Ti si izgleda malo poglup momak...golDIE je napisao/la:Pa ne govorim ja za citavu historiju kluba ahaha,de mogli ste se kako vratiti na posjete kad je klub tek osnovan hahah.. pa veca je sramota sto ne bodrite svoj klub kad treba da ispada.. nego odma neki bojkoti i sranja.. svim navijacima je do navijanja kad u klubu sve cvijeta.. a kad je lose odma se povuku sa tribina.. radnicki evo vec 3 ili 4 sezonu nekako jedva gura ovu ligu..al siouxi su sve te sezone uz njih.. i to na zavidnoj brojci na utakmicama za standard u ovoj ligi.. a ne mozes porediti radnicki u prvoj ligi i zvijezdu u premier ligi po posjetama.. ti stvarno mislis da ce bit 3,4 hiljade ljudi na utakmici Radnicki-Podgrmec.. ili orasje ili ove slabije ekipe.. mislim smijesno je sto poredis ta dva pojma..jel po tebi nije sramota sto na utakmici Radnicki-Mladost,Bratstvo,Gorazde,Buducnost bude po 500,600 gledaoca..(prva liga federacije).. a Sloboda u vecini utakmica 200,300 gledaoca..licno bio na par utakmica na Tusnju.. jos su dobro dogurali na tabeli u odnosu na kvalitetu tima tadasnjeg.. i opet se nesto zale,nesto im nije pravo haaha.. smijesno..
Gostovanje u Ugljeviku. Utakmica u kojoj smo "izletili" iz lige.
Pa kad je Zvijezda usla tek u PL, Zeljo je tad ja mislim bio 7. ili tako nekako. Pa nema 800 ljudi na Grbavici.
SVUGDJE rezultati diktiraju posjecenost, to je cinjenica.
EDIT: I jos nesto.. Samo da dodjemo u tu situaciju da se ozbiljno borimo za PL. Uzecemo onda porediti posjecenosti na tribinama

+ Za Tusanj valjas gluposti, bio sam na vecini domacih utakmica, pusti suplje price ba.
Vidi se da pratis fudbal od dvije godine u nazad.