Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Tino-Sven Sušić
Slusajte ljudi moji,Medunjanin mora imat pord sebe Gatusa,on nema veze sa defanzivom
...Uz Rahimica je i mogao,al nemamo takvog vise...sumnjam da su Sven i Anel takvi,al ajmo ih podrzat...Dobro nam dosli,vidjet cemo koliko su dobri..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...Uz Rahimica je i mogao,al nemamo takvog vise...sumnjam da su Sven i Anel takvi,al ajmo ih podrzat...Dobro nam dosli,vidjet cemo koliko su dobri..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svi se zale u na kriminal, korupciju i nepotizam u drzavnim organima, a u reprezentaciji treba podrzavati kriminal i nepotizam.
joj kad ga Tinki Vinki zalila Argentini na Marakani, za 0-1 

Tino Sušić je potencijal.Drago mi je da je dobio poziv i da će debitirati za reprezentaciju.Pratim ga od trenutka kada je stigao u Hajduk.Od prije jedino znam da je bio član Standarda i mlađih selekcija Belgije.Belgija je ozbiljna država i belgijski savez je ozbiljan fudbalski savez.Ovo što je proveo u Hajduku je dosta dobro.Imao je odličnih utakmica.Znao je i podbaciti.Čudi me da na ovom forumu gdje doista ima odličnih diskutanata ovako pljuvanje i vrijeđanje mladića od 22 godine koji je jedan od najboljih igrača drugog po snazi hrvatskog kluba.Čudi i da neki vuku paralelu naše BH lige i HNL-a.Sušić ima potencijal i treba ga probati.Na ovom spisku za Egipat ima mnogo onih koji ne zaslužuju a ni ko o tome ne piše:Avdukić,Kvržić,Višća.Pa Višća je bio prije Želje u Hajduku na probi i nije uspio.A igra za našu repku iako je član kluba koji igra drugu ligu Turske.Stariji je od Sušića i nema šanse za daljni napredak.I raja opet psuje samo zato što mu je selektor amidža.Da ne bude zabune,ne podržavam Safeta Sušića u mnogo čemu,posebno što ne zna sjest u avion i otić na razgovore sa svim potencijalnim reprezentativcima ( Tanović,Arslanagić,Salatić... ).No,tema nije Safet nego Tino.
evo ga jos jedan

Niko Kovač je zvao dva igrača iz HNL-a za naredni meč. Uglavnom, lijepo si opisao situaciju oko Sušića juniora. Ostaje nam da sačekamo Egipat pa da vidimo šta može, valjda će dobiti dovoljno vremena, bar pola sata. Dečko zna igrati lopte, mlad je, ne možemo ništa izgubiti.Realist je napisao/la:Čudi i da neki vuku paralelu naše BH lige i HNL-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj je sigurniji za Brazil od Dzeke!
Pa Susic (selektor) je izjavio da je Susic (navodni talenat) igrac kakav nedostaje nasoj ekipi... Sve je jasno! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Principatus
- Kontakt:
Ne znam kako sad ova tema?
Pa nije jos jasno dali ce on biti clan reprezentacije.
To su samo nagadjanja vas Papemrzaca, kako bi se Susic popljuvao, sve samo SBBKBB.
Pa nije jos jasno dali ce on biti clan reprezentacije.
To su samo nagadjanja vas Papemrzaca, kako bi se Susic popljuvao, sve samo SBBKBB.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam ga gledao nekoliko utakmica i nisam stekao dojam ni da je blizu reprezentacije
.Moze li mi neko objasniti na osnovu cega je Tinki pozvan.Je li rijesio neku vaznu utakmicu,je li napravio neki dobar potez, je li dao neki odlucujuci i atraktivan zgoditak,je li briljiro na terenu nekolike utakmice u nizu.Mislim mlad je on jos,moze dosta napredovati ali ne volim da se neko silom gura u repku kad to ne zasluzuje(treba imati obzira prema onim koji zasluzuju).Ne kazem, mozda on nekad u buducnosti i zasluzi mjesto u repci ali trenutno cisto sunjam(po onome sto znam i po onome sto sam vidio).Ali kad vec hoce da ga zove,ja zelim da ga stavi da odigra citavu utakmicu protiv Egipta pa da ga vidimo na djelu.Ne zelim da ga stavi 15 minuta pa da poslije Pape kaze da nije dovoljno igro pa se nije mogo ni pokazati pa ce mo ga zvati opet
.Zelim Tinkija u sastavu odmah od pocetka pa nek javnost da ocjenu 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ma ljudi sta vam nije problem sto ce Tinki igrati kod svog amidze,ali sta su Papetu onda u rodu Zahirovic,Kvrzic,Sunjic,Vranjes,,ovaj nekakav Hadzic mu je sigurno sin iz prvog braka kojeg je tek otkrio,a bracika Sead mu ga nasao preko DNA...ma nemozes ih sve ni nabrojati!!!!ma mito i korupcija,ZAKON!!!MOJ Pape, selektoru korumpirani!!!!
ehoraje je napisao/la:Zahirovic,Kvrzic,Sunjic,Vranjes,,ovaj nekakav Hadzic mu je sigurno sin iz prvog braka kojeg je tek otkrio,a bracika Sead mu ga nasao preko DNA...ma nemozes ih sve ni nabrojati!!!!ma mito i korupcija,ZAKON!!!MOJ Pape, selektoru korumpirani!!!!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj Bože da nas sve iznenadi pa da bude igrač za SP...al dabogda
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Meni je fakat zalosno koliko ovdje popljuvase i napadose momka pojedinci a jos ga nisu ni vidjeli kako igra. Dajte da vidimo kakav je pa ukoliko zasluzi, pljuvat cu i ja sa vama
Ali ovo fakat nije fer.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
TSS je tu da potvrdi klise... ipak nepotizam kod nas ima preveliku tradiciju da bi zaobisao fudbalsku reprezentaciju... nije ni prvi, a ni posljednji koji je rodbinskim-tazbinskim i kojekakvim drugim talovima obukao sveti dres... bilo je samo pitanje vremena kad ce TSS osvanuti na spisku... nije dzaba selektor godinu dana igrao bez zadnjeg veznog... zahirovic je bio samo placeholder kako neko kvalitetniji ne bi zacementirao tu poziciju... sad se vidi kome je to mjesto vec odavno namijenjeno.. cak ni hadzica nije zvao odmah iako vec od juna ima pravo nastupa, da kojim slucajem decko ne bi 'razvalio' a selektora uvalio u problem kako opravdati pozivanje TSS-a i njegovu 'prekvalifikaciju' preko noci....
Sve to stoji jarane ali meni dok na terenu ne pokaze da ne zasluzuje poziv u repku ( ko Avdija...joj Boze tog momka kad se sjetim, tacno me neka mucnina u stomaku uhvatiamho je napisao/la:TSS je tu da potvrdi klise... ipak nepotizam kod nas ima preveliku tradiciju da bi zaobisao fudbalsku reprezentaciju... nije ni prvi, a ni posljednji koji je rodbinskim-tazbinskim i kojekakvim drugim talovima obukao sveti dres... bilo je samo pitanje vremena kad ce TSS osvanuti na spisku... nije dzaba selektor godinu dana igrao bez zadnjeg veznog... zahirovic je bio samo placeholder kako neko kvalitetniji ne bi zacementirao tu poziciju... sad se vidi kome je to mjesto vec odavno namijenjeno.. cak ni hadzica nije zvao odmah iako vec od juna ima pravo nastupa, da kojim slucajem decko ne bi 'razvalio' a selektora uvalio u problem kako opravdati pozivanje TSS-a i njegovu 'prekvalifikaciju' preko noci....

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
nije ovo druze pljuvanje, vec opservacijasoccerfan je napisao/la:Sve to stoji jarane ali meni dok na terenu ne pokaze da ne zasluzuje poziv u repku ( ko Avdija...joj Boze tog momka kad se sjetim, tacno me neka mucnina u stomaku uhvatiamho je napisao/la:TSS je tu da potvrdi klise... ipak nepotizam kod nas ima preveliku tradiciju da bi zaobisao fudbalsku reprezentaciju... nije ni prvi, a ni posljednji koji je rodbinskim-tazbinskim i kojekakvim drugim talovima obukao sveti dres... bilo je samo pitanje vremena kad ce TSS osvanuti na spisku... nije dzaba selektor godinu dana igrao bez zadnjeg veznog... zahirovic je bio samo placeholder kako neko kvalitetniji ne bi zacementirao tu poziciju... sad se vidi kome je to mjesto vec odavno namijenjeno.. cak ni hadzica nije zvao odmah iako vec od juna ima pravo nastupa, da kojim slucajem decko ne bi 'razvalio' a selektora uvalio u problem kako opravdati pozivanje TSS-a i njegovu 'prekvalifikaciju' preko noci....![]()
) ja ga necu kritikovati. Akmo se pokaze da nema pojma a amidza ga zove onda se i ja pridruzujem pljuvanju.

- Principatus
- Kontakt:
Pa kao igrac Hajduka iz HNLa, sa 22 godine, kao igrac koji nije uspio niti u belgijskoj ligi, niti u njihovoj selekciji, ne zasluzuje poziv u A repku. Kao ne-DM igrac isto ne zasluzuje, a na njegovoj poziciji imamo Pjanica.soccerfan je napisao/la: Sve to stoji jarane ali meni dok na terenu ne pokaze da ne zasluzuje poziv u repku ( ko Avdija...joj Boze tog momka kad se sjetim, tacno me neka mucnina u stomaku uhvati![]()
) ja ga necu kritikovati. Akmo se pokaze da nema pojma a amidza ga zove onda se i ja pridruzujem pljuvanju.
A vidis Vrsajevic iako je totalno katastrofalan igrac, ipak je ponovo pozvan. Jedan Salatic naravno nije. Arslanagic, pozvan na teferic, i to bas na dan kada mora nastupati za U21 Belgije. I tako ti stosovi za malu dijecu.

Jos gore je sto oni koji zasluzuju nisu pozvani da igraju, iako bi mogli. Niti ih je iko otisao posjetiti, dok je ovaj lik prvo dobio garanciju od amidze, pa onda je poceo mijenjati drzavljanstvo i te marifetluke. Isto kao i Hadzic, kojeg je Susic dva puta isao gledati, dok druge igrace mnogo veceg kalibra ne gleda ni preko TV. Njeguje se dakle samo ono sto je uz Germanija Sportagenturu. Ostali su svejedni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tacno mi se gadi kolicina pljuvanja. Mali svakako nece uspjeti, jer ne da je pod povecalom, nego se u njega gleda teleskopom. A zalosno je to da pljujemo po momku, da mu je drugo prezime, sigurno bi bila i druga prica. Momak je najstandardniji igrac Hajduka, od raje iz Hrvatske sam cuo uglavnom pozitivne stvari o njemu, ali nema sanse da ce se on moci nositi sa ovim trenutnim pritiskom. Isto mi je smijesno da se od Besica i Hadzica prave Beckenbaueri, iako momci igraju u prosjecnim klubovima/ligama koji su u rangu tog istog Hajduka u kojem igra Tino. Ako neko misli da su Austrijska i Madjarska liga po kvalitetu daleko ispred Hrvatske, taj se debelo vara. Tim hocu da kazem da su ti igraci TRENUTNO u pet deka i da Tino kao mlad i ponajbolji igrac Hajduka zasluzuje priliku da se proba.
Ima tu i drugih igraca koje treba probati, a koji nisu na spisku, ali cudni su mi oni koji recimo spominjanjem Arslanagica i slicnih rasipaju svoje neznanje. Kako da Pape zovne igraca koji nema papire i koji je jos k tome standardni clan mlade reprezentacije druge zemlje?
O onima koji spominju Tinu sa Petrom Jelicem necu ni trositi rijeci...
Neka mali pokaze sta zna. Vjerovatno ce podbaciti, ali ne vjerujem da ce biti to radi manjka talenta, prije ce biti radi toga sto je vec osudjen na propast od strane navijaca...
Ima tu i drugih igraca koje treba probati, a koji nisu na spisku, ali cudni su mi oni koji recimo spominjanjem Arslanagica i slicnih rasipaju svoje neznanje. Kako da Pape zovne igraca koji nema papire i koji je jos k tome standardni clan mlade reprezentacije druge zemlje?
O onima koji spominju Tinu sa Petrom Jelicem necu ni trositi rijeci...
Neka mali pokaze sta zna. Vjerovatno ce podbaciti, ali ne vjerujem da ce biti to radi manjka talenta, prije ce biti radi toga sto je vec osudjen na propast od strane navijaca...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ono malo sto sam gledo hajduka,coek je fino odigro. nemojte srat 

-
- Kontakt:
Pozivanje amdizinog zlata je klasican primjer onoga protiv cega su ljudi izasli na proteste sto poslove dobijaju ljudi preko rodbinskih veza, stela, poznanstava itd itd a ne oni kvalitetni. Tako je i u reprezentaciji amidza Safet ce zovnuti svoje zlato iz HNL-a koje ce sigurno ici na svjetsko dok ce Prcic bolji igrac iz bolje lige, boljeg kluba, mladi reprezentativac ostati bez poziva vec vidjeno u ovoj drzavi milion puta u svim sferama.
Jos skandaloznije je to sto doticni igrac Avdija Vrsajevic izgleda mora biti na spisku bio je upadao ko napadac, pa odbrambeni na novom spisku je midfielder ma Avdija ide na svjetsko i ko treci golman ako treba
Jos skandaloznije je to sto doticni igrac Avdija Vrsajevic izgleda mora biti na spisku bio je upadao ko napadac, pa odbrambeni na novom spisku je midfielder ma Avdija ide na svjetsko i ko treci golman ako treba

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.