Zoran Kvržić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Zoran Kvržić

Post Postao/la ZgemboAdislic » 30 sep 2013, 17:02

Dobrodosao Zorane!

Zelim mu najbolje i nadam se da ce igrat sto vise u repki!

Rios

Post Postao/la Rios » 30 sep 2013, 17:03

bosnas_ je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Necu nista da pisem,neka se momak isproba,pa ako bude dobar,neka ostane,ako ne,ne pozivati ga vise i cao.Nadam se da ce se do SP-a prodati negdje i igrati na visoj razini,ako ne,onda ga se ne treba zvati na SP.Jer tamo nam trebaju samo najbolji i najspremniji..

Za pitanje Aleksandra Velikog,brate,ti po jednoj pobjedi Rijeke nad Stutgartom konstatujes da je Rijeka bolja od slabijih Bundesligasa,svaka ti cast,ali veze nemas o fudbalu,Brauensvajg bi dobio 7 od 10 utakmica protiv Rijeke na neutralnom terenu,jednostavno zato sto su kvalitetniji,i kada su u pravoj formi razbiju Rijeku,isto vazi i za Stutgart,jednostavno Rijeka je bila u optimalnoj formi,Stutgart je bio u losoj,a uz to je podcjenio protivnika i obilo im se o glavu,stoga,porediti Bundesligu i HNL zbog jedne pobjede Hrvatskog kluba nad Njemackim je morbidno.
Strucnajci, poredim odron klub s dna Bundeslige i klub iz vrha HNL-a. O cemu vi pricate, onakav Braunschweig bi imao problema i sa nikad losijim Celikom. Da li vi pratite utakmice tog kluba? Ne, ne pratite, ali bitno je da je Bundesliga, a ovo sve okolo treba popisati. I nema se tu sta konstatovati, Rijeka je za Braunschweig Barcelona.
slazem se! Rijeka je trenutno bolji tim nego Braunschweing u kojoj igra Bicakciic! Kvrzic moze zamjeniti Mujdzu na desnom boku,u svakom slucaju mnogo je napredovao i zasluzio je pozii u reprezentaciju! na njemu je da taj poziv opravda!
Prvo,koliko ja znam momak je vezni igrac..A drugo,ako ti smatras da moze igrati DB,sto Pape nije izostavio sa spiska Vrsajevica a umjesto njega pozvao Kvrzica..? A na to presotalo mjesto pozvao nekog drugog,namjerno necu pisati imena jer mi je vec i dosadilo pomalo..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 30 sep 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 17:04

samo_lijevo je napisao/la:
Jest',to ti zakljucujes iako nemas nista konkretno kao argument.Brauensvajg lose izgleda,zato sto je najlosija ekipa u ligi,ali nije puno losija od Werdera,Stutgarta,Augsburga,Herthe itd.
Eintracht se sa ovim nabrojanim klubovima ne moze nikako porediti.Njima ne moze pomoci ni editor na igrici menadjer.

Od Werdera su nesretno izgubili na kraju,iako su bili bolji vecim dijelom utakmice,ne kazem da nisu losiji,jesu losiji,ali nisu puno losiji sto znaci da su bolji od bilo kojeg tima iz HNL-a osim mozda Dinama.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 30 sep 2013, 17:08

Joj stručnjaka..
Jeste eto Mahmutović je zaslužio poziv koji ne može transfera napraviti, a nije Kvržić koji će ga uskoro napraviti. I trenutno je Rijeka kvalitetnija od Braunschweiga, a bare-bare je sa Stuttgartom. Šta ima veze bolan što su ovi iz Hrvatske, a ovi iz Njemačke? Ali to nije tema, nego je tema Zoran Kvržić.

Šta imate protiv momka? Jeste ga gledali? Niste. Momak je odličan igrač. Nepozivanje Mahmutovića odobravam, opet ponavljam treba pozvati Hodžića ili nekog drugog mladog napadača, baš kao što hrvatski savez radi sa Halilovićem i nekad sa Kovačićem. Cocalić igra u Izraelu, liga koja je onako, niđe veze, sigurno ispod hrvatske lige. Ako ste fanovi tih liga, eno i Hajradinović zabija u skoro najboljem slovačkom klubu, što se on ne poziva, a mlad je? Zorane sretno!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 17:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Metanor, nasi argumenti su Stuttgart, a tvoji ne postoje ili... Braunschweig sam uzeo za primjer jer se bespotrebno pljuje po decku koji igra u solidnom klubu. I da, mnogi znaju da nisam ljubitelj Susica ali poziv Kvrzicu je opravdan i cak nekako mislim da ce decko obje utakmice poceti na ofanzivnom bocnom, takav nam treba u duelima koji nam predstoje.

Pa fazon je sto Stutgart nije argument,a moji argumenti su itekako postojani(igraju u jacoj ligi,imaju skuplju ekipu,bolje rezultate,bolje individualno igrace). I sad to sve treba staviti u jedno i reci da su jaca ekipa,a ti ako pogrijesis mozes sebi priznati da si pogrijesio,cuj Rijeka jaca od Brauensvajga.Nisam nista rekao za poziv Kvrzicu,samo kazem da ima jos igraca koje treba pozvati,sada iza,ispred njega svejedno,treba se rijesiti ovih koji ne doprinose.Zamijeniti ih sa boljima(Mahmutovic,Besic),i raskrstiti s nekima(Hrgota),i polako formirati repku.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 17:12

kvalitet je napisao/la:Joj stručnjaka..
Jeste eto Mahmutović je zaslužio poziv koji ne može transfera napraviti, a nije Kvržić koji će ga uskoro napraviti. I trenutno je Rijeka kvalitetnija od Braunschweiga, a bare-bare je sa Stuttgartom. Šta ima veze bolan što su ovi iz Hrvatske, a ovi iz Njemačke? Ali to nije tema, nego je tema Zoran Kvržić.

Šta imate protiv momka? Jeste ga gledali? Niste. Momak je odličan igrač. Nepozivanje Mahmutovića odobravam, opet ponavljam treba pozvati Hodžića ili nekog drugog mladog napadača, baš kao što hrvatski savez radi sa Halilovićem i nekad sa Kovačićem. Cocalić igra u Izraelu, liga koja je onako, niđe veze, sigurno ispod hrvatske lige. Ako ste fanovi tih liga, eno i Hajradinović zabija u skoro najboljem slovačkom klubu, što se on ne poziva, a mlad je? Zorane sretno!

**** majku,cuju Papeta,pa ponavljaju njegove rijeci,ali hajde da je to nesto normalno,nego ovo 90% ljudi smatraju totalnim nebulozama,a ti to jos citiras,o Boze dragi.

Nemam nista protiv Kvrzica kojeg ti zastupas ovdje,samo sam se nadao da ce biti jos novih poziva u reprezentaciju.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 sep 2013, 17:13

Na toj poziciji trenutno imamo: Mujdzu, Vrsajevica, Stevanovica, Hajrovica i sad Kvrzica. Mozda Pape planira igrati sa tajnom opcijom od 13 igraca na terenu. Momak do skoro nije bio siguran kojim sportom da se bavi (futsal ili fudbal). Izgleda da ce i Teletovic uskoro postati ozbiljan kandidat, samo da ga ne ponese pa pocne gadjati trice sa vrha sesnaesterca.

Nakon Vrsajevica nista me vise ne iznenajuje. Momku sretno i neka se dokaze.

Rios

Post Postao/la Rios » 30 sep 2013, 17:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Metanor, nasi argumenti su Stuttgart, a tvoji ne postoje ili... Braunschweig sam uzeo za primjer jer se bespotrebno pljuje po decku koji igra u solidnom klubu. I da, mnogi znaju da nisam ljubitelj Susica ali poziv Kvrzicu je opravdan i cak nekako mislim da ce decko obje utakmice poceti na ofanzivnom bocnom, takav nam treba u duelima koji nam predstoje.
Aco,hajd mi odgovori na par pitanja molim te..
Jel Dinamo Z. jaci klub od Rijeke?
Je li Maccabi bolji klub od Zorye?
Jel Maccabi bolji od Braunschweiga?
Jesu li Teplice bolji klub Kayseri Erciyesspor-a?
Ako mislis da ce poceti kao off. bocni zasto sa spiska nije izostavljen Avdija a na njegovo mjesto uletio Kvrzic,a na upraznjeno mjesto neko treci,neki XY?
Je li Basel bolji klub od Manchester Uniteda zato sto ih je nekoc izbacio iz LP? Ili mozda Rijeka bolja od nase repke jer su nas pobjedili na Kantridi?
Eto sve pitanja u skladu sa tom vasom logikom da Zoran dolazi iz kluba koji je jaci od nekih klubova za koje igraju neki nasi reprezentativci..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 30 sep 2013, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2013, 17:19

Metanor je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pazite šta pričate, da vam se ne ponovi Hajrović, i njega ste isto ovako dočekali ;)

Kvržić je trenutno jedna od najvećih zvijezda HNL-a i kao takav bi trebao dobiti šansu, ostalo je na njemu.

Nista nisam rekao ni za Hajrovica,a ni sada za Kvrzica,dobrodosao,mada ne mislim da se samo on trebao pozvati,mi imamo kandidata na klupi kojih se treba rijesiti,i pozvati igrace koji zasluzuju poziv vise od Kvrzica.Ti igraci igraju na pozicijama na kojima nama steka,a ti igraci su Besic i Mahmutovic,dalje,treba otici vidjeti sta je sa Hrgotom,sta se prave ludi ovi iz naseg saveza,ignorisu momka koji igra u Bundesligi,a okrecu se ovim anonimusima iz HNL-a,pa sigurno je da jedan Hrgota ima veci potencijal od Kvrzica,ili od Susica,ili od Avdije,a njega se totalno ignorise,isto tako sa Besicem,a Mahmutovic zasluzuje poziv jer nema puno napadaca koji mogu ovoliko zabijati,a takav nam je jedan potreban,da ulazi kada Vedu ili Dzeku ne ide.

Svi će oni doći na red. Izjava da je Kvržić anonimus nije na mjestu ;)

Sa druge strane to upoređivanje klubova je dječije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 17:23

Virtu4l je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pazite šta pričate, da vam se ne ponovi Hajrović, i njega ste isto ovako dočekali ;)

Kvržić je trenutno jedna od najvećih zvijezda HNL-a i kao takav bi trebao dobiti šansu, ostalo je na njemu.

Nista nisam rekao ni za Hajrovica,a ni sada za Kvrzica,dobrodosao,mada ne mislim da se samo on trebao pozvati,mi imamo kandidata na klupi kojih se treba rijesiti,i pozvati igrace koji zasluzuju poziv vise od Kvrzica.Ti igraci igraju na pozicijama na kojima nama steka,a ti igraci su Besic i Mahmutovic,dalje,treba otici vidjeti sta je sa Hrgotom,sta se prave ludi ovi iz naseg saveza,ignorisu momka koji igra u Bundesligi,a okrecu se ovim anonimusima iz HNL-a,pa sigurno je da jedan Hrgota ima veci potencijal od Kvrzica,ili od Susica,ili od Avdije,a njega se totalno ignorise,isto tako sa Besicem,a Mahmutovic zasluzuje poziv jer nema puno napadaca koji mogu ovoliko zabijati,a takav nam je jedan potreban,da ulazi kada Vedu ili Dzeku ne ide.

Svi će oni doći na red. Izjava da je Kvržić anonimus nije na mjestu ;)

Sa druge strane to upoređivanje klubova je dječije.

Kada sam napisao anonimus mislio sam na Susica,ali mozes u taj isti kontekst staviti i Kvrzica,njega nit' je ko pratio,nit' je ko znao za njega do ovog poziva i nedavne izjave Susica,osim Rijekinih navijaca.Cak nije ni najbolji igrac Rijeke,to je naravno Leon Benko,on je u Rijeci sto je Mahmutovic u Teplicama,samo sto to Mahmutovic radi u zahtjevnijoj ligi,ja sam samo za to da se isprobaju svi,nebitno dali su anonimusi ili ne.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2013, 17:29

Metanor je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Eintracht se sa ovim nabrojanim klubovima ne moze nikako porediti.Njima ne moze pomoci ni editor na igrici menadjer.

Od Werdera su nesretno izgubili na kraju,iako su bili bolji vecim dijelom utakmice,ne kazem da nisu losiji,jesu losiji,ali nisu puno losiji sto znaci da su bolji od bilo kojeg tima iz HNL-a osim mozda Dinama.
kako to poredis ekipe?Kakav je to argumet jesu losiji,ali nisu puno losiji sto znaci da su bolji od bilo kojeg tima iz HNL-a
Prvo nije "MOZDA" da su slabiji od Dinama nego Dinamu ne mogu prismrdi..
Oni su zalutali u Bundesligu.Oborili su sve negativne rekorde lige,ispali iz kupa od Arminie koja je frisko usla u drugu ligu.
Primili 18 golova za 7 kola.U toj odbrani neizostavan Bicakcic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2013, 17:33

Zasto ga Susic spominje u vezi Mujdze? Kaze mozda ne bi dobio poziv da je Mujdza zdrav. To ga planira koristit na beku?

Mahmutovic je zasluzio poziv prije ovoga, ali eto, da vidimo koliko moze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 30 sep 2013, 17:39

Kvrzic nakon ove sezone sigurno ide u veci klub.
HNL nije neka jaka liga, ali najbolji igraci idu iz HNL-a u jake klubove, a Kvrzic je trenutno jedan od najboljih bocnih u ligi.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 17:47

samo_lijevo je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Eintracht se sa ovim nabrojanim klubovima ne moze nikako porediti.Njima ne moze pomoci ni editor na igrici menadjer.

kako to poredis ekipe?Kakav je to argumet jesu losiji,ali nisu puno losiji sto znaci da su bolji od bilo kojeg tima iz HNL-a
Prvo nije "MOZDA" da su slabiji od Dinama nego Dinamu ne mogu prismrdi..
Oni su zalutali u Bundesligu.Oborili su sve negativne rekorde lige,ispali iz kupa od Arminie koja je frisko usla u drugu ligu.
Primili 18 golova za 7 kola.U toj odbrani neizostavan Bicakcic.

Time da nisu puno losiji sam htio ukazati na to da nisu toliko losi koliko to takvi kao ti vide,kada ljudi gube,da su kojim slucajem zaredali sa 4-5 pobjeda zaredom,ti,isti ti koji sada govoris da su losiji od Rijeke bi govorio da su bolji od Schalkea ili Leverkusena,i nije kriv pojedinac u toj ekipi,kriv je kolektiv i slab vezni red,imaju oni kvalitetnih igraca,samo sto to nije ukomponovano,ista stvar za Sasuolo,govorio sam da nisu slabi koliko to rezultati govore,pa eno,iznenadise i Lazio i Napoli,naravno,ni taj Sasuolo ne moze prismrditi Dinamu po takvima kao sto si ti,a u stvarnosti to su ekipe slicne kvalitete,u sto bi se uvjerio i kada bi se te ekipe sastale,uglavnom necu vise da se raspravljam.Susic je upravu:
-HNL je najjaca liga na svijetu
-Svaki igrac standardan u nekoj ekipi HNL-a zasluzuje poziv u reprezentaciju
-Hajduk je jedna od najjacih ekipa u historiji fudbala

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2013, 18:05

Ja taj Braunschweig pratim od trece lige.Oni mogu dobiti i Bayerna ali to nista ne mijenja jer su Gradina Njemacke lige.Njih mozes komotno svrstati u sredinu druge lige.Kada vec osporavate kvalitet Rijeke sto ja ne bi osporavao ulogu glavnog igraca u ekipi koja je primila do sada 17 golova,bez obzira da li je dobar ili ne.Ako nemas napisati nesto konkretno nemoj onda ni spominjati Leverkuzen,SchalkePostajes neozbiljan sa poredjenjem nakog Sasuola,Braunschweiga sa Dinamom.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 18:15

samo_lijevo je napisao/la:Ja taj Braunschweig pratim od trece lige.Oni mogu dobiti i Bayerna ali to nista ne mijenja jer su Gradina Njemacke lige.Njih mozes komotno svrstati u sredinu druge lige.Kada vec osporavate kvalitet Rijeke sto ja ne bi osporavao ulogu glavnog igraca u ekipi koja je primila do sada 17 golova,bez obzira da li je dobar ili ne.Ako nemas napisati nesto konkretno nemoj onda ni spominjati Leverkuzen,SchalkePostajes neozbiljan sa poredjenjem nakog Sasuola,Braunschweiga sa Dinamom.

Pa ja ne znam kako ti toliko nerealno mozes gledati na kvalitetu jednog Dinama zbog Susica,ako ga podrzavas ne moras njegove nebuloze shvatati kao nesto ozbiljno,eto Sasuolo i Brauensvajg su neozbiljni,ali je zato Austrija Bec Barcelona,daj,ne mogu se stvarno raspravljati o necemu o cemu se ne moze raspravljati,po meni su ekipe iz dna najboljih liga bolje od ekipa sa vrhova nekih slabijih(Austrija,Hrvatska),po tebi nisu i tu je kraj price,ko je bolji mozes samo vidjeti po ozbiljnosti ekipe i po igrackom kadru,a i to moze biti subjektivno,stoga ne zelim da se upustam u dalje rasprave,i to od kada ti pratis Brauensvajg uopste nije relevatno u ovoj raspravi.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2013, 18:25

Ja barem znam ko je Kumbela,Kruppke,Vranci itd.
Ti ako ne znas,jer ne znam da li pratis, mozes samo pricati na osnovu 5 utakmica na eurosportu i pomocu transfermarkta.
Ja nisam nikakav ljubitelj Susica,reprezentaciju ne mogu reci da ne pratim ali to se samo svede na gledanje meca preko TV-a.To sto vi pisete protiv i za Susica meni sluzi samo za ubijanje dosade i malo smijeha.Nisam ja pristasan i mene ne zanima ko ce igrati.Ja vidim da su prvi na tabeli i meni dovoljno.I jeste Dinamo je za sve te tvoje klubove Barselona.I ajde necemo vise oko klubova jer je tema Zoran.Pozdrav.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 30 sep 2013, 18:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
Strucnajci, poredim odron klub s dna Bundeslige i klub iz vrha HNL-a. O cemu vi pricate, onakav Braunschweig bi imao problema i sa nikad losijim Celikom. Da li vi pratite utakmice tog kluba? Ne, ne pratite, ali bitno je da je Bundesliga, a ovo sve okolo treba popisati. I nema se tu sta konstatovati, Rijeka je za Braunschweig Barcelona.
Ne brukaj se više majke ti. To što si moderator, ne znači da posjeduješ znanje o fudbalu. Na dobrobit' svih nas, a najviše tebe, obriši svoje postove dok široke narodne mase ovo nisu vidjele.

I nemoj mi brisat' postove, jer nigdje nije bilo razloga za brisanje, držao sam se teme.
Željezničar za život cijeli!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 18:37

samo_lijevo je napisao/la:Ja barem znam ko je Kumbela,Kruppke,Vranci itd.
Ti ako ne znas,jer ne znam da li pratis, mozes samo pricati na osnovu 5 utakmica na eurosportu i pomocu transfermarkta.
Ja nisam nikakav ljubitelj Susica,reprezentaciju ne mogu reci da ne pratim ali to se samo svede na gledanje meca preko TV-a.To sto vi pisete protiv i za Susica meni sluzi samo za ubijanje dosade i malo smijeha.Nisam ja pristasan i mene ne zanima ko ce igrati.Ja vidim da su prvi na tabeli i meni dovoljno.I jeste Dinamo je za sve te tvoje klubove Barselona.I ajde necemo vise oko klubova jer je tema Zoran.Pozdrav.

Pratim ih od prosle sezone iskreno,mislim odgledao sam nekih 15-20 utakmica prosle godine,ali uglavnom zbog Bicakcica,iz istog razloga pratim i ostale ekipe koje mi nisu zanimljive same od sebe,ali imaju nase igrace u svojim redovima,Kumbela se prosle godine na momente cinio kao Drogba,ali ko ga je pratio duze,znat' ce da je rijec o panjini npr. Slazem se da ne treba nastaviti sa ovom temom oko ekipa.Pozdrav.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 sep 2013, 19:04

Najbolje je da izbrises zadnje 2-3 stranice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26 i 8 gostiju.