BTW, niko da prokomentarishe novog reprezentativca

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Draper i nekako, ali odakle li su ovog izvukli, zanima me cija je to ideja bila.MaGiCa je napisao/la:Zaista, teshko je poverovati da jednoj takvoj kosharkashkoj shkoli, koja je dala Kukocha, Radju, Drazhena i poprilichan broj fenomenalnih igracha u poslednjih 40-50 godina, treba k'o ozeblom sunce neki Amer koji ima 30 godina i kome su najveci uspesi u dosadashnjoj karijeri 1 mech za Celticse i nekoliko meseci igara u Partizanu.
ali prije Drapera odbiju Alana Andersona koji je neusporedivo bolji igrac i onda uzmu losijeg amera, puno nelogicnih odluka i sad zele i Nolana Smitha ugurat u reprezentacijuTribalian je napisao/la:Draper i nekako, ali odakle li su ovog izvukli, zanima me cija je to ideja bila.MaGiCa je napisao/la:Zaista, teshko je poverovati da jednoj takvoj kosharkashkoj shkoli, koja je dala Kukocha, Radju, Drazhena i poprilichan broj fenomenalnih igracha u poslednjih 40-50 godina, treba k'o ozeblom sunce neki Amer koji ima 30 godina i kome su najveci uspesi u dosadashnjoj karijeri 1 mech za Celticse i nekoliko meseci igara u Partizanu.
Mislim da se Draper nece do tad oporavit pa da su zato ovog uzeliandro234 je napisao/la:Samo 1 od njih moze znaci ici ce ili Draper ili Lafayette
Oliver Lafayette, Roko Leni Ukić, Donatye Draper, Rok Stipčević, Ante Delaš, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić, Ivan Ramljak, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Damir Markota, Tomislav Zupčić, Leon Radošević, Miro Bilan, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić, Lukša Andrić, Stanko Barać, Marko Ramljak.
Lillard je napisao/la:Siri popis:
Oliver Lafayette, Roko Leni Ukić, Donatye Draper, Rok Stipčević, Ante Delaš, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić, Ivan Ramljak, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Damir Markota, Tomislav Zupčić, Leon Radošević, Miro Bilan, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić, Lukša Andrić, Stanko Barać, Marko Ramljak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.