Borba za Premijer ligu

Moderator/ica: GracanicaAA

theboss_RD07
Kontakt:

Re: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jun 2015, 20:02

golDIE je napisao/la:Pa ne govorim ja za citavu historiju kluba ahaha,de mogli ste se kako vratiti na posjete kad je klub tek osnovan hahah.. pa veca je sramota sto ne bodrite svoj klub kad treba da ispada.. nego odma neki bojkoti i sranja.. svim navijacima je do navijanja kad u klubu sve cvijeta.. a kad je lose odma se povuku sa tribina.. radnicki evo vec 3 ili 4 sezonu nekako jedva gura ovu ligu..al siouxi su sve te sezone uz njih.. i to na zavidnoj brojci na utakmicama za standard u ovoj ligi.. a ne mozes porediti radnicki u prvoj ligi i zvijezdu u premier ligi po posjetama.. ti stvarno mislis da ce bit 3,4 hiljade ljudi na utakmici Radnicki-Podgrmec.. ili orasje ili ove slabije ekipe.. mislim smijesno je sto poredis ta dva pojma..jel po tebi nije sramota sto na utakmici Radnicki-Mladost,Bratstvo,Gorazde,Buducnost bude po 500,600 gledaoca..(prva liga federacije).. a Sloboda u vecini utakmica 200,300 gledaoca..licno bio na par utakmica na Tusnju.. jos su dobro dogurali na tabeli u odnosu na kvalitetu tima tadasnjeg.. i opet se nesto zale,nesto im nije pravo haaha.. smijesno..
Ti si izgleda malo poglup momak...
Gostovanje u Ugljeviku. Utakmica u kojoj smo "izletili" iz lige.
slika
Vi da ste u situaciji u kakvoj smo mi bili, ne bi vas 100 na utakmicu doslo.
Pa kad je Zvijezda usla tek u PL, Zeljo je tad ja mislim bio 7. ili tako nekako. Pa nema 800 ljudi na Grbavici.
SVUGDJE rezultati diktiraju posjecenost, to je cinjenica.

EDIT: I jos nesto.. Samo da dodjemo u tu situaciju da se ozbiljno borimo za PL. Uzecemo onda porediti posjecenosti na tribinama ;)
+ Za Tusanj valjas gluposti, bio sam na vecini domacih utakmica, pusti suplje price ba.
Vidi se da pratis fudbal od dvije godine u nazad.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 27 jun 2015, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 20:04

Vidim neki budzeti od 800.000,milion...boga mi svaka cast
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jun 2015, 20:12

golDIE je napisao/la:Pa ne govorim ja za citavu historiju kluba ahaha,de mogli ste se kako vratiti na posjete kad je klub tek osnovan hahah.. pa veca je sramota sto ne bodrite svoj klub kad treba da ispada.. nego odma neki bojkoti i sranja.. svim navijacima je do navijanja kad u klubu sve cvijeta.. a kad je lose odma se povuku sa tribina.. radnicki evo vec 3 ili 4 sezonu nekako jedva gura ovu ligu..al siouxi su sve te sezone uz njih.. i to na zavidnoj brojci na utakmicama za standard u ovoj ligi.. a ne mozes porediti radnicki u prvoj ligi i zvijezdu u premier ligi po posjetama.. ti stvarno mislis da ce bit 3,4 hiljade ljudi na utakmici Radnicki-Podgrmec.. ili orasje ili ove slabije ekipe.. mislim smijesno je sto poredis ta dva pojma..jel po tebi nije sramota sto na utakmici Radnicki-Mladost,Bratstvo,Gorazde,Buducnost bude po 500,600 gledaoca..(prva liga federacije).. a Sloboda u vecini utakmica 200,300 gledaoca..licno bio na par utakmica na Tusnju.. jos su dobro dogurali na tabeli u odnosu na kvalitetu tima tadasnjeg.. i opet se nesto zale,nesto im nije pravo haaha.. smijesno..
jazavac kad spomenes ime Sloboda spomeni ga s postovanjem ;) Tusanj prosle godine 4 najposjeceniji stadion u premijer ligi preko 2000 u prosjeku ;) i dodji nam opet jer tvoj klub premijer lige nece vidjeti jos zadugo :salut:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 22:54

fukaratz je napisao/la:
jazavac kad spomenes ime Sloboda spomeni ga s postovanjem ;) Tusanj prosle godine 4 najposjeceniji stadion u premijer ligi preko 2000 u prosjeku ;) i dodji nam opet jer tvoj klub premijer lige nece vidjeti jos zadugo :salut:
de bolan,stipu to...vidis da je lukavcanin nekakav :D :D ...cuj,200-300 gledalaca :urnebes: :urnebes: ....dal je do gikila,cementare al njima je neko opasno sapro mozak :D :D ....oni bi da se porede sa Zvijezdom...ahahahaha...nego je njima iduce sezone 2. federalna..zivi bili pa vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 jun 2015, 23:03

staragarda je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
de bolan,stipu to...vidis da je lukavcanin nekakav :D :D ...cuj,200-300 gledalaca :urnebes: :urnebes: ....dal je do gikila,cementare al njima je neko opasno sapro mozak :D :D ....oni bi da se porede sa Zvijezdom...ahahahaha...nego je njima iduce sezone 2. federalna..zivi bili pa vidjeli
Veliki pozdrav za stare kompleksase iz "carsije" . Posljedice igranja u federalnoj ligi na pojedince se osjete i nakon toliko vremena. Ne iznenadjuje me uopste.

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 27 jun 2015, 23:33

haaha ja ne znam sto se vi toliko nervirate,ja samo iznosim cinjenice,i uvijek istina boli,zato me i napadate,a ako cemo o fudbalu i ovoj ligi (namjestenoj,posranoj) tu sam vrhunski :D AHHAHAHA cuj 2000 u prosjeku na tusnju HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jel to brojis ljude po restoranima kad krenes od kuce? e moj ti... nikako nisi realan :D i nemoj da ti Siouxi budu toliko trn u oku,u premier ligi ste,okani se nas sad :D ima vremena da se vidimo opet,da vas naguzimo koji put :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 27 jun 2015, 23:43

Dijete drago de se uozbilji, spomenes tu neke smijesne cifre od 200-300 navijaca na stadionu i onda kad ti neko odgovori kao neka ljubomora, nesto? Ko ste ba to vi? Pola raje u Tz ne zna ni da postojite... a provjeri malo posjete od prosle sezone pa ces da vidis :) ispred nas su Sarajevo, Zeljo i Zrinjski. Lijep pozdrav.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 28 jun 2015, 02:16

NK Jedinstvo je protekle godine dobilo 478.727,73 KM
slika
slika

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 jun 2015, 02:45

Rafael30 je napisao/la:NK Jedinstvo je protekle godine dobilo 478.727,73 KM
slika
slika
Da mi je samo znati gdje su te pare otisle u pojacanja sigurno nisu...

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 28 jun 2015, 05:42

sodaacm je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ljudi ovde na forumu podrzava odnosno potice na namjestanje utakmica :o . Na kraju se kao zalimo na losu ligu :roll: , mi ne zasluzujemo nista bolje jer smo jeebena gamad,

Komentarises utakmicu I moj komentar ne nekom od prethodnih postova u vezi sa mojim pokusajem da prekinem glupa prepucavanja I mlacenja prazne slame oko prodaje I kupovine kao I oko sudija .Nema zdravog komentarisanja I debate oko klubova I sastava timova ,oko organizacije klubova oko izgradnje infrastructure .Ja mislim da je to mnogo interesantnije nego razglabat oko sudija I ko je gdje sta kupio .Sto se tice utakmice u Doboju nisam je ni spomenuo nit sam sta rekao .Jednostavno to se moralo pobijedit I tacka .Tako bi bilo bilo gdje drugo ne samo na toj utakmici .Goskova nesreca je u tome sto je dosao u situaciju da mora da se vadi na toj utakmici.Sto se nije ranije obezbjedio.Zaboravljate da su Goskovi celnici ulazili ulazili ljudima u svlacionice I prijetili kako nece izvuc zivu glavu ako pobijede .Bilo je cak I pokazivanja pistolja .To se isto tako mora spomenuti .Mladost vec sad pokazuje ko je I sta je tako da neki komentari nemaju mjesta .Dobili su vitez 3:1.Na prozivku je doslo 30 igraca .Poslije toga je doslo jos par igraca .Sve najbolje sto je na raspolaganju dolazi u Mladost .Bice veoma tesko da se zahvali nekim igracima I ne potpies ugovor jer je konkurencija strahovita.Mladost ide dalje I ulaze ne pita za cjenu .To se mora isto istaci a ne neke glupe radnje kojih je bilo I bice .Ima klubova koji udju I nemogu da ostanu jer ne mogu da dovedu adekvatna pojacanja .Mladost dovodi sve najbolje I to je garancija uspjeha .To sa sudijama I kupovini je obicno sranje. :bih:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 28 jun 2015, 07:47

DoeTz je napisao/la:Dijete drago de se uozbilji, spomenes tu neke smijesne cifre od 200-300 navijaca na stadionu i onda kad ti neko odgovori kao neka ljubomora, nesto? Ko ste ba to vi? Pola raje u Tz ne zna ni da postojite... a provjeri malo posjete od prosle sezone pa ces da vidis :) ispred nas su Sarajevo, Zeljo i Zrinjski. Lijep pozdrav.
Hahahah ne provaljuj se molim te , Za nekog ko pravi sacekuse nekoj skupini i ovako pisati je samo dokaz koliko ste iskopleksirani s Siouxima,Sto se tice vase posjete ne znam niti me zanima ali pisati ovakve nebuloze moze samo Fukara s kamenom u ruci pored autobusa Atomaca :lol: :lol: :lol: :lol:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 28 jun 2015, 07:50

kakanjac62 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ljudi ovde na forumu podrzava odnosno potice na namjestanje utakmica :o . Na kraju se kao zalimo na losu ligu :roll: , mi ne zasluzujemo nista bolje jer smo jeebena gamad,

Komentarises utakmicu I moj komentar ne nekom od prethodnih postova u vezi sa mojim pokusajem da prekinem glupa prepucavanja I mlacenja prazne slame oko prodaje I kupovine kao I oko sudija .Nema zdravog komentarisanja I debate oko klubova I sastava timova ,oko organizacije klubova oko izgradnje infrastructure .Ja mislim da je to mnogo interesantnije nego razglabat oko sudija I ko je gdje sta kupio .Sto se tice utakmice u Doboju nisam je ni spomenuo nit sam sta rekao .Jednostavno to se moralo pobijedit I tacka .Tako bi bilo bilo gdje drugo ne samo na toj utakmici .Goskova nesreca je u tome sto je dosao u situaciju da mora da se vadi na toj utakmici.Sto se nije ranije obezbjedio.Zaboravljate da su Goskovi celnici ulazili ulazili ljudima u svlacionice I prijetili kako nece izvuc zivu glavu ako pobijede .Bilo je cak I pokazivanja pistolja .To se isto tako mora spomenuti .Mladost vec sad pokazuje ko je I sta je tako da neki komentari nemaju mjesta .Dobili su vitez 3:1.Na prozivku je doslo 30 igraca .Poslije toga je doslo jos par igraca .Sve najbolje sto je na raspolaganju dolazi u Mladost .Bice veoma tesko da se zahvali nekim igracima I ne potpies ugovor jer je konkurencija strahovita.Mladost ide dalje I ulaze ne pita za cjenu .To se mora isto istaci a ne neke glupe radnje kojih je bilo I bice .Ima klubova koji udju I nemogu da ostanu jer ne mogu da dovedu adekvatna pojacanja .Mladost dovodi sve najbolje I to je garancija uspjeha .To sa sudijama I kupovini je obicno sranje. :bih:
Sve to stoji imate vi 3000 igraca na prozivci ali brate onako uci u PL i poslije ovde pisati kako je to "normala" bez imalo srama ,mislim, da je dokaz da je ovo nase drustvo u qrcu. Sretno vam u PL i vidimo se sledece sezone u Lukavcu :bih:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 28 jun 2015, 07:55

Iceplayer je napisao/la:
slika
slika
Da mi je samo znati gdje su te pare otisle u pojacanja sigurno nisu...
Ovo je utrosak budzeta za 2014 godinu sto govori da su pare potrosene onda kada ste se borili protiv Slobode za PL tj. proljetni dio i prvi dio prosle sezone,,,ali kako god puno je to para od opstine , radnicki te pare dobije za pune dvije sezone

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jun 2015, 13:25

sodaacm je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Dijete drago de se uozbilji, spomenes tu neke smijesne cifre od 200-300 navijaca na stadionu i onda kad ti neko odgovori kao neka ljubomora, nesto? Ko ste ba to vi? Pola raje u Tz ne zna ni da postojite... a provjeri malo posjete od prosle sezone pa ces da vidis :) ispred nas su Sarajevo, Zeljo i Zrinjski. Lijep pozdrav.
Hahahah ne provaljuj se molim te , Za nekog ko pravi sacekuse nekoj skupini i ovako pisati je samo dokaz koliko ste iskopleksirani s Siouxima,Sto se tice vase posjete ne znam niti me zanima ali pisati ovakve nebuloze moze samo Fukara s kamenom u ruci pored autobusa Atomaca :lol: :lol: :lol: :lol:
okej tvoje misljenje, haj zdravo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 jun 2015, 15:22

slika
slika
Neka je on svom sahovskom klubu dodijelio 15hiljada, pa nek sve izgori, gdje su tu *ebeni troskovi, tri sahovske table, figure i to je to...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

johnlocke1188
Kontakt:

Post Postao/la johnlocke1188 » 28 jun 2015, 16:21

Ne pratim mnogo ovu ligu, ali moja želja je da u PL uđe ili Jedinstvo ili Metalleghe!

Jedinstvo bi volio vidjeti iz sljedećih razloga: fin grad, dobra navijačka skupina.

Metalleghe jer imaju kapital i sigurno su sposobni i u PL biti konkurentni, možda i Europu igrati?

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 28 jun 2015, 16:36

Mirzoni89 je napisao/la:
slika
slika
Neka je on svom sahovskom klubu dodijelio 15hiljada, pa nek sve izgori, gdje su tu *ebeni troskovi, tri sahovske table, figure i to je to...
A Una Kulen- Vakuf dobila vise od Karate kluba Bihać, duplo vise od plesnog kluba Virus, a sta su ljudi medalja donjeli sa takmicenja. :shock:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 28 jun 2015, 16:36

Mirzoni89 je napisao/la:
slika
slika
A Una Kulen- Vakuf dobila vise od Karate kluba Bihać, duplo vise od plesnog kluba Virus, a sta su ljudi medalja donjeli sa takmicenja. :shock:

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 08 jul 2015, 12:30

Pozdrav iz Jajca momci,zna li itko je li danas izvlacenje parova za ovu sezonu???

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 08 jul 2015, 14:33

izvlacenje parova je trebalo biti 9.7 u 12h al zbog zalbe sloge simin han
je odlozeno do daljneg.novi datum ce se odrediti naknadno

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, LloriS i 18 gostiju.