U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

loptica
Kontakt:

Re: Mladje selekcije

Post Postao/la loptica » 23 apr 2009, 20:02

A Handanovići,Muris A selekcija izdajnici su,Bože svašta! ;)
Bolan demokracija ,znaš li da je pogon naš u Sloveniji,pa cijela liga im je Bosanaca puna!
A da ne kažem da nas ima oko 60 hiljada po popisu stanovništa u toj deželi!
Pa ljudi imaju ponude,bolje uvijete,ne vijerujem da su ovi momci bili pozvani u našu repku,,,ali ipak smo jači i to je bitnooo! :P
Edin igra , a ne igra Aleš pitaj ih kako im je????Trud , rad i znoj- zasluga!
Fi hajati.
GO Bosno.

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 23 apr 2009, 20:19

evo i danas smo pobijedili sloveniju cestitke a drago mi je i zbog bicakcica sto je dao gol jer je momak super talentovan i bice veliko pojacanje za U-19 selekciju a za koju godinu i A selekciju :D :D

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 23 apr 2009, 20:25

loptica je napisao/la:A Handanovići,Muris A selekcija izdajnici su,Bože svašta! ;)
Bolan demokracija ,znaš li da je pogon naš u Sloveniji,pa cijela liga im je Bosanaca puna!
Pa ljudi imaju ponude,bolje uvijete,ne vijerujem da su ovi momci bili pozvani u našu repku,,,ali ipak smo jači i to je bitnooo! :P
Nije samo u sloveniji ima nas svugdje

eto puna je i Austrija nasih, a i postavio sam linkove na mladje selekcije klubova,puno nase djece

to sto imaju bolje uvjete, sto im je neko dao sto BiH ne moze samo pokazuje koje su to gnjide

Volim rodju Miralema koji je sam vrijedniji i bolji od svih tih Medunjanina i slicnih levata sto se sam izborio za pasos i repku

Ne ide mi u glavu da djeca tih baustelaca tek tako se odreknu Bosne ili misle da ce u svom selu biti vece face kad im komsije budu znale da igraju za Sloveniju jebote

Katastrofa

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 apr 2009, 21:30

"Bićakćić" zabio pod svojom zastavom, bravo kapitenu Štutgarta ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 apr 2009, 21:36

Bosanaca je puna cijela Evvropa. Nedavno sam čitao za pionire nekog bh. kluba koji su učestvovali na nekom turniru u inozemstvu. Piše da su do nogu potukli pionire Barce, Čelzija, Rapida... Imamo mi sjajne igrače u svim mladim selekcijama. Budućnost našeg fudbala je blistava.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

elvid
Kontakt:

Post Postao/la elvid » 23 apr 2009, 22:26

Del boy vidim da si velik patriota neka vala lijepo je to!

Samo da te pitam, jesi li i Pjanića nazivo gnjidom dok je igro za mlađe selekcije Luxemburga?

Moje mišljenje je nek momci igraju za mlađe selekcije drugih država kad imaju šansu. A ako htjednu i kao što sam napisao budu dovoljno dobri zvat će njih Ćiro u repku! Brez brige!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2009, 22:58

Del Boy je napisao/la:
loptica je napisao/la:A Handanovići,Muris A selekcija izdajnici su,Bože svašta! ;)
Nije samo u sloveniji ima nas svugdje

eto puna je i Austrija nasih, a i postavio sam linkove na mladje selekcije klubova,puno nase djece

to sto imaju bolje uvjete, sto im je neko dao sto BiH ne moze samo pokazuje koje su to gnjide

Volim rodju Miralema koji je sam vrijedniji i bolji od svih tih Medunjanina i slicnih levata sto se sam izborio za pasos i repku

Ne ide mi u glavu da djeca tih baustelaca tek tako se odreknu Bosne ili misle da ce u svom selu biti vece face kad im komsije budu znale da igraju za Sloveniju jebote

Katastrofa
pa nemoze ni u nasoj reprezentaciji igrati 150 igraca, ako ima neki ekstra talentovan onda u redu treba ga pokusati "vratiti domovini" ali vecina tih koje navodis nece nikad biti nesto posebno niti ce nam biti potrebni, onda bolje da probaju u nekoj drugoj reprezentaciji, sto se mene tice sretno im

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 24 apr 2009, 00:52

BvB se Zanima za 20 God . Nurdina Hustića
http://transfermarkt.de/de/spieler/1089 ... rofil.html ;)
Zna li ko išta o njemu ? ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2009, 01:05

Personal: Born November 5, 1988 in Zvornik, Bosnia...son of Agon and Mina Hrustic...has one sister Aida and twin brother Nedim who is also a member of the JU men's soccer team...majoring in international business.

http://www.judolphins.com/msoccer/roster/52/215/

a brat mu, istaekipa duža kosa.

http://www.judolphins.com/msoccer/roster/52/214/

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 apr 2009, 01:56

Evo ima video na youtube

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 24 apr 2009, 08:21

soko je napisao/la:Evo ima video na youtube

Po ovome što se vidi, izgleda da je odbrambeni igrač, a ako ga traži Borusija, onda znači da je i kvalitetan. Treba ga odmah angažovati za mladu repku, jer odbrambene igrače ne smijemo gubiti ni pod razno. Ko zna, možda za koju godinu on, Bičakčić, Pandža budu činili nepremostiv bedem pred golom "A" repke.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2009, 15:16

Krpić potpisao na deset godina za Dinamo: Uzor mi je Tomo Šokota!
Mlada snaga Dinama rođen je u 1. siječnja 1991. godine u Orašju, a na ljeto je doveden iz HNK Orašja te je tresao mreže po juniorskom PH za 'plave' koji su prvi na tablici

Hrvatski prvak predstavio je novo pojačanje Sulejmana Krpića. Mlada snaga Dinama rođen je u 1. siječnja 1991. godine u Orašju, a na ljeto je doveden iz HNK Orašja te je tresao mreže po juniorskom Prvenstvu Hrvatske za 'plave' koji su prvi na ljestvici.

Krpić je potpisao je 10-godišnji profesionalni ugovor sa 'plavima', a kao svoje uzore naveo je Tomu Šokotu i Cristiana Ronalda.

- Krpić je brz napadač, prava špica, pravi 'killer' – rekao je direktor omladinske škole Dinama Romeo Jozak.

- Oduvijek sam navijao za Dinamo. Sretan sam što sam potpisao za Dinamo, nadam se da ću dobiti priliku - rekao je 18-godišnji Sulejman, koji već neko vrijeme trenira s prvom momčadi.

Bivši kadet NK Orašja u sezoni 2007/08 bio je prvi strijelac svoje momčadi i igrao je za U-19 BiH reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 24 apr 2009, 15:29

Nurdina odmah pozvati, takos u napravili igrača od Subotića ali nadam se da će poslije Muratovića i Salihovića još jedan Zvorničanin uspješno nastupati za repku.
Pandža je mlad, Bičakčić igra za nas, zabio gol juče odigrao čitavu utakmicu odigrao ;)

Krpana treba pratit, samo se bojim da ako postane igrač ne zaigra za Hrvatsku zbog manje konkurencije u napadu :D

Ibrakovića malog pozvati u mladu hitno...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 24 apr 2009, 15:33

Joj kako ispadaju pa trebamo odjel za naše mlade igrače vani da napravimo...

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 31 maj 2009, 16:31

Selektor Branimir Tulić i njegovi asistenti za utakmicu protiv Lithenšrtajna računaće na slijedeće igrače: Ibrahim Šehić (Željezničar), Soldo ( Čapljina ) Adin Džafić (Cibalija), Matijas Pejić (Orašje), Nenad Kiso (Čukarički), Nebojša Pejić (BSK Borča), Sanid Mujakić (Laktaši), Mirko Žaja (Primorje), Almir Bekić (Sloboda), Mersad Bedak (Aahlen), Sanid Halilović (Slavonac), Nemanja Bilbija (Borac), Muris Mešanović (Jablonec), Damir Omerovic ( Leoben ), Toni Šunjić (Zrinjski), Nedeljko Malić (Mattersburg), Slavko Brekalo (Široki Brijeg), Amer Osmanagić (OFK Beograd), Dalio Memić (Waldhoff Manheim) i Damir Husić (Zvijezda).

pa zar ovaj sastav ne izgleda bolje??:
GOLMANI:Lišić ( Portland ), Mešić ( Stuttgart ) ODBRANA:Malić ( Mattersburg ), Hrustić ( Bochum ), Bičakčić ( Stuttgart ), Halilović ( NK Slavonac ), Cocalić ( Željezničar ), Šunjić ( Zrinjski ), Pejić ( Orašje )
VEZNI RED:Salihović ( Vancouver Whitecaps ), Bukva ( Austria Kärnten ), Osmanagić ( OFK Beograd ), Hadžić ( Ried ), Ikanović ( FC Thun ), Haurdić ( Jablonec ), Bajrić ( Schalke ), Hadžirešić ( West Ham )
NAPAD:Slomić ( Croatia Sesvete ), Handžić ( Lech ), Pandža ( Sarajevo ), Kapidžić ( Aarhus ), Mešanović ( Jablonec ), Bilbija ( Borac )
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 31 maj 2009, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 31 maj 2009, 16:36

anlayan je napisao/la:Selektor Branimir Tulić i njegovi asistenti za utakmicu protiv Lithenšrtajna računaće na slijedeće igrače: Ibrahim Šehić (Željezničar), Soldo ( Čapljina ) Adin Džafić (Cibalija), Matijas Pejić (Orašje), Nenad Kiso (Čukarički), Nebojša Pejić (BSK Borča), Sanid Mujakić (Laktaši), Mirko Žaja (Primorje), Almir Bekić (Sloboda), Mersad Bedak (Aahlen), Sanid Halilović (Slavonac), Nemanja Bilbija (Borac), Muris Mešanović (Jablonec), Damir Omerovic ( Leoben ), Toni Šunjić (Zrinjski), Nedeljko Malić (Mattersburg), Slavko Brekalo (Široki Brijeg), Amer Osmanagić (OFK Beograd), Dalio Memić (Waldhoff Manheim) i Damir Husić (Zvijezda).

GOLMANI:Lišić ( Portland ), Mešić ( Stuttgart ) ODBRANA:Malić ( Mattersburg ), Hrustić ( Bochum ), Bičakčić ( Stuttgart ), Halilović ( NK Slavonac ), Cocalić ( Željezničar ), Šunjić ( Zrinjski ), Pejić ( Orašje )
VEZNI RED:Salihović ( Vancouver Whitecaps ), Bukva ( Austria Kärnten ), Osmanagić ( OFK Beograd ), Hadžić ( Ried ), Ikanović ( FC Thun ), Haurdić ( Jablonec ), Bajrić ( Schalke ), Hadžirešić ( West Ham )
NAPAD:Slomić ( Croatia Sesvete ), Handžić ( Lech ), Pandža ( Sarajevo ), Kapidžić ( Aarhus ), Mešanović ( Jablonec ), Bilbija ( Zrinjski )
kakav cocalić crni, pobrkaoi si mako stvari...

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 31 maj 2009, 16:40

emchoz je napisao/la:
anlayan je napisao/la:Selektor Branimir Tulić i njegovi asistenti za utakmicu protiv Lithenšrtajna računaće na slijedeće igrače: Ibrahim Šehić (Željezničar), Soldo ( Čapljina ) Adin Džafić (Cibalija), Matijas Pejić (Orašje), Nenad Kiso (Čukarički), Nebojša Pejić (BSK Borča), Sanid Mujakić (Laktaši), Mirko Žaja (Primorje), Almir Bekić (Sloboda), Mersad Bedak (Aahlen), Sanid Halilović (Slavonac), Nemanja Bilbija (Borac), Muris Mešanović (Jablonec), Damir Omerovic ( Leoben ), Toni Šunjić (Zrinjski), Nedeljko Malić (Mattersburg), Slavko Brekalo (Široki Brijeg), Amer Osmanagić (OFK Beograd), Dalio Memić (Waldhoff Manheim) i Damir Husić (Zvijezda).

NAPAD:Slomić ( Croatia Sesvete ), Handžić ( Lech ), Pandža ( Sarajevo ), Kapidžić ( Aarhus ), Mešanović ( Jablonec ), Bilbija ( Zrinjski )
kakav cocalić crni, pobrkao si malo stvari...
u svakom pogledu ovaj sastav je bolji :D

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 31 maj 2009, 16:45

Bilbija igra za Borac koliko znam a ne za Zrinjski :roll:
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 31 maj 2009, 16:57

Bola(n) je napisao/la:Bilbija igra za Borac koliko znam a ne za Zrinjski :roll:
mah razmišljao sam nešto o veznjaku Aničiću iz zrinjskog i stavio zrinjski..jbg.. :)

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 02 jun 2009, 18:23

hajmo svi dati prijedlog nase idealne U-21....kad vidim koji su pozvani zgadi mi se zivot..sad ce neki reci klinac, dijete itd itd.., ali je meni stvarno zao sto igraju igraci iz Lihtenstajna i HNK Capljine pored raznih talenata vani...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.