Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Samo drzavne televizije imaju pravo prenosa ja mislim.Head je napisao/la:Hoce li Eurosport prenositi utakmice ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ugl nacionalne tv prenose ut. WC
ima standardno ZDF/ARD HD
http://www.dodaj.rs/f/N/Ao/27Dkyd4O/f6jk73n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ima standardno ZDF/ARD HD

http://www.dodaj.rs/f/N/Ao/27Dkyd4O/f6jk73n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Šteta, kod mene na kablovskoj isključeni ZDF i ARD već neko vrijeme. Valja slušati ove naše paćenike, još ako i slika ostane ovako jadna 

Forza Milan!
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno, ZDF i ARD, i to jos u HD-u. Merak.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Italiji radi i SKY sve tekme, a u Francuskoj i Be in Sport ima pravo na jednu po danu, u SAD-u je ESPN dobio, uz ABC. To je to od ovih većih privatnih. 
Naravno prati se na BBC-u i ITV-u, ponešto i na ESPN-u, ostatak uz Milu u studiu
Za Espn će iz studija raditi McManaman, Stewart Robson, Lalas, Twellman, Keller, Ballack, Gilberto Silva, Solari, Roberto Martinez i van Nistelrooy, uz Championa i ekipu kao komentatore
Za BBC će tu biti neizostavni Lineker i Hansen, zatim Ferdinand, Shearer, Keown, Murphy, Phill Neville, te Henry, Seedorf i Juninho

Naravno prati se na BBC-u i ITV-u, ponešto i na ESPN-u, ostatak uz Milu u studiu

Za Espn će iz studija raditi McManaman, Stewart Robson, Lalas, Twellman, Keller, Ballack, Gilberto Silva, Solari, Roberto Martinez i van Nistelrooy, uz Championa i ekipu kao komentatore

Za BBC će tu biti neizostavni Lineker i Hansen, zatim Ferdinand, Shearer, Keown, Murphy, Phill Neville, te Henry, Seedorf i Juninho

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 15 maj 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma vidio danas na Eurosportu emisiju Brazil Mania,predstavljaju grupe i ekskluzivno Wenger daje prognoze ko bi mog'o proci a ko ne,onda izjave igraca pa reko da nisu otkupili prava pa sad prave uvod pred prvenstvo.arelinho je napisao/la:Samo drzavne televizije imaju pravo prenosa ja mislim.Head je napisao/la:Hoce li Eurosport prenositi utakmice ?
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato ce za ZDF/ARD biti Salihamidzic i Kahn.rio_Ferdy88 je napisao/la:U Italiji radi i SKY sve tekme, a u Francuskoj i Be in Sport ima pravo na jednu po danu, u SAD-u je ESPN dobio, uz ABC. To je to od ovih većih privatnih.
Za Espn će iz studija raditi McManaman, Stewart Robson, Lalas, Twellman, Keller, Ballack, Gilberto Silva, Solari, Roberto Martinez i van Nistelrooy, uz Championa i ekipu kao komentatore![]()

Gledao sam ovog McManamana par puta u Americi (radi za ESPN), blago receno grozan. Kao i dosta Engleskih "strucnjaka".rio_Ferdy88 je napisao/la:U Italiji radi i SKY sve tekme, a u Francuskoj i Be in Sport ima pravo na jednu po danu, u SAD-u je ESPN dobio, uz ABC. To je to od ovih većih privatnih.
Za Espn će iz studija raditi McManaman, Stewart Robson, Lalas, Twellman, Keller, Ballack, Gilberto Silva, Solari, Roberto Martinez i van Nistelrooy, uz Championa i ekipu kao komentatore![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Stimac se pokazao kao los selektor, ali meni je odlican komentator. Ne lupa gluposti i fraze, i vidi se da zna koju o igri i postavci na terenu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@Rio
Mila ide u Brazil, nazalost
..
Mila ide u Brazil, nazalost

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valjda će nam priuštiti koje javljanje sa Copacabane u badićuLillard je napisao/la:@Rio
Mila ide u Brazil, nazalost..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
je.bem ti i našu televiziju i radio i sve medije. mi smo gomila mamlaza i nesposobnih kretena. to je strašno!!!
evo pape bi na kafi sat vremena na RSG radiju i onaj kreten nije za sat vremena uspio ni jedno jedino smisleno pitanje da mu postavi. u sto p.m. meni se svaki put smuči kad vidim ko i kako radi na našim medijima.
evo pape bi na kafi sat vremena na RSG radiju i onaj kreten nije za sat vremena uspio ni jedno jedino smisleno pitanje da mu postavi. u sto p.m. meni se svaki put smuči kad vidim ko i kako radi na našim medijima.
Danas mi rece jedan uposlenik javnog servisa da nece biti gotova digitalizacija i da nista od HD utakmcia iz Brazila. 

1946
Ekipa BBC-ija djeluje krajnje impresivno,morace se sta pogledat deffrio_Ferdy88 je napisao/la:U Italiji radi i SKY sve tekme, a u Francuskoj i Be in Sport ima pravo na jednu po danu, u SAD-u je ESPN dobio, uz ABC. To je to od ovih većih privatnih.
sreca pa covjek nista i ne ocekuje od njihHead je napisao/la:Danas mi rece jedan uposlenik javnog servisa da nece biti gotova digitalizacija i da nista od HD utakmcia iz Brazila.
Hocel Bht sve utakmice prenositi ili ce biti i na FTv, a Ftv je na Moja Tv ocajna(na velikom ekranu), Bht je malo bolji ali to sve kad poredis s Arenama(ne HD) je ogromna razlika.
- primasquadra
- Kontakt:
Ma ako ne zatamne HRT 2 bit će odlično ko i svako veliko natjecanje .
Za nas u BiH ce zatamnit svi kablovski operateri, jedino ako imas satelitsku i dekoder moze gledati, kao i ostale kanale na satelitu.primasquadra je napisao/la:Ma ako ne zatamne HRT 2 bit će odlično ko i svako veliko natjecanje .
Bice na BHT ne brinte, nisu toliko nesposobni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
Pa niko nije ni očekivo da će biti gotova digitalizacija(i sami su rekli da će pokušati stići SA,MO,BL uraditi do SP), treba dosta posla tu, dovoljno je da oni u BHT-u promjene opremu i mi ćemo osjetiti promjene, oni sad imaju zastarjelu opremu još od Olimpijade, a slika sa velikih takmičenja im dolazi u HD-u oni zbog svoje opreme moraju reprodukovati signal i smanjivati sliku pa to šalju nama, dovoljno je da osavremene opremu i ne moraju ništa više stići, a uvjeren sam da će stići jedino ove poplave da ih ne smetu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.