Povjerenje Safetu Sušiću

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

"DA LI SAFET SUSIC TREBA I DALJE VODITI REPREZENTACIJU BiH ? "

1.NE.Svoj kredit je potrošio.Zaslužujemo nekog novog i kompetentnijeg.
249
83%
2.DA.Zadovoljan sam njegovim radom.
51
17%

Ukupno glasova: 300

plavalokomotiva
Kontakt:

Re: Povjerenje Safetu Sušiću

Post Postao/la plavalokomotiva » 12 nov 2014, 19:36

Moju podrsku nema, svi su razlozi navedeni prije. Za njega su civare i krampa a nikako selektorska pozicija, jos kad cujem da prima 50 milja :facepalm: :puke:
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 nov 2014, 19:38

Biće zanimljivo čitati ovu temu kad/ako pobjedimo u Izraelu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 12 nov 2014, 19:39

Clutch je napisao/la:Biće zanimljivo čitati ovu temu kad/ako pobjedimo u Izraelu.
U Izraelu bi trebali pobjediti da nas vodi onaj lik iz Vrbanjuše a ne Safet Sušić
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 12 nov 2014, 19:49

Čuj povjerenje :lol: :lol: :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 nov 2014, 19:53

Clutch je napisao/la:Biće zanimljivo čitati ovu temu kad/ako pobjedimo u Izraelu.
Dosli smo do toga da nam je pobjeda u Izraelu uspjeh.

To Safete, mozda i 4. zavrsimo :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 nov 2014, 19:56

Otelo je napisao/la:

Zašto ne bi bila uspjeh? Otkad smo postali Njemačka?

Nisam za Safeta, ali gostovanje u Izraelu je sve osim lagano, i naravno da bi pobjeda tu bila uspjeh, s obzirom na naše probleme s povredama i činjenicu da nam većina igrača ne igra u dobroj formi.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 12 nov 2014, 19:57

Hahaha koja je ovo anketa po redu :D Inače se selektori smjenjuju anketama kloniranih forumaša, Savez se tu ništa ne pita. :D

Došao sam u situaciju da bi volio da zijanimo u Izraelu (da uživam u frustracijama ovih par sujetnih ljudi :D ), pa da se poslije Pape plasira na prvenstvo u stilu.

:bih:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 nov 2014, 20:05

Clutch je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Zašto ne bi bila uspjeh? Otkad smo postali Njemačka?

Nisam za Safeta, ali gostovanje u Izraelu je sve osim lagano, i naravno da bi pobjeda tu bila uspjeh, s obzirom na naše probleme s povredama i činjenicu da nam većina igrača ne igra u dobroj formi.
Pa, s obzirom na sastav i igru te taktiku bila bi ravna cudu.
Naravno, da tu sjedi neki drugi trener (rekao bih strucnjak) ali bi to zvucalo kao i da je Safet strucnjak sad bi smo svi ocekivali samo gol razliku.

I gostovanje u Izraelu je tesko jedino ako nisi dobar takticar i govornik, te uspijes izgubiti utakmnicu 20 dana prije iste.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 nov 2014, 20:10

Cemu toliki optimizam? Zar vam selektor nije tele, neznalica, sto nije pozvao napadace, sto nema dovoljno kvalitetnih zamjena. Kojim to ti optimizmom zracis, a seres se po covjeku? Na osnovu cega dobijas taj optimizam, de Allaha ti i Boga reci nam pa da svi budemo tvog misljenja.

Kada smo to mi uspjeli dobiti Izrael?

Je li to na vrijeme zelite naci alibi ako ih dignemo? Je li se to plasite da ih Pape slucajno nece dici i sa manjkom igraca?

JADNO!
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 12 nov 2014, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2014, 20:11

Emire...volio bih i tebi nesto reci...ali ne smijem, bojim se...uvrijedit ces se. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 12 nov 2014, 20:12

I ko da ce doći do neke drastične promjene.

Mi pobjedimo Izrael, a Sušić okreće novi list. Neće kasniti na avionske letove, baciće videorekorder, nestaće krvne veze u reprezentaciji, neće gledati više ligu prvaka osim ako nije riječ o reprezentativcu.

Čovjek će bar dnevno izdvojiti 1 yebeni sat vremena i da razmišlja o reprezentaciji, baciće se mahnito na telefon, iskoristice svako moguće poznanstvo da bi saznao nesto o nekom potencijalnom igraču za tim.

Nastojaće svim sredstvima da doprinese boljitku fudbalske reprezentacije svoje domovine.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 nov 2014, 20:13

Principatus je napisao/la:Emire...volio bih i tebi nesto reci...ali ne smijem, bojim se...uvrijedit ces se. :urnebes:
Nema potrebe da se vrijedjamo, samo napises argumentovano svoje misljenje.

Eto ja vas pitam cemu sa teletom toliko optimizma?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 nov 2014, 20:21

emir79 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Emire...volio bih i tebi nesto reci...ali ne smijem, bojim se...uvrijedit ces se. :urnebes:
Nema potrebe da se vrijedjamo, samo napises argumentovano svoje misljenje.

Eto ja vas pitam cemu sa teletom toliko optimizma?
Cemu optimizam kada ja tebe stavim u Ferrari, a Vettela u Ficu?
Upali klikere. :urnebes:

Dobro u stvari tvoj intelektualni idol je uspio da u Ferrariju izgubi proti Fice. :thumbdown:

Kakav optimizam, pa Izrael je nula od ekipe, pogledaj im rezultate zadnjih 10 utakmica. Nule.
Ali kako ce biti optimizam pored teletine na klupi? Ja ga nemam, imam nadu za nase momke.

A nada je samo manjak informacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2014, 20:24

Taj optimizam nam je jedino i sto je ostLo, izvalizse i uzivat te nadat se pobjedi. Ovdje kad neko hoce pobjedu, a nece Susica napadate ga kao da su te dvije stvari jedno. Normalno da ce se svako nadati pobjedi i veseliti, to veselje ne mozete oduzeti normalnim ljudima vi koji dajete podraku Sudicu. Iako je on ucinio sve do dana danasnjeg tj stvorio sve uvjete da ne pobjedimo...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 nov 2014, 20:36

"Dosli smo do toga da nam je pobjeda u Izraelu uspjeh." Recenica koja pokazuje koliko se pretjeruje sa ocekivanjima, kritikama... Jos samo fali @Rusilac da opet napise kako smo bili sila dok nije dosao Susic i srozao nas na niske grane. :crazy: Neki izmedju redova Susica okrivljuju cak i za povrede igraca. Svi smo isfrustrirani zbog nekih pehova ali pokusajte se obuzdati, nekad je bolje nista ne pisati nego pisati gluposti.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2014, 20:43

Brkate loncice, utakmica u Izraelu je nakon niza negativnih dogadjaja.. Prvo remi bi bio dobar da si ti dobio Velsa ili Kipra, ali kada nisi remi uopste nije dobar po tebe jer s njim ne napredujes i dajes sansu Izraelu da te izbaci ih trke sa defanzivnim pristupom u Zenici sto je svakako moguce.
Jos jedna stvar je bitna, da je Susic bio angazovaniji od 2009. ne bi se morali pricati da su uzrok naseg potencijalnog remija povrede nego bi imao vise igraca u opticaju, sudbina se malo poigrala kao sto se uvijel u zivotu poigra..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 12 nov 2014, 20:52

Svi bi mi voljeli da mi pobijedimo u nedelju, ali situacija je takva da je to teško izvodivo. Zna se da je teško pobijediti bez napadača (ipak mi nismo Španija) pogotovo što naša igra u mnogome zavisi od Džeke. Po mom mišljenju Sušić nema dovoljno znanja da posloži to kako treba. Njegovo nepozivanje novih napadača koji nam trebaju je sramotno. A nije da mi nemamo napadača. Možda nisu u rangu Džeke i Ibiševića ali ih imamo. Neće da pozove Đurića koji je tek prvi put pogodio u Italiji. Ali čovjek bar igra u jednoj od najboljih liga. Sva Sušićeva priča pada u vodu kada se sjetimo jednog Mahmutovića koji godinama igra i pogađa u Češkoj. On i Ljevaković em igraju redovno em su uigrani ali iz nekog razloga ih nema u reprezentaciji. I umjesto da ih pozove sada kada nam fale igrače on poziva nekog Kvržića Kvržiću želim puno sreće u reprezentaciji ali ne znam iz kojeg razloga on dobija šansu a ne ova dvojica nabrojanih. Siguran sam da imamo još igrača koji nam mogu pomoći ali mi sad ne padaju na pamet. Zbog ovih razloga i zbog loših rezultata i još gore igre Sušić treba otići.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 12 nov 2014, 20:55

Uz tebe smo selektore !
1921 !
05.06.1998

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 12 nov 2014, 21:00

calcio je napisao/la:"Dosli smo do toga da nam je pobjeda u Izraelu uspjeh." Recenica koja pokazuje koliko se pretjeruje sa ocekivanjima, kritikama... Jos samo fali @Rusilac da opet napise kako smo bili sila dok nije dosao Susic i srozao nas na niske grane. :crazy: Neki izmedju redova Susica okrivljuju cak i za povrede igraca. Svi smo isfrustrirani zbog nekih pehova ali pokusajte se obuzdati, nekad je bolje nista ne pisati nego pisati gluposti.
Napiši koji put kako neki okrivljuju Sušića za povrede igrača, nisi nego jedno dvadeset puta do sada.

Treba li reći da se radi o shizokonstataciji, jer niko nigdje nije napisao da je Safet kriv za povrede igrača?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 nov 2014, 21:02

emir79 je napisao/la:Cemu toliki optimizam? Zar vam selektor nije tele, neznalica, sto nije pozvao napadace, sto nema dovoljno kvalitetnih zamjena. Kojim to ti optimizmom zracis, a seres se po covjeku? Na osnovu cega dobijas taj optimizam, de Allaha ti i Boga reci nam pa da svi budemo tvog misljenja.

Kada smo to mi uspjeli dobiti Izrael?

Je li to na vrijeme zelite naci alibi ako ih dignemo? Je li se to plasite da ih Pape slucajno nece dici i sa manjkom igraca?

JADNO!
Tino nece igrati, tj smetati Pjanicu i Medi pa cak i napadacima. Lik trebao biti def vezni, pa onda odjednom lijevo krilo koji ide prema sredini i smeta osatalim igracim jer lijevo krilo nije njegova pozicija. Kad je Hajrovic usao proslu tekmu, Tino prelazi na desno krilo a Hajrovic u sredini igrao :crazy:
Avdija(pogledaj Kipar, pa kad kazu AVDIJA SE JE OPET SPETALJAO SA LOPTOM) nece igrati.
Spaha, Lulic, Pjanic, Sunjic, Visca, Begovic i Medo su vrlo dobroj formi. Mujdza i Besic su uvjek odigrali iznad prosjeka za repku. Bicakcic i Hajrovic su malo kriticni. Al makar ce igrati na svojim pozicijama.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.