MARJANE, NE ZASLUŽUJEŠ NAS, ODLAZIInele-BHF je napisao/la:Šuti, dobro vas je čovjek i opisao kakvi ste. I da, Nele nije 13 000km udaljen, tu sam ja blizu.
Također napuštam vas na ovoj temi, NE ZASLUŽUJEM VAS INSTITUCIJE, NADPROSJEČNO INTELIGENTNE GROMADE!
Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Ne kontam fol?
Šta smo to mi ''no lajferi'' uradili da se dotični kreštavac uvrijedio?

Dugo sam na forumu, ali nisam aktivan bio ko Vi.
Ali od srca svaka vam čast momci u ovih par dana šta god da napišete tjerate igrače da odmah demante na FB pucaju sa slikama, kapitenu stvorite noćne more. A čak ste uspjeli i da budete spomenuti u "Obraćanju Naciji iz Salvadora velikog Marjana".

Ali od srca svaka vam čast momci u ovih par dana šta god da napišete tjerate igrače da odmah demante na FB pucaju sa slikama, kapitenu stvorite noćne more. A čak ste uspjeli i da budete spomenuti u "Obraćanju Naciji iz Salvadora velikog Marjana".

Dirali mu Lepog i malo Dijamanta kritikovali? Ili se možda neko pohvalio da je on smislio nadimak "Zmajevi".voltron30 je napisao/la:Ne kontam fol?Šta smo to mi ''no lajferi'' uradili da se dotični kreštavac uvrijedio?

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 25 jun 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
nele-BHF je napisao/la:Šuti, dobro vas je čovjek i opisao kakvi ste. I da, Nele nije 13 000km udaljen, tu sam ja blizu.
Također napuštam vas na ovoj temi, NE ZASLUŽUJEM VAS INSTITUCIJE, NADPROSJEČNO INTELIGENTNE GROMADE!
Nele, ne zasluzujemo te

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Navrati Maki 2019.nele-BHF je napisao/la:Šuti, dobro vas je čovjek i opisao kakvi ste. I da, Nele nije 13 000km udaljen, tu sam ja blizu.
A sad prvo u skolu,pa fino na Bosanskom dobro pazi sta nastavnica govori. Pitaj je sta je pravilno "nadprosjecno" ili "natprosjecno".A u inteligenciji nekom drugom prilikom.Mozda 2019.
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 25 jun 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE
-
- Kontakt:
Upravu je Marjan, odo' ja sa foruma i ugledati se na našeg Makija, samo moram sebi naći šupak iz kojeg neću izlaziti.
Pozdrav, raja.
Pozdrav, raja.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jos malo cemo mi praviti sastave za utakmnice i spiskove od 23 igraca a i selektora cemo birati.Janez je napisao/la:Dugo sam na forumu, ali nisam aktivan bio ko Vi.
Ali od srca svaka vam čast momci u ovih par dana šta god da napišete tjerate igrače da odmah demante na FB pucaju sa slikama, kapitenu stvorite noćne more. A čak ste uspjeli i da budete spomenuti u "Obraćanju Naciji iz Salvadora velikog Marjana".![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odi do Bosmala, tamo ima jedan dovoljno velikAmar Dzeko je napisao/la:Upravu je Marjan, odo' ja sa foruma i ugledati se na našeg Makija, samo moram sebi naći šupak iz kojeg neću izlaziti.
Pozdrav, raja.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aaaa... Ja mislio on se lično spominjao, kad ono, on se samo maže vazelinom, ne bi li se uvukao Lepom i Dijamantu u čmar, da mu se ''otvore'' za izjave.Janez je napisao/la:Dugo sam na forumu, ali nisam aktivan bio ko Vi.
Ali od srca svaka vam čast momci u ovih par dana šta god da napišete tjerate igrače da odmah demante na FB pucaju sa slikama, kapitenu stvorite noćne more. A čak ste uspjeli i da budete spomenuti u "Obraćanju Naciji iz Salvadora velikog Marjana".![]()
Dirali mu Lepog i malo Dijamanta kritikovali? Ili se možda neko pohvalio da je on smislio nadimak "Zmajevi".voltron30 je napisao/la:Ne kontam fol?Šta smo to mi ''no lajferi'' uradili da se dotični kreštavac uvrijedio?

ajmo peticiju da taj nadimak "zmajevi" vratimo na "Ljiljane"... xd
A.F.C. Bournemouth!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dobro je ZMAJEVI.rambo16 je napisao/la:ajmo peticiju da taj nadimak "zmajevi" vratimo na "Ljiljane"... xd
BosnaE
Hvala Bog da ga vise necemo slusati u narednim kvalifikacijama, lik je SMOR !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ona dvojca narkomana sa SPACE-tv nisu normalni,postaju najvece zlo BH fudbala
Sta bi sa Marijanom koji je poslije Nigerije htio nesto reci kad se vrati u Sarajevo.Danas citava prica pranje "lepog",zataskavanje kao sve je ok.I to u trenutku kad konacno treba da izrastemo u ozbiljnu repku rjesavanjem nekih problema i postavljanjem stvari na svoje mjesto,povratak u "munjino" vrijeme nam ne treba.
Pitam se koji je njihov interes tu.Narkomani na bijelom ga sigurno imaju,treba to ispitati.
Nadam se da nece vise prenositi tekme repke,brukaju se.
Sta bi sa Marijanom koji je poslije Nigerije htio nesto reci kad se vrati u Sarajevo.Danas citava prica pranje "lepog",zataskavanje kao sve je ok.I to u trenutku kad konacno treba da izrastemo u ozbiljnu repku rjesavanjem nekih problema i postavljanjem stvari na svoje mjesto,povratak u "munjino" vrijeme nam ne treba.
Pitam se koji je njihov interes tu.Narkomani na bijelom ga sigurno imaju,treba to ispitati.
Nadam se da nece vise prenositi tekme repke,brukaju se.
SLOBODA NAVIJAČIMA
" onclick="window.open(this.href);return false;
Neko ko ovakve gluposti valja daje sebi za pravo da komentarise druge?
Dodice reaguj, ovaj vas srbe manjinom naziva
Neko ko ovakve gluposti valja daje sebi za pravo da komentarise druge?
Dodice reaguj, ovaj vas srbe manjinom naziva

- RockyMaivia
- Kontakt:
Samo su mladji ga poceli koristiti.Ljiljani su nas stari nadimakrambo16 je napisao/la:ajmo peticiju da taj nadimak "zmajevi" vratimo na "Ljiljane"... xd

StarMo nije skutorija...
Marjane, mi smo ljubomorni na tebe jer ne možemo biti popularni poput tebe .. aj' sad mrš u pizdu materinu 

-
- Kontakt:
Kont'o sam, al' bojim se da me neće primiti. Imam predug staž na forumu. Ne može jedan no lifer da radi kod takvih profesionalaca.Virtu4l je napisao/la:Odi do Bosmala, tamo ima jedan dovoljno velikAmar Dzeko je napisao/la:Upravu je Marjan, odo' ja sa foruma i ugledati se na našeg Makija, samo moram sebi naći šupak iz kojeg neću izlaziti.
Pozdrav, raja.
Ronaldo - Isco - Bale
Nakon Spahinog "obraćanja naciji preko FB", nakon promjene ploče kod većine naivnih navijača, napisala sam na nekoj od tema da vjerujem da će se i Marjan predomisliti nakon one svoje ispovijesti od prije par dana.
Jasno je da je i on okrenuo priču i da na kraju ispade da se "samo malo zezao", a noliferi neka nastave tamburati ovdje.
Marjane, pozdrav! Sretan put kući!
Jasno je da je i on okrenuo priču i da na kraju ispade da se "samo malo zezao", a noliferi neka nastave tamburati ovdje.
Marjane, pozdrav! Sretan put kući!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
slijedeću tekmu na Bilinom ću ja s rajom napravit transparent "Ljiljane nije Marjan smislio" xdRockyMaivia je napisao/la:Samo su mladji ga poceli koristiti.Ljiljani su nas stari nadimakrambo16 je napisao/la:ajmo peticiju da taj nadimak "zmajevi" vratimo na "Ljiljane"... xd![]()
A.F.C. Bournemouth!
Jbt zar ovaj forum ima toliki uticaj ? Daj otvarajte temu Hocemo Epl na javnom servisu i da unicredit smanji proviziju na 0.1 %
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.