Edin Atić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Edin Atić
U jednom napadu 2 puta uvalio saigračima težak pas, na kraju naravno sve zavšilo izgubljenom loptom
sta im lik uradi, Boze sacuvaj.
nije da nisu zasluzili sa ovih par zadnjih, kriminalnih napada.
nije da nisu zasluzili sa ovih par zadnjih, kriminalnih napada.
- LlullSergio
- Kontakt:
Evo ga sa Andrijom u Bosni.
Zuje za stolom i cigare puse
Zuje za stolom i cigare puse

Jel ozbiljno?

On izgleda gori nego sto sam mislio. I kaze pratit nekog od ovih nasih, sami sebi ne zele dobro..
I Michael Jordan priznaje da je volio zapalit pred utakmicu.
-
- Kontakt:
Teodosic pusi nenormalno par kutija dnevno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pivo, cigare i nargila - kombinacija za zagarantovan uspjeh.
paspalj je bio baš poznat po tome da je pušio
-
- Kontakt:
Ispravka , još uvijek puši ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedan od najvećih radnika u tenisu, treći reket svijeta, David Ferrer je tamanio kutiju dnevno. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Pokupili dvije u Bosni,Andrija onda sam bio u Slogi. Čitavo vrijeme cigara i casa u ruci
Sa svima se pozdravlja,grli. Atic vjv odveo jednu malu da trenira sa njom čitavu noc
Bio i Bola u Slogi.

Sa svima se pozdravlja,grli. Atic vjv odveo jednu malu da trenira sa njom čitavu noc

Bio i Bola u Slogi.
-
- Kontakt:
Mašala bruda svaka čast, u parama si Bosna ovo ono ...LlullSergio je napisao/la: ↑18 feb 2020, 12:16Pokupili dvije u Bosni,Andrija onda sam bio u Slogi. Čitavo vrijeme cigara i casa u ruci![]()
Sa svima se pozdravlja,grli. Atic vjv odveo jednu malu da trenira sa njom čitavu noc![]()
Bio i Bola u Slogi.
Samo mi nije jasna ta relacija iz Bosne u Slogu , al' hajd ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Imamo puno kvaliteta pod košem i neko će već biti raspoložen ali mora protiv Latvije i neko iz vanjske linije povući a za to je jedino Atić sposoban. Nije on pouzdana opcija ni protiv bilo koga a i ne voli loptu u rukama u završnici(osim da eventualno na asistenciju pogodi šut) ali uz sve svoje mane u ovom rosteru moramo nade polagati u njega.
LlullSergio je napisao/la: ↑18 feb 2020, 00:32Evo ga sa Andrijom u Bosni.
Zuje za stolom i cigare puse![]()

Daleko od toga da na vanjskim pozicijama nemamo solidnih kosarkasa, bez obzira na odsustvo Robersona i Gordica. Adamovic i Pasalic su sasvim pristojni suteri s distance, a uskacu u roster umjesto Zahiragica i Gegica koji ne mogu kupiti kos van linije 6.75. Osim toga, preiskusni su obojica i nadam se da im nece biti problem da uspore tempo utakmice i da budu korektni u organizaciji napada. Pored njih, tu je Campara kao dobar suter, a Atic i Lazic takodjer mogu biti opasni s distance kad imaju otvoren sut (s vremena na vrijeme ih bas zna krenuti), mada su obojica na Vi s loptom u rukama.Drape je napisao/la: ↑19 feb 2020, 23:49Imamo puno kvaliteta pod košem i neko će već biti raspoložen ali mora protiv Latvije i neko iz vanjske linije povući a za to je jedino Atić sposoban. Nije on pouzdana opcija ni protiv bilo koga a i ne voli loptu u rukama u završnici(osim da eventualno na asistenciju pogodi šut) ali uz sve svoje mane u ovom rosteru moramo nade polagati u njega.
U svakom slucaju, mislim da je ovo solidan upgrade u odnosu na vanjske igrace iz prethodnih prozora, koji su bili apsolutno bezopasni u napadu. Mene raduje i sto sva trojica koja ce vjerovatno pokriti poziciju krilnog centra mogu pogoditi trojku. Alibegovicu je to nekad bilo najjace oruzje, a cini mi se da i u ovoj sezoni ima blizu 40% suta za tri. Suljo i Minja takodjer mogu ubosti poneku tricu.
Kakvi blokovi Stipanovića

I Prosinecki pusio kutiju,pa znamo kakav je igrac bio...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Atic Edine, oficijelno se odjavljujem s tvog topica ... nisi ispunio moja ocekivanja ni u karijeri a ni u repci i nema fajde te vise pratiti i nadati se da ces konacno proigrati i postati pravi kosarkas ... I say good bye to you ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.