Aco isto si kgb yebotealeksandar_veliki je napisao/la:Neko ko igra u finalu nije dobio licencu...

Aco isto si kgb yebotealeksandar_veliki je napisao/la:Neko ko igra u finalu nije dobio licencu...
Mozda neko ko je domacin danas u finalualeksandar_veliki je napisao/la:Neko ko igra u finalu nije dobio licencu...
Kad ce biti zvanicno?aleksandar_veliki je napisao/la:Ali i ovo s rezervom uzeti, u ponedjeljak su informacije govorile da svi dobijaju.
Znam ja za Zrinju odavno ,mi nismo nikom nista duzni izuzev poreza a i to se vraca po planu.Rodman je napisao/la:Dobio je Zrinjski licencuzrinja05 je napisao/la:Šta bi sa licencama,prošlo 48 sati nitko ništa ne govori?kao i Široki, Željo i FKS. Čelik nije.
Sta ce mu...!?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Klosari objavite jeli Celik dobio licencu
lopta je okrugla,svasta se moze desiti i jos puno ima da se igrabordoakapitar je napisao/la:Sta ce mu...!?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Klosari objavite jeli Celik dobio licencu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, hase73, Kapetan, MostarReds22, Najprvi, Quartararo, supervizor i 26 gostiju.