A Rennes je solidan klub srednje velicine u Francuskoj...idealno za momka od 20 godina da nastavi svoj fudbalski razvoj.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Evo sad sam pogledao na aplikaciji ponovo koju imam na mobitelu "rezultati " a to je mislim regionalni prevod za flashscore, piše 2 asistencije a učinilo mi se prvi put jer ima puno golova, a bila.je izmjena u 69 min a isto piše u zagradi pa sam dodao treću. Greška. Ali svejedno mislim da mora dobiti poziv, s obzirom na godine na novi klub....calcio je napisao/la:Jedna asistencija, kako ste dosli na tri nije mi jasno?Kobe Bryant je napisao/la:Ako će Pape biti dosljedan, 3 asistencije u prvoj tekmi za novi klub je automatski poziv u reprezentaciju, jer je u solidnom klubu iz liga petice. Znači mora igrati ako ne u prvih 11, onda kao prva izmjena![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Susic je rekao da ce ga najvjerovatnije pozvati:
"Htio sam prije nekoliko dana gledati meč Sochauxa i Orleansa, međutim, Prcić je dva-tri dana prije te utakmice prešao iz Sochauxa u Rennes. Dobro je da je ostao u prvoj francuskoj ligi, a Rennes je i bolji klub. Svakako računam na njega i on će najvjerovatnije dobiti poziv za okupljanje u septembru"
Nas je i Haris Bukva, hocemol i njega gurati u prvu postavu? Ipak je i on Seadov kao i onaj pokusaj od fudbalera Hadzic.emir79 je napisao/la:Kakva samo zaprdjivanja, noblesovu vam treba dodijeliti![]()
Isto kao da Prcic i T. Susic obojica nisu nasi. Jadnog naroda.
Ako selektor zeli da ga pozove, neka ga pozove. To je njegov posao, da trazi rjesenja koja obicni laik mozda ne vidi. Ako se momak ne pokaze, vjeruj da ga Susic nece dugo drzati u reprezentaciji. Dobice par sansi i prestace ga pozivati, kao sto je bio slucaj sa mnogo igraca do sada. Kad bi sad krenuli nabrajati sve one koje je Pape otpisao za ovih 4-5 godina jer nisu imali dovoljno kvaliteta.... Problem je sto su neki od vas histericni i svaki poziv nekom igracu za kojeg vi (laici) mislite da ga nije zasluzio vidite neke teorije zavjere.PapeSusic je napisao/la:Nas je i Haris Bukva, hocemol i njega gurati u prvu postavu? Ipak je i on Seadov kao i onaj pokusaj od fudbalera Hadzic.emir79 je napisao/la:Kakva samo zaprdjivanja, noblesovu vam treba dodijeliti![]()
Calcio i kompanija na aparatima.Goalgetter je napisao/la:Sanjin dijeli pljuske.
Sutra ga Pape gleda na kaseti.Cartman je napisao/la:Calcio i kompanija na aparatima.Goalgetter je napisao/la:Sanjin dijeli pljuske.
Cartman je napisao/la:Calcio i kompanija na aparatima.Goalgetter je napisao/la:Sanjin dijeli pljuske.
Tino je Jugosloven. Prcic je gazija.emir79 je napisao/la:Kakva samo zaprdjivanja, noblesovu vam treba dodijeliti![]()
Posaljes ih u Banovice nekoliko puta, pa ce se opametiti.VanBasten je napisao/la:svaku j.ebenu temu userete. Bože sačuvaj
poslo bi ja i tebe u banoviće, da imam takve ovlasti.emir79 je napisao/la:Posaljes ih u Banovice nekoliko puta, pa ce se opametiti.VanBasten je napisao/la:svaku j.ebenu temu userete. Bože sačuvaj
Fudbalske su sve teme zasrali samo tako.
Dodju vlastite frustracije da lijece po forumu.
VanBasten je napisao/la:poslo bi ja i tebe u banoviće, da imam takve ovlasti.emir79 je napisao/la:Posaljes ih u Banovice nekoliko puta, pa ce se opametiti.VanBasten je napisao/la:svaku j.ebenu temu userete. Bože sačuvaj
Fudbalske su sve teme zasrali samo tako.
Dodju vlastite frustracije da lijece po forumu.![]()
Sram te bilo, bio sam jednomVanBasten je napisao/la:
poslo bi ja i tebe u banoviće, da imam takve ovlasti.![]()
helem..
od raje što je gledala Sanjina, jel može neko napisati kraću analizu? Na kojoj poziciji je igrao?
Ko je govorio o ligama i budzetima, ja govorim o rezultatima?orada je napisao/la:Ne treba Rennes-u grupna faza nekakve Euro lige,u koju se uzgred receno Hajduk vjerovatno nece plasirati jer je Dnipro veliki favorit. Rennes ima francusku ligu svake sedmice.A sta ima Hajduk? Igra sa Dugopoljem i Zadrom pred 1000 gledalaca na smijesnim stadionima.
Da ne govorimo o budzetima Rennesa i Hajduka,koji je u dugovima i pred gasenjem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.