i jagodić brzo
slavija-sarajevo 0-0
nista-nista. vrijedno spomena lijepo izboren sut i precka sarajeva a kod slavije stativa stim da se ono moralo pogodit jer je igrac bio neometan. teren uzas osim ako me ne vara slika sa bht-a povrijedit ce se dosta igraca na onom terenu. domacin grub i ne kvalitetan. sarajevo ne uigrano i po kvaliteti od 4 do 7 mjesta.
nista-nista. vrijedno spomena lijepo izboren sut i precka sarajeva a kod slavije stativa stim da se ono moralo pogodit jer je igrac bio neometan. teren uzas osim ako me ne vara slika sa bht-a povrijedit ce se dosta igraca na onom terenu. domacin grub i ne kvalitetan. sarajevo ne uigrano i po kvaliteti od 4 do 7 mjesta.
Fkt nakon sinocnje utakmice izmedju Celika i Olimpica pomislis da je sve OK, a onda pogledas jednu ovakvu utakmicu i dodje ti zlo. Realnost o bh. nogometu se opet vrati i sve je po starom.KenoRob je napisao/la:slavija-sarajevo 0-0
I Slavija i Sarajevo tanki ko lizalo.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- maroonGiant
- Kontakt:
Jao kakvih seratora ovdje ima, kakve to ekipe molim te igraju ovu ligu pa smo od 4 do 7 mjesta, ne pricaj gluposti!KenoRob je napisao/la:slavija-sarajevo 0-0
Ovakvo slabo Sarajvo je opet jace od tvog celika i bit' ce bolje na tabeli...kao sto sam rekao evropa minimalno, ko smije da se kladi nek se javi...
- Armageddon2012
- Kontakt:
ni u sirokom se ne cuju domaci navijaci
bruka za slaviju i siroki
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Nije bruka, nego realnost.Armageddon2012 je napisao/la:ni u sirokom se ne cuju domaci navijaci![]()
Smanjiti ligu na deset ili 12, bice vise navijaca, pojacan kvalitet, sve bolje, ali savez nece da to promjeni, ne razumijem.
Za sve ti hvala Amare!
- Armageddon2012
- Kontakt:
velez za sad ko seoska zadruga..ako se ne trgnu,primice 5 komada
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.