Da li Susic treba da ide?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Da li Susic treba da ide?
Sve da Susic sutra ode ja ne vidimo KO ce nas preuzeti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Duško u paketu s Mešom, zašto da ne?Elegant je napisao/la:Sve da Susic sutra ode ja ne vidimo KO ce nas preuzeti !
-
- Kontakt:
Mislim da je ovo više retoričko pitanje...
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
- maximusdecimus
- Kontakt:
ovi igraci bi trebali pobijediti Kipar bez trenera i bez dana treninga 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Na isti način na koji smo završili prvi u skupini za SP. Opet će se desiti neki Hajrović, desit će se Bičakčić, desit će se Ibišević. Igrali smo jednako loše, ako ne i gore i krajem prošlih kvalifikacija, ali smo završili prvi zbog individualnog kvaliteta, ali će isti u ovom slučaju biti dovoljan za treće mjesto umjesto prvog, jer je skupina dosta teža. Samo što će se ovaj put dosta drugačije gledati na cijelu situaciju, puno više ljudi će vidjeti ono što smo mi, "pljuvači" što bi se reklo već odavno skontali.ren_hz je napisao/la:Kako ti konkretno mislis da mi zavrsimo s njim treci, kada su Belgija, Vels i Izrael dva puta jaci od Kipra (Belgija i vise) ?
I da, on dok nas bude vozao po barazima i eventualno ponekad grupi na nekom velikom takmicenju, ova bagra iz saveza ga nikad nece otjerati.
Docekat cemo i sina od Tina Svena u reprezentaciji prije nego sto Safet ode.
I vjeruj mi da će ga otjerat ako se ovako nastavi, a nema razloga da vjerujem da neće, da će se nešto promjeniti. Čak i ako bude treći, čak i ako se plasiramo preko baraža, jer u skupini na Euru nemamo šta da tražimo. Uostalom, živi bili pa vidjeli.
Da su igraci odredjivali momcad, u momcadi bi bili - medunjanin, mujdza i salihovic. E onda bi pobjedili. Sto znaci da je bolje da nema trenera, nego da je Susicmaximusdecimus je napisao/la:ovi igraci bi trebali pobijediti Kipar bez trenera i bez dana treninga
Prijatelju, to se desilo na kraju kvalifikacija. Zato smo se spasili.Donnie Darko je napisao/la:Na isti način na koji smo završili prvi u skupini za SP. Opet će se desiti neki Hajrović, desit će se Bičakčić, desit će se Ibišević. Igrali smo jednako loše, ako ne i gore i krajem prošlih kvalifikacija, ali smo završili prvi zbog individualnog kvaliteta, ali će isti u ovom slučaju biti dovoljan za treće mjesto umjesto prvog, jer je skupina dosta teža. Samo što će se ovaj put dosta drugačije gledati na cijelu situaciju, puno više ljudi će vidjeti ono što smo mi, "pljuvači" što bi se reklo već odavno skontali.ren_hz je napisao/la:Kako ti konkretno mislis da mi zavrsimo s njim treci, kada su Belgija, Vels i Izrael dva puta jaci od Kipra (Belgija i vise) ?
I da, on dok nas bude vozao po barazima i eventualno ponekad grupi na nekom velikom takmicenju, ova bagra iz saveza ga nikad nece otjerati.
Docekat cemo i sina od Tina Svena u reprezentaciji prije nego sto Safet ode.
I vjeruj mi da će ga otjerat ako se ovako nastavi, a nema razloga da vjerujem da neće, da će se nešto promjeniti. Čak i ako bude treći, čak i ako se plasiramo preko baraža, jer u skupini na Euru nemamo šta da tražimo. Uostalom, živi bili pa vidjeli.
Da su psolije Litvanije ostala jos 2 kola, mi SP-a ne bi vidjeli ocima, jer su nakon Slovacke proradili eksperimenti, talovi, menadzeri, agencije i slicno.
Kiks protiv Slovacke nam se desio kao kiks protiv trece najjace ekipe u grupi.
Nama se ovo desilo protiv 5 najjace ekipe u grupi, i to u prvom kolu.
I nece ti vise niko iskociti.
I nece ga niko otpustiti jer je bagra s njim u talu.
Hajde, da i ja glasam za (logicnu) smjenu naseg divnog strucnjaka, iako mi se bas bilo mrsko registrovati, iako nista necu postici... makar da se ovaj broj poveca :S
Milion je razloga zasto treba da ide, tako da ne vidim uopste i potrebu za ovim pitanjem. Odgovor, svim normalnim osobama, treba biti jasan. Vidim, opet se neki vezuju za Sanjina, eto, pozvan je sad, pa opet imamo nesto reci? Pa, niko nije ocekivao da Prcic igra prvu postavu na SP-u, vec su se postavljala logicna pitanja... Zasto Tincek, Anel (prije svih) u reprezentaciji, jos da udju medju igrace koji ce putovati za Brazil, a nemaju nikakvih zasluga, nisu bili clanovi iste, vec se vucali tamo negdje (po Belgiji, gdje vec)?
Hajde sve to, ali opet pitanje, zasto oni, a igraju tamo u nekoj Hrvatskoj, Austrijskoj ligi, i ni u tim saban ligama ne postizu nikakve rezultate, ne isticu se iznad ostalih, cak nisu ni startnih 11 nisu osigurali? S druge strane imas momka koji je prosao mladje selekcije ove reprezentacije (ne Belgije, vec Bosne i Hercegovine), covjek sasvim pristojno igrao u FRANCUSKOJ ligi... Kako ne osuditi strucnjaka za takav potez, eto, dajte mi (safetoljubci) logican odgovor, i usutit cu?! Da se ne doticemo opet Zukanovica, bukvalno otjerivanje covjeka iz reprezentacije kako bi se vec pomenuti igraci mogli naci na spisku. Govorilo se, nije selektor to htio, Savez je donio odluku. Dobro, ali zasto sada objasnjenje strucnjaka da Ervina nije zvao zbog toga sto nije startan u klubu (inace Chievo, Seria A)? Koje objasnjenje onda za Vranjesa koji uopste nema klub (daleko od toga da imam sta protiv momka)? O njegovoj taktici, poznavanju fudbala (u smislu nekoga ko treba da bude trener) suvisno je i govoriti. Zahvali Bogu sto ces moci nekada reci da si trenirao jednog Dzeku, Pjanica...
Milion je razloga zasto treba da ide, tako da ne vidim uopste i potrebu za ovim pitanjem. Odgovor, svim normalnim osobama, treba biti jasan. Vidim, opet se neki vezuju za Sanjina, eto, pozvan je sad, pa opet imamo nesto reci? Pa, niko nije ocekivao da Prcic igra prvu postavu na SP-u, vec su se postavljala logicna pitanja... Zasto Tincek, Anel (prije svih) u reprezentaciji, jos da udju medju igrace koji ce putovati za Brazil, a nemaju nikakvih zasluga, nisu bili clanovi iste, vec se vucali tamo negdje (po Belgiji, gdje vec)?
Hajde sve to, ali opet pitanje, zasto oni, a igraju tamo u nekoj Hrvatskoj, Austrijskoj ligi, i ni u tim saban ligama ne postizu nikakve rezultate, ne isticu se iznad ostalih, cak nisu ni startnih 11 nisu osigurali? S druge strane imas momka koji je prosao mladje selekcije ove reprezentacije (ne Belgije, vec Bosne i Hercegovine), covjek sasvim pristojno igrao u FRANCUSKOJ ligi... Kako ne osuditi strucnjaka za takav potez, eto, dajte mi (safetoljubci) logican odgovor, i usutit cu?! Da se ne doticemo opet Zukanovica, bukvalno otjerivanje covjeka iz reprezentacije kako bi se vec pomenuti igraci mogli naci na spisku. Govorilo se, nije selektor to htio, Savez je donio odluku. Dobro, ali zasto sada objasnjenje strucnjaka da Ervina nije zvao zbog toga sto nije startan u klubu (inace Chievo, Seria A)? Koje objasnjenje onda za Vranjesa koji uopste nema klub (daleko od toga da imam sta protiv momka)? O njegovoj taktici, poznavanju fudbala (u smislu nekoga ko treba da bude trener) suvisno je i govoriti. Zahvali Bogu sto ces moci nekada reci da si trenirao jednog Dzeku, Pjanica...
Izdržati, to je temelj vrline!
Teleci majstore ovce su uz tebe 

-
- Kontakt:
ja sam moze se reci uvijek bio uz safeta ,pisao sam i poslije SP da je trebao otici to i sad mislim .podrzat cu ga ako ostane jel volim reprezentaciju al mislim da je vrijeme da odstupi bilo i ranije al eto ni sad nije kasno ,radi sve ukupne atmosfere ma radi svega vrijeme je za nove ljude .
Emir Spahic igrac selektorElegant je napisao/la:Sve da Susic sutra ode ja ne vidimo KO ce nas preuzeti !

Treba DA ide.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Safet Sušić treba da ostane isključivo radi svog mudrog pogleda
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
- Principatus
- Kontakt:
Ciru ili Emira Spahica kao selektora.
Sada ova ubleha moze postavljati reprezentaciju kako hoce bez Spahe.
Kad izgubimo sve sanse za plasman i svi igraci bojkotiraju reprezentaciju mozda se ostvari san brace Susic: Citavih prvih 11 iz Germanije Sportagenture.
Sada ova ubleha moze postavljati reprezentaciju kako hoce bez Spahe.

Kad izgubimo sve sanse za plasman i svi igraci bojkotiraju reprezentaciju mozda se ostvari san brace Susic: Citavih prvih 11 iz Germanije Sportagenture.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Jos jedan klon.r3m1 je napisao/la:Sreca pa se Vas ne pita.
Haj ti lagano odbroj...do 7.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Logično.bordobijeli je napisao/la:ja sam moze se reci uvijek bio uz safeta ,pisao sam i poslije SP da je trebao otici to i sad mislim .podrzat cu ga ako ostane jel volim reprezentaciju al mislim da je vrijeme da odstupi bilo i ranije al eto ni sad nije kasno ,radi sve ukupne atmosfere ma radi svega vrijeme je za nove ljude .

Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 10 sep 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hvala sto si pokazao zasto ne treba da se Vas pita i zasto je sreca da se Vas ne pita.Principatus je napisao/la:Jos jedan klon.r3m1 je napisao/la:Sreca pa se Vas ne pita.
Haj ti lagano odbroj...do 7.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Pape učlani se u neku stranku, ove zelenaše i trener si do smrti.
Polovnjak koji nema obraza preuzeti svu odgovornosti i dati ostavku iz moralnih razloga. On je trebao dati ostavku nakon Nigerije, tj. sačekati Iran i reći zbogom, no nije.
Ovako je ostao, izdao je i jadni Iran koji je toliko nade polagao u njegov angažman,
Polovnjak koji nema obraza preuzeti svu odgovornosti i dati ostavku iz moralnih razloga. On je trebao dati ostavku nakon Nigerije, tj. sačekati Iran i reći zbogom, no nije.
Ovako je ostao, izdao je i jadni Iran koji je toliko nade polagao u njegov angažman,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.