RK Čelik
Re: RK Celik
ma tesko da ce RK Celik nesto moci uraditi...nije tu nesto sjajna situacija....trener jeste doveden ali ??....u upravi previse smrdi , lopovi i nesposobni ( nestrucni ) ljudi tu sjede....trener doveden a jos nisu isplacene sve plate i premije igracima od prosle sezone....
ali vidjet cemo na sta ce to sve izaci !
ali vidjet cemo na sta ce to sve izaci !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
koga su jos doveli od pojacanja u celik. sahinovica su otjerali ?!
imperator, prodavac magle
nikog oni nisu otjerali,nemogu ga platit
.sto se tice celika mislim da su izabrali pravu stvar , sto su doveli saracevica,
kako su krenuli sa pojacanjima mozda i on zaigra.heheheh

sahinovic ostaje , doveli begagica(tuzla), a pregovaraju s bjelobrkovicem (konjuh) i zarkovicem (gradacac).
jel ima tu istine?
jel ima tu istine?
imperator, prodavac magle
u klubu su po pitanju pojacanja sto se kaze "zakopcani do grla".imeime je napisao/la:sahinovic ostaje , doveli begagica(tuzla), a pregovaraju s bjelobrkovicem (konjuh) i zarkovicem (gradacac).
jel ima tu istine?
ovo je inace ove sezone trend u zenickim klubovima. nabijaju kao cijene, ako kazu sa kim pregovaraju.
sahinovic ostaje to je 98% sigurno. golman omercevic odlazi. zahirovic ili kako se vec preziva, igrao prosle godine u Hrvatskoj za Kutinu, a ranije je igrao i za Celik je navodno vec potpisao. igra na istoj poziciji(srednji bek) kao i sahinovic.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
...evo napokon i stranica prpradila...i nije tako losa s obzirom kakva je prva verzija bila....
Nema vise :P
Ma neka samo ide na bolje 

danas je Zlatan Saracevic izvrsio prozivku i time su otpocele pripreme za premijernu sezonu u Premier ligi.
u klub je doslo cak 9 novih igraca od toga 6 iz Sloboda Solane. Sahinovic nije prisustvovao prozivci, jer jos nije potpisao novi ugovor.
u klub je doslo cak 9 novih igraca od toga 6 iz Sloboda Solane. Sahinovic nije prisustvovao prozivci, jer jos nije potpisao novi ugovor.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Pasha je napisao/la:danas je Zlatan Saracevic izvrsio prozivku i time su otpocele pripreme za premijernu sezonu u Premier ligi.
bubi nece ni potpisat to ti je odmah iz prve ruke potpisao je edin bajramovicigrao je on i ranije u celiku a sto se tice ekipe ispast ce prije nego ramazan pocene a za 5000 km ispadaju iz lige sto nisu doveli sahinovica

Nadam se da će biti bolje nego u fudbalu.
...ovdje treba vec sad praviti bojkot....jer znamo kako godpodin radi.....znaci ostaje samo kosarka:)
Nema vise :P
Izvinjavam se sto prvo pisem o Bosni a Topic je RK Celik - razlog: citirani post!hhh je napisao/la:Sa onolikim budžetom kojeg troši Bosna SO, Izvidjac bi igrao u finalu lige prvaka.
Bosna je instant klub i kao takva će i završiti.
Bez uvrede, ali ova "konstatacija" je u najmanju ruku smijesna!
Imao je Izvidjac i veci proracun od Bosne, i imao lijepe uspjehe, ali.... Napravila se megalomanska dvorana koja zvrlji (polu)prazna a odrzavanje skupoooo!
Uz to, celnici Izvidjaca su, iz sebi znanih razloga, svjesno postali " filijala i poligon za obuku i uigravanje" rukometasa za mladje selekcije susjedne drzave Hrvatske i hrvatskih klubova, a s tim metodom se ne moze dogurati do evropskih takmicenja, nego se mora voditi borba za opstanak u ligi domovine BiH!
Bosna je odlucila i krenula u stvaranje vrhunskog tima i to traje vec duzi period, a titule su samo posljedica takvog rada. Budzet iliti proracun Bosne je 'veliki' za bh.prilike ali u odnosu na regiju i Europu je "smijesno mali" - ipak, Bosna je postala, i ostace, respektabilan klub sto je vec zapazeno i od celnika evropskog rukometa a sto je veliko priznaje i klubu i drzavi BiH!
I jos nesto, pa normalno je da Bosna ima veci proracun od Izvidjaca kad ima vise publike i navijaca nego Ljubuski stanovnika (stasalih...)

Sto se tice RK Celik, oni imaju zaista dugu rukometnu tradiciju koja nije adekvatno popracena rezultatima. Njihov dugogodisnji problem bila je dvorana - igralo se na betonu na cuvenoj "Papirnoj", uz rostilj kraj kornera

Celik je dao (drugim klubovima!?) dosta dobrih rukometasa, a valjda ce sad znati iskoristiti priliku i "ne uprskati" veliku sansu koja je pred njima i postati stabilan premijerligas, u najmanju ruku.
Dovodjenje Saracevica za trenera je diskutabilan potez, mada vrlo efektivan kad je javnost u pitanju. Sarac nema neko trenersko ime, ali ima karizmu svjetskog rukometasa...a da li je to dovoljno..uskoro ce se pokazati.
Klub, uprava, su u ovom trenutku najbitniji i koliko oni budu znali, htjelii mogli - toliko Celik ima sanse da bude stabilan ligas, a mozda i vise od toga!?
Sto se tice Bubija (Sahinovica) to je vec iskusan rukometas, znalac, ali...!? Njegov problem je broj klubova kroz koje je "prosao" (impresivno) i u svakom je odlicno 'startovao', da bi se vremenom 'gubio' pogotovo u klubovima gdje se preferira timska igra. Bubi je klasicni individualac - "okolo pa do mene", a poseban 'problem' je novac - lova!
Bubi cijelu svoju karijeru 'trci' iskljucivo za lovom (istina, i drugi igraju za pare...) i samoisticanjem tezi 'nabiti cijenu' (sto je bilo cesto na stetu rezultata klubova za koje je igrao), ali se zbog toga nije pravilno razvijao kao igrac s obzirom koliki je potencijal imao na pocetku karijere, pa time ni adekvatno 'zaradio stogod za stare dane''!!!
Po mom misljenju Celik nije mnogo izgubio odlaskom Bubija, mnogo vaznije je kako ce se svi igraci ('stari' i 'novi') uklopiti, hoce li to Sarac uspjeti posloziti a uprava finansijski popratiti. U protivnom - bice to samo "ples" jedne premijerligaske sezone, nazalost....slicno kao sto se desava u tuzlanskoj Slobodi koja se eto ipak polovicno odrzala u PL BiH prelaskom 'pola ekipe' u Celik!!!!

PS.
web-site RK Celik je totalna kriza kad je u pitanju "azuriranje" i potrebni podaci...ako takva bude i igra....zali Boze onako krasne dvorane

Bosno moja poharana....
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Kako bih volio da ostanem jednu sezone u eliti najboljih, pa svake godine da imamo neki napredak. Imamo super inftastrukuru i postavljeni su temelji za pravljenje jednoga dostojong premierligaša. Samo rad, rad i rad i nišita više. Nadam se da će lopovi zaobići Rk Čelik.
Pozdrav,
Zamolio bi te da mi samo napišeš na kojojim pozicijama (mjestu u timu) igraju Mirza Dervenčić i Edin Gušić?
Pretpostavljam da igraju na lijevom krilu (Dervenčić) i lijevom beku (Gušić) ali nemam tačne podatake.!
Takodjer, interesuje me koje su godište i koliko su visoki?
Unaprijed ti hvala, bez obzira da li ceš odgovoriti ili ne.
Neka Čelika u PL BiH - prekrasnu dvoranu Zenica ima...
Bosno moja poharana....
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
tebe triger nema gdje nema ,izgleda da si ti najbolji poznavalac rukometa u drzavi svojim zakljucima.
sve mozes komenarisat ali celika... nemoj .idi malo cataj sa trebama ,pa ti visis na na forumima rukometa nemas preca posla...
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.