rolovani doner tuVasa Ladacki je napisao/la:Mutvak.JHam je napisao/la:Ćevapi- Zmaj(Ž.stanica)
Pita-Pofalici izmedju stelle i aspeka(nema naziv buregdzinica)
Doner-Baltazar i zaboravih kako se zove, na M.Dvoru, rolovani, u blizini tram. stanice prema Ilidzi sto ide...
Hamburger-Otrov(il kako vec se zove onaj na Bjelavama), Burger House
Pizza- U2
Burito-Pirpa
HZ_ilidža
Pa izađi nekad van Ilidže, pa ćeš možda i pojest' nešto drugo..
Najbolja hrana u vašem gradu - Forumski michelin guide
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najbolja hrana u vašem gradu - Forumski michelin guide
Meni je doner kod Kurte na Carsiji najbolji. 
1946
- undefined007
- Kontakt:
Otroov, otrooov, otrooov Bjelave! 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
da, da, to je toapocalyps je napisao/la: Gdje ima i pekara i prodavnica jedno do drugog,preko puta kafic a tamo muzej ?![]()
![]()
Uvijek se najedem kad se vracam iz Mostara,Sirokog a prije i Trebinja i Gabele...glupo bi bilo reci da se plati![]()
![]()
![]()
mislim da se zove pekara putnik
To je taj...Vasa Ladacki je napisao/la:Mutvak.JHam je napisao/la:Ćevapi- Zmaj(Ž.stanica)
Doner-Baltazar i zaboravih kako se zove, na M.Dvoru, rolovani, u blizini tram. stanice prema Ilidzi sto ide...
Pizza- U2
Burito-Pirpa
HZ_ilidža
Nije losa ni ona turska kuhinja u SCC-u, Pide im nije los nimalo, 3.5km..
Re: Odg: Najbolja hrana u vašem gradu - Forumski michelin gu
Da prijatelju, to je ta pekaraBaDa12 je napisao/la:Kad spominjete Tušanj za bureke, je li mislite na onu pekaru (koja zapravo ima samo pite) iza stadiona? To je definitivno moj favorit.
Joj, jede mi se onaj burek sad.
prijateljice *marcelo12 je napisao/la:Da prijatelju, to je ta pekaraBaDa12 je napisao/la:Kad spominjete Tušanj za bureke, je li mislite na onu pekaru (koja zapravo ima samo pite) iza stadiona? To je definitivno moj favorit.
Joj, jede mi se onaj burek sad.jos kad kupim onako vrele, opečem se jer ne mogu čekati da malo ohlade hehe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Haha moja greškaOtelo je napisao/la:prijateljice *marcelo12 je napisao/la:Da prijatelju, to je ta pekaraBaDa12 je napisao/la:Kad spominjete Tušanj za bureke, je li mislite na onu pekaru (koja zapravo ima samo pite) iza stadiona? To je definitivno moj favorit.
Joj, jede mi se onaj burek sad.jos kad kupim onako vrele, opečem se jer ne mogu čekati da malo ohlade hehe
Probaj Otrov ili Toto mada je meni Tale i dalje bolji.Pappy je napisao/la:Meni se Tale pokvario zadnjih godinu- dvije nevjerovatno. Ni blizu onoga prijašnjeg Taleta kod koga smo svako veče iz Lukavice dolazili.Kawhi je napisao/la:Vanni,Chipas i TaleĆevapi kod Mrkve logično
Jel Adk ono s najboljim donerom na Sebilju? Uvijek tako uzimam, a nikako ime sa zapamtim
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne mogu oni hamzi papuca okrenutBaDa12 je napisao/la:Ma, ne mogu da vjerujem da mi ovo ne zvuči nikako poznato...brazzo je napisao/la:U Tuzli, ma i dalje, najbolji burek u buregdzinici 'Ukus' (inace na Bulevaru prema Brcanskoj Malti) ako bi ko traziocevapi zna se Limenka a za malo obiljniji i obilniji objed konobe 'Zmaj od Bosne' ili ti ga kod Spice
i 'Kazan Mahala'
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Je li magistralom, ili Alejom?
Što se Tuzle tiče, odlična je hrana gotovo svugdje. Ćevapi Sarajka i Limenka, punjena pljeskavica Sezam, burek Tušanj (sitni burečići, koliko sam ih samo pojela....) TnT sa svojim sendvičima, Huso i Haso i maslenica sa gljivama, na Tenisu meso... U Heartlandu je isto lijepa hrana, a i ambijent.
U Omegi gore se isto može lijepo jesti, ne znam kako se zove onaj restoran na podestu gore...
Ne mogu se dalje na prvu ničeg sjetiti, a vjerujem da sam nešto promašila...
EDIT: Pivnica, Dramar, Česma, Robinson u Lukavcu na Modracu!
dakle, kafana ´ilincica´ na istoimenoj lokaciji.
sad, ne znam je li zbog loma cisceg vazduha, zbog peke, ili zato sto sve pravi pred tobom, ali kod hamze mozes pojesti mrtvog cetnika i biti ubijedjen da si pojeo najbolje jelo na svijetu.
bas sam pozelio...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
U Zenici su pite daleko najbolje u ladjani
- Centre forward
- Kontakt:
Amidža k'o Šojić, samo nek' je kafana i p'evaljka po mogućnosti.
Fine ste lokacije nabrojali. Ja sam k'o srednjoškolac objedov'o u Parmi, preko puta kina Mladost. Hrana im je stvarno super. Limenka je naravno zaštitni znak grada, i to ona stara, meni ovaj novi dizajn nije leg'o nikako.
Fine ste lokacije nabrojali. Ja sam k'o srednjoškolac objedov'o u Parmi, preko puta kina Mladost. Hrana im je stvarno super. Limenka je naravno zaštitni znak grada, i to ona stara, meni ovaj novi dizajn nije leg'o nikako.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
jeste,kad ides od tramvajske stanice prema Sebilju nalazi se s lijeve straneKawhi je napisao/la:Probaj Otrov ili Toto mada je meni Tale i dalje bolji.Pappy je napisao/la:Meni se Tale pokvario zadnjih godinu- dvije nevjerovatno. Ni blizu onoga prijašnjeg Taleta kod koga smo svako veče iz Lukavice dolazili.Kawhi je napisao/la:Vanni,Chipas i TaleĆevapi kod Mrkve logično
Jel Adk ono s najboljim donerom na Sebilju? Uvijek tako uzimam, a nikako ime sa zapamtim
Da,da i ja mislim da se tako zove,volim i pekaru Kosovahifans je napisao/la: da, da, to je to![]()
mislim da se zove pekara putnik![]()
BHF Bosanska Krajina!
Meni samo treba ono sto radi u sitne sate.Kawhi je napisao/la:Probaj Otrov ili Toto mada je meni Tale i dalje bolji.Pappy je napisao/la:Meni se Tale pokvario zadnjih godinu- dvije nevjerovatno. Ni blizu onoga prijašnjeg Taleta kod koga smo svako veče iz Lukavice dolazili.Kawhi je napisao/la:Vanni,Chipas i TaleĆevapi kod Mrkve logično
Barhana na Carsiji ( pekarski krompir + piletina ) 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vasa Ladacki je napisao/la:JHam je napisao/la:Ćevapi- Zmaj(Ž.stanica)
Pizza- U2
Burito-Pirpa
HZ_ilidža
Nisam jos samo u otrovu kojeg toliko hvalite jeo, ovo ostalo sto ste pobrojali sam probao.
cudi me da neko od Tuzlaka ne spominje poljev kod Bekira 
Hamburger City kad sam zadnji put bio u Sanskom Mostu
Pizza Sendvic kod nekog Shiptara u Sani isto..
u Londonu Nandos,GBK,Tinsel Town,Amigos,, najvise volim Pakistanska/Indiska jela Curry nekad i crnci sa jamajke prave,Turska i hrana iz Lebanona.
u Mostaru Rota imali su predobre cevape i u Sarajevu Hodzic mislim zvali su se na Bascarsiji.
Pizza Sendvic kod nekog Shiptara u Sani isto..
u Londonu Nandos,GBK,Tinsel Town,Amigos,, najvise volim Pakistanska/Indiska jela Curry nekad i crnci sa jamajke prave,Turska i hrana iz Lebanona.
u Mostaru Rota imali su predobre cevape i u Sarajevu Hodzic mislim zvali su se na Bascarsiji.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Mutvak na Marin dvoru nije los. 
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.