Stadion Tušanj

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Stadion Tušanj

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2015, 23:14

utakmica sa amerima u dnevnom terminu..znaci,opet nista od reflektora...al ce svakako se morat osposobit za narednu sezonu pa ko mu j e b e mater...cekalo se 10 godina,moze valjda jos godinica aBd :pray: ....imal iko strucan da zna sta tu treba da se uradi konkretno osim zamjene i postavljanja novih i jacih sijalica i kolko bi nas recimo mogla kostat rekonstrukcija rasvjete...kolko ono stumfete izadze rekonstrukcija...mislim da smo mi tu sa njima u pet deka sto se troskova tih tice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 24 mar 2015, 08:48

staragarda je napisao/la:utakmica sa amerima u dnevnom terminu..znaci,opet nista od reflektora...al ce svakako se morat osposobit za narednu sezonu pa ko mu j e b e mater...cekalo se 10 godina,moze valjda jos godinica aBd :pray: ....imal iko strucan da zna sta tu treba da se uradi konkretno osim zamjene i postavljanja novih i jacih sijalica i kolko bi nas recimo mogla kostat rekonstrukcija rasvjete...kolko ono stumfete izadze rekonstrukcija...mislim da smo mi tu sa njima u pet deka sto se troskova tih tice
Mislim da se ne isplati ulagati sad u potpunu rekonstrukciju reflektora, samo da se osposobe za rad. A kada aBd Tusanj bude zavrsen, postaviti sijalice na krov tribina a reflektore srusiti.
slika
Jedan grad, jedna ljubav!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 mar 2015, 10:34

Nije proble u sijalicama,ustvari jeste.One sijalice što su se koristile za naše reflektore se više ne proizvode,znači treba mjenjati i grla.Ako tome dodamo i farbanje reflektora onda je riječ o priličnoj investiciji.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 mar 2015, 11:03

Kako smo samo prosle godine kuburili zbog semafora. Bila je i prica da se uzme onaj oglasni sa slatine od firme sto je ostala duzna gradu koliko se sjecam. Juce su na tom mjestu postavili novi a stari skinuli. Nama bi taman dosao samo ako je ispravan :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 24 mar 2015, 11:12

merak je napisao/la:Kako smo samo prosle godine kuburili zbog semafora. Bila je i prica da se uzme onaj oglasni sa slatine od firme sto je ostala duzna gradu koliko se sjecam. Juce su na tom mjestu postavili novi a stari skinuli. Nama bi taman dosao samo ako je ispravan :)

Zar vama nije ostao semafor nakon utakmice reprezentacije BiH?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2015, 11:18

Biki je napisao/la:
merak je napisao/la:Kako smo samo prosle godine kuburili zbog semafora. Bila je i prica da se uzme onaj oglasni sa slatine od firme sto je ostala duzna gradu koliko se sjecam. Juce su na tom mjestu postavili novi a stari skinuli. Nama bi taman dosao samo ako je ispravan :)

Zar vama nije ostao semafor nakon utakmice reprezentacije BiH?
To je nas semafor, prema tome ne kontam pitanje "ostao"? Zar je trebao gdje da ode? :wtf:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 mar 2015, 16:35

Niko mi ne odgovori koliko su kostali reflektori u dolini mumijevih....i oni su imali isti problem da sijalicama i grlima pa su to morali mijenjat....dal sam negdje procitao cifru od 300 000...nisam siguran

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 09 apr 2015, 19:24

Jučer sam nešto gledao reflektor i vidio nekakvu kucicu sa brukom kablova kod reflektora između zapada i sjevera.
Zna li ko o čemu je riječ...
Vjerovatno stoji tamo bruku vremena ali ja vjerovatno nisam obracao paznju do sad...
& $ ?

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 27 apr 2015, 23:07

Ne znam zašto se ne ofarba ograda,ono zahrđalo na stadionu.I reflektori isto.Sa malo para bi stadion bio mnogo ljepši.Ruže vam one hrđe.Pozdrav !

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 17 jun 2015, 10:52

Hoćemo li u sezoni 2015/2016 odgledati koju pod reflektorima? Barem 2-3 sa nekim atraktivnijim protivnicima, ako ništa??
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2015, 10:55

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Hoćemo li u sezoni 2015/2016 odgledati koju pod reflektorima? Barem 2-3 sa nekim atraktivnijim protivnicima, ako ništa??
Tesko..mislim da su samo 2 ispravna

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 17 jun 2015, 10:59

staragarda je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Hoćemo li u sezoni 2015/2016 odgledati koju pod reflektorima? Barem 2-3 sa nekim atraktivnijim protivnicima, ako ništa??
Pa zna li se šta ima je konkretno i koliko je potrebno da se osposobe? Hajde neka se napravi neki dogovor sa nekom firmicom (npr. Deling) kao sponzorstvo, osposobite nam reflektore a na njih kolko su visoki nalijepite svoju reklamu. Vjerujem da će se dosta Slobodinih utakmica i prenositi na TV-u tako da će im to biti dobra reklama?
#moje mišljenje...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 17 jun 2015, 12:00

Proces je to renoviranja, pjeskariti, variti, farbati, ima tu masu posla, a sijalice su posebna prica. Mislim da se one sijalice vise ni ne proizvode. Ja bih radije ono srusio i prodao u zeljezo, a nabavio savremenije reflektore i imao ih u narednim decenijama. A za to onda treba naci finog sponzora.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jun 2015, 12:05

Hoćemo ako ponesemo od kuće po jedan" reflektor". One silne antene na reflektorima za koje kiriju uzima JU Stadion, bile bi dovoljne da se osposobi bar jedan stub(60 sijalica).
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 jun 2015, 12:08

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
Pa zna li se šta ima je konkretno i koliko je potrebno da se osposobe? Hajde neka se napravi neki dogovor sa nekom firmicom (npr. Deling) kao sponzorstvo, osposobite nam reflektore a na njih kolko su visoki nalijepite svoju reklamu. Vjerujem da će se dosta Slobodinih utakmica i prenositi na TV-u tako da će im to biti dobra reklama?
#moje mišljenje...
"Deling"je izgleda obećao Nerki trenerki "vrapčiće."
Ja volim FK Tuzla City

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 17 jun 2015, 12:58

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
#moje mišljenje...
"Deling"je izgleda obećao Nerki trenerki "vrapčiće."

HA? :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2015, 22:42

jel znate pricu oko istoka i TOM CAT...spekulise se bi oni mogli radit istok ali ne po projektu...istok po projektu ima cc 8000 mjesta i kosta oko 8 miliona...to je realno za nas nemoguca misija cak i da se arapi pojave....u toj varijanti REALNOG istoka TOM CAT tj. Senad bi radio istok koji bi bio u visini sjevera i primao bi negdje oko 4000...zavrsilo bi se nesto preko Grada...tada bi kapacitet Tusnja bio negdje cc 12 000 mjesta sto je po meni daleko realnija opcija...da se razumijemo..istok po projektu tesko da ce ko docekat i to je utopija...sjever se godinama radio...GODINAMA...mi ako imamo evropske ambicije moramo se ponasat u skladu sa time...STADION SE MORA URADIT i to je jedina isplativa opcija za Slobodu...utakmice na Kosevu,Bilinom su ti samo skuplja pita neg tepsija i bolje ih je ne igrat,...sta mislite

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2015, 22:46

stadion po projektu, ili neka ostane ovako, ne volim ciganluk

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2015, 22:54

Chinaglia je napisao/la:stadion po projektu, ili neka ostane ovako, ne volim ciganluk
gdje ces igrat evropu...znas kad ce bit gotov po projektu....DA OSTANE OVAKO...de ne nasmijavaj me :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 jun 2015, 23:04

staragarda je napisao/la:jel znate pricu oko istoka i TOM CAT...spekulise se bi oni mogli radit istok ali ne po projektu...istok po projektu ima cc 8000 mjesta i kosta oko 8 miliona...to je realno za nas nemoguca misija cak i da se arapi pojave....u toj varijanti REALNOG istoka TOM CAT tj. Senad bi radio istok koji bi bio u visini sjevera i primao bi negdje oko 4000...zavrsilo bi se nesto preko Grada...tada bi kapacitet Tusnja bio negdje cc 12 000 mjesta sto je po meni daleko realnija opcija...da se razumijemo..istok po projektu tesko da ce ko docekat i to je utopija...sjever se godinama radio...GODINAMA...mi ako imamo evropske ambicije moramo se ponasat u skladu sa time...STADION SE MORA URADIT i to je jedina isplativa opcija za Slobodu...utakmice na Kosevu,Bilinom su ti samo skuplja pita neg tepsija i bolje ih je ne igrat,...sta mislite
ja mislim da sam strasno bio popljuvan kada sam ovu istu stvar napisao,da ce se odstupiti od projekta,i da je jedan od izvodjaca mogucih TOM-CAT
toliko me napadose,da sam se sam htio banovat...ali eto,zivot je **** :kafa:
to je stari jedina opcija..azmir ce investirati u sjever,ovi u istok,i zdravo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.