Effenberg je napisao/la:
Svu ovu hajku oko Grka svaliti na necivilizovanog Francuza i oprati nas bosanski obraz!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Effenberg je napisao/la:
Svu ovu hajku oko Grka svaliti na necivilizovanog Francuza i oprati nas bosanski obraz!
Jbg. mi se mozemo praviti Francuzi, ali Gilli je pravi. On je kriv.Pivopija je napisao/la:Effenberg je napisao/la:
Svu ovu hajku oko Grka svaliti na necivilizovanog Francuza i oprati nas bosanski obraz!![]()
![]()
emir79 je napisao/la:Jbg. mi se mozemo praviti Francuzi, ali Gilli je pravi. On je kriv.
Bas tako, mi Bosanci nismo takvi!!!Effenberg je napisao/la: Svu ovu hajku oko Grka svaliti na necivilizovanog Francuza i oprati nas bosanski obraz!
Pivopija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pivopija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Begicu zajedno sa Mesom odleprsaj, a ostavi ovog momka, vise od obojice vas vrijedi.Odlukom Saveza nakon sinoćnje hitne sjednice pomoćni trener fudbalske reprezentacije Stephen Guilli dobio je otkaz!
Zna li iko kako se daje otkaz, nekome ko nije zaposlen u savezu, vec ima primanja od Mese, kroz njegov kontrakt?emir79 je napisao/la:Begicu zajedno sa Mesom odleprsaj, a ostavi ovog momka, vise od obojice vas vrijedi.Odlukom Saveza nakon sinoćnje hitne sjednice pomoćni trener fudbalske reprezentacije Stephen Guilli dobio je otkaz!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.