Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
radil to njesra od nos teama, da znam da ne skidam dzaba 

Nisam baš upućen a da ne čitam sada prijasnje postove,da li je izasao FM 14 i crack ???
Radi.ahmad_tz je napisao/la:radil to njesra od nos teama, da znam da ne skidam dzaba
Ja sam sa Pro Patrio stigao do oktobra

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni nosteam bez ikakvih patcheva zakoci na 30.9. Jel ima neki crack ili update da ovo zaobidjem.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
Skini zadji crack i update.Imas na stranici od skidrowa.aless je napisao/la:Meni nosteam bez ikakvih patcheva zakoci na 30.9. Jel ima neki crack ili update da ovo zaobidjem.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znaci prije nego sto vam padne 30.9 ili 9.9 dajte otkaz u klubu i budite "bez posla" i igrica vam nece padati. Kada prodjete te datume 30.9 ili 9.9 idite na add new manager i pocnite ponovo i nastavite igrati. Meni je to uspjelo i igrica mi nije pala ni jednom. U februaru sam 2014 godine i bez ikakvih problema igram. pozz...
- pintol_TM87
- Kontakt:
i ja sam tako uradio i fakat radi, samo sto me oko 20 oktobra opet izbaci..index_ je napisao/la:Znaci prije nego sto vam padne 30.9 ili 9.9 dajte otkaz u klubu i budite "bez posla" i igrica vam nece padati. Kada prodjete te datume 30.9 ili 9.9 idite na add new manager i pocnite ponovo i nastavite igrati. Meni je to uspjelo i igrica mi nije pala ni jednom. U februaru sam 2014 godine i bez ikakvih problema igram. pozz...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hocul moci nastaviti gdje sam snimio ili moram otpocetka onda igrati?Otelo je napisao/la:Skini zadji crack i update.Imas na stranici od skidrowa.aless je napisao/la:Meni nosteam bez ikakvih patcheva zakoci na 30.9. Jel ima neki crack ili update da ovo zaobidjem.
FC Sydney
FC Sydney
Ne znam to,ja sam prvo skinuo sve pa sam poceo.aless je napisao/la:Hocul moci nastaviti gdje sam snimio ili moram otpocetka onda igrati?Otelo je napisao/la:Skini zadji crack i update.Imas na stranici od skidrowa.aless je napisao/la:Meni nosteam bez ikakvih patcheva zakoci na 30.9. Jel ima neki crack ili update da ovo zaobidjem.
pobao sam sa 14.1.2. updateom ubacenim u nosteam verziju medjutim nastaviti nemogu opet crasha. Nego koju si ti verziju skinuo jel ovo nostem ili si skidao sa skidrowgamesa?
FC Sydney
FC Sydney
Nosteam i onda ubaci crack sa skidrow i tamo u folder sve kopirao i pokrenuo sa desktopa.aless je napisao/la:pobao sam sa 14.1.2. updateom ubacenim u nosteam verziju medjutim nastaviti nemogu opet crasha. Nego koju si ti verziju skinuo jel ovo nostem ili si skidao sa skidrowgamesa?
- invincible1921
- Kontakt:
moze li link od tog cracka ? jer eo insatliro sam igram pa dok nije doso taj 30.10 da ja to insatliram 

=\_1921_/=
Evo nova verzija 14.1.3. Meni sad' napokon sve radi, nema crasha u septembru. Takodjer, sad' se moze i taktika bez problema importovati!
da li ima nasa liga da se skine sa svim odradjenim transferima ?
Da se stupasim na temu i evo da odgovorim momku za BH Ligu
http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15 ... arch-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15 ... arch-team/" onclick="window.open(this.href);return false;
Glory Glory Man United!
Da potvrdim evo i kod mene radi, prosao sam taj famozni 30.9. sa istim sejvom sa kojim je i kresovalo znaci 14.1.3. extra radi sad za sad.
FC Sydney
FC Sydney
Odakle vi skidate ovaj 14.1.3? Ovaj iznad link mi stane na 5% i nece dalje da si pita, onaj sa skidrow stranice skida 32kb/s treba 2 sata, i jel treba samo ovaj update ili svi prethodni da bi ovaj radio?
Dovoljno je da instaliras samo zadnji update...znaci prethodne nemorasA_d_0 je napisao/la:Odakle vi skidate ovaj 14.1.3? Ovaj iznad link mi stane na 5% i nece dalje da si pita, onaj sa skidrow stranice skida 32kb/s treba 2 sata, i jel treba samo ovaj update ili svi prethodni da bi ovaj radio?

napokon..14.1.3 radi ok. nasao sam bh ligu sad igram sa sarajevom
imaju svi transferi..samo mali bug u bh ligi na klupio 5 umjesto 7 igraca

-
instaliram ovaj nosteam fm, pokrenem, radi sve do famoznog crasha u septembru i importovanja taktike.
sta radim pogresno?
skinem ovo, kopiram u folder gdje je fm, pokrenem igricu, nista se ne desava.BegAx je napisao/la:Evo nova verzija 14.1.3. Meni sad' napokon sve radi, nema crasha u septembru. Takodjer, sad' se moze i taktika bez problema importovati!
sta radim pogresno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.