RK Bosna

ahmiiic
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la ahmiiic » 29 okt 2009, 17:22

hajd nabroji ti 8 STANDARDNIH..

Dado64
Kontakt:

Post Postao/la Dado64 » 29 okt 2009, 17:40

Pogledaj članak na BH SPORTU ''Selektori zadovoljni prikazanim'' a fale Marković,Pejović,Kosanović,Kapisoda,Melić,Svitlica .......................

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 okt 2009, 18:31

kukulele koliko sam se samo ovdje nacitao gadosti o adnanu jaskicu...nije spreman, ne zna da igra..ne trci dovoljno, nema adekvatnu frizuru...a u ova dva dana taj isti jaskic zabi 10 komada.....i to jednom golmanu kakav je goran stojanovic.....markovic - da li je to onaj desni bek sto ste ga gore spominjali prije mene...ako je to taj onda je taj igrao sigurno...igrao za vesprem sada za djetice iz podgorice........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Dado64
Kontakt:

Post Postao/la Dado64 » 29 okt 2009, 18:32

Ne nego lijevo krilo, a to što je Jaškić postigao 10 golova u dvije utkamice :? pa to bi i moja baba dala :mrgreen: :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 okt 2009, 19:32

Dado64 je napisao/la:Ne nego lijevo krilo, a to što je Jaškić postigao 10 golova u dvije utkamice :? pa to bi i moja baba dala :mrgreen: :mrgreen:
jest jest nema dalje samo sto je svima ostalim skidao zicere a jaska trpao :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 29 okt 2009, 19:46

Dado64 je napisao/la:Ne nego lijevo krilo, a to što je Jaškić postigao 10 golova u dvije utkamice :? pa to bi i moja baba dala :mrgreen: :mrgreen:
dado je miro purivatra, direktor film festivala, e sto vas papke uze irfo lagano, a mali

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 29 okt 2009, 22:38

pa daj da je zovemo u repku, ako je tako dobra

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 okt 2009, 22:41

adn_sah je napisao/la:
il da je Irfanu preporucimo, posto sa onom kamikazom i njegovim kontrama necemo daleko

Dado64
Kontakt:

Post Postao/la Dado64 » 29 okt 2009, 23:32

adn_sah je napisao/la:

Može nema nikakvih problema a što se se tiče kamikaze,neznam da li uopće znte značenje te riječ, doguraće mo mi sa njegovim kontrama daleko. Ima će te šansu do godine da ga gledate u bundes ligi,pa se prisjetite vaših komentara.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 okt 2009, 12:54

Dado64 je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:

Može nema nikakvih problema a što se se tiče kamikaze,neznam da li uopće znte značenje te riječ, doguraće mo mi sa njegovim kontrama daleko. Ima će te šansu do godine da ga gledate u bundes ligi,pa se prisjetite vaših komentara.
ma realno koliko god neko volio ili ne volio fahrudina melica ili adnana jaskica, adnan je realno bolji.....melic kad promasi ima blokadu u glavi isto muhamed mustafic (citaj kontre u kolor line areni su bile kljucne)....fahrudin je bio najbolji strijelac lige kada je igrao u gorazdu, ali to nije mjerilo......nesto nisam ubijeden da cemo da ga gledamo u bundes ligi dogodine, bilo je i dva puta boljih igraca u bosni pa nisu zaigrali u bundeski:toro, ado, pa evo sada damir (doduse nema konstitucije za to).....melic je prosjecan igrac i nista vise, tako ce to nazalost da ostane, a on ima manu zabijanja i zelje da nekom nesto dokazuje da je on najbolji....ocigledno da ga ti dado gotivis, ali nemoj se ljutiti na ovo jer ce ti ovo 80 posto ljudi reci.....

Ostalo je samo ime.....

crohb fanatic
Kontakt:

Post Postao/la crohb fanatic » 30 okt 2009, 22:08

ima li kakvi kazni za zabranu nastupa reprezentativcima iz redova Bosne

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 okt 2009, 00:02

crohb fanatic je napisao/la:ima li kakvi kazni za zabranu nastupa reprezentativcima iz redova Bosne
Tesko da ce biti, posto je danas u avazu bio clanak o nekom dopisu kluba koji je poslat rukometnom savezu Crne Gore u kojem se kaze kao da su Melic i Kapisoda na svoju ruku odbili okupljanje, tj. rekli da ne mogu podnijeti igranje utakmica

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 03 nov 2009, 01:33

bandit je napisao/la:
Trigger je napisao/la:-Bozoljac je sirovina, moze izrasti u dobrog beka ali treba jos puno puno rada...
bandit je napisao/la:U kojoj godini ... u 33-coj, mozda ... :roll:
Trigger je napisao/la:Dušan Bozoljac je rodjen 1985. godine - znači da je napunio ili ce napuniti u ovoj godini - 24. godine.
bandit je napisao/la:Onda u RK Bosna nemaju pojma kad su im igraci rodjeni:

Bozoljac Dušan

(10)
Datum i mjesto rođenja
05. 01. 1980.
Došao u RK "Bosna BH GAS"
2009/2010
Pozicija
lijevi bek
Zbog tacnosti, moram se 'vratiti' na ovu 'raspravu'!

Dusan Bozoljac je, ipak, rodjen, 1985. godine i to je sad ispravljeno i na zvanicnom sajtu RK Bosna! :geek:
Zato, ostajem pri misljenju da ima vremena da se taj momak 'izbrusi', samo svima treba strpljenja, a toga kod nas najmanje....
Takodjer, ne bi nam skodilo i vise objektivnosti pa da nam jednu utakmicu odredjeni igrac bude izvanredan, a neku narednu (kad slabo odigra) 'kanara', bezveznjak...itd :shock:

PS:
V.Rađa se ljuti i tvrdi da je "reprezentacija svetinja! Svaka cast, trebala bi da bude, ali!
Zasto g.Radja dreci, istina onako 'uvijeno' na Bosnu i Smajlagica zbog Doborca, a kad su u pitanju Obradovic i Panic (koji takodjer nisu dosli na 'promociju') suti k'o zaliven???
Zar nije posao selektora i to da bude u stalnom kontaktu i saradnji s trenerima igraca na koje racuna, barem iz domace lige!? Zasto to preko medija komunicira s trenerom(ima)!? Sta ni s Radjinim 'obecanjem' da ce (naknadno) pozvati Grahovca!?
Jedino sto je bilo dobro u utakmicama protiv C.Gore je 'dobitak' izvanrednog Danijela Šarića, golmana svjetske klase. Sve ostalo je bilo tuga do momenta kad Ranko Popovic uvede juniore i onda Radja kao pobijedi (a do tad vazda -4/5).... :o
Izvinjavam se ako je ovo za nekog "offtopic", ali ima veze s RK Bosna....ima itekako 8-)
Bosno moja poharana....

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 04 nov 2009, 08:59

Ja mislim da se ovo oko Bosne zakuhalo je su i 10 dana prije okupljanja i ptice na grani znale da i irfan nece dati u repku

Faris
Kontakt:

Post Postao/la Faris » 04 nov 2009, 10:27

Ja mislim da ovo vise govori u kakvom je stanju RS BiH i da su poceli da dosta uce of NSBiH! Zasto zaboravljamo da je vecina igraca koji igraju u repki bas dosla iz RK Bosne i sigurno da nije RK Bosne ne bi imali ni kvalitetnu reprezentaciju, a liga bi na bila ravna nuli. RK Bosna promovise rukomet, kako nacionalni tako i klupski, a da ne govorim o Sarajevu kao gradu i BiH kao drzavi. Pa zar nema ni jednog igraca da podrzi klub i upravu, u kojem su igrali (ili u kojem sada igraju), iz kojeg su otisli i napravili karijere vrijedne paznje! Cudno kako igraci cute kao zaliveni! To je nas mentalitet. Irfan je nasa ali i u isto vrijeme i hrvatska rukometna legenda, a sigurno ima i to sto je gosp.Mucic uvezan sa RS Hrvatske, a zna se zasto je Irfan napustio RS Hrvatske i ovo je sada neka vrsta prepucavanja, na koja vidim dosta raje pada. Mi moramo podrzati Irfana, jer on vise misli dobro RK Bosni i repki nego oni koji sada sjede u savezu, jer da nije tako, sumnjam da bi trener i covjek takvog renomea dosao u Bosnu, iako RK Bosna kao klub zasluzuje profesionalnog svjetskog trenera kao sto je Irfan Smajlagic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RK Bosna BH Gas je sa zaprepaštenjem primio saopštenje koje je u širu javnost poslao Stanislav Mucić a u vezi našeg kluba.

Stanislav Mucić je ovim saopštenjem prekršio svoja ovlaštenja i na najgori mogući način zloupotrebio funkciju predsjednika RS BiH jer je potpisoa ovo pismo, a bez ovlaštenja I.O. najvećeg tjela RS BiH. Dakle, ovo saopštenje se može samo tretirati kao lični stav Stanislava Mucića.

Stav kluba je da je sadržaj ovog pisma baziran na neistinama i proizvoljnim informacijama. S toga, RK Bosna BH Gas će preispitati dalju podršku Stanislava Mucića kao predsjednika RS BiH, jer je imenovani svojim saopštenjem ugrozio pozitivan imidž najtrofejnijeg rukometnog kluba u BiH, i radio protiv interesa rukometa u BiH u cjelini.

Od 4 pozvana igrača, 3 su se odazvali na poziv selektora, a Damir Doborac je kao naš najbolji igrač u proteklom periodu, bio iscrpljen i prema preporuci zvaničnog doktoroskog konzilija, bilo mu je isključivo preporučeno da prođe specijalni tretman priprema u cilju rehabilitacije i izbjegavanja daljnih povreda.

Zabrinjavajuće je da Stanislav Mucić ne spominje ni jednom riječju ne-odazivanje igrača Obradovića, Panića i Bašića, u rukometnu reprezentaciju BiH, što očigledno dovodi zaključak da Mucić želi nanjeti štetu RK Bosni BH Gas i svrstati je u isti rang u kojem se trenutno nalazi klub kojeg on vodi, Izviđač - Ljubuški.

Uprava RK Bosna BH Gas, stručni štab i igraći će ići u nove pobjede te se odazvati svakom pozivu svih reprezentativnih selekcija. Ovaj stav je i isto prenešen predstavnicima RS Crne Gore

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 10:52

Faris je napisao/la:Ja mislim da ovo vise govori u kakvom je stanju RS BiH i da su poceli da dosta uce of NSBiH! Zasto zaboravljamo da je vecina igraca koji igraju u repki bas dosla iz RK Bosne i sigurno da nije RK Bosne ne bi imali ni kvalitetnu reprezentaciju, a liga bi na bila ravna nuli. RK Bosna promovise rukomet, kako nacionalni tako i klupski, a da ne govorim o Sarajevu kao gradu i BiH kao drzavi. Pa zar nema ni jednog igraca da podrzi klub i upravu, u kojem su igrali (ili u kojem sada igraju), iz kojeg su otisli i napravili karijere vrijedne paznje! Cudno kako igraci cute kao zaliveni! To je nas mentalitet. Irfan je nasa ali i u isto vrijeme i hrvatska rukometna legenda, a sigurno ima i to sto je gosp.Mucic uvezan sa RS Hrvatske, a zna se zasto je Irfan napustio RS Hrvatske i ovo je sada neka vrsta prepucavanja, na koja vidim dosta raje pada. Mi moramo podrzati Irfana, jer on vise misli dobro RK Bosni i repki nego oni koji sada sjede u savezu, jer da nije tako, sumnjam da bi trener i covjek takvog renomea dosao u Bosnu, iako RK Bosna kao klub zasluzuje profesionalnog svjetskog trenera kao sto je Irfan Smajlagic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RK Bosna BH Gas je sa zaprepaštenjem primio saopštenje koje je u širu javnost poslao Stanislav Mucić a u vezi našeg kluba.

Stanislav Mucić je ovim saopštenjem prekršio svoja ovlaštenja i na najgori mogući način zloupotrebio funkciju predsjednika RS BiH jer je potpisoa ovo pismo, a bez ovlaštenja I.O. najvećeg tjela RS BiH. Dakle, ovo saopštenje se može samo tretirati kao lični stav Stanislava Mucića.

Stav kluba je da je sadržaj ovog pisma baziran na neistinama i proizvoljnim informacijama. S toga, RK Bosna BH Gas će preispitati dalju podršku Stanislava Mucića kao predsjednika RS BiH, jer je imenovani svojim saopštenjem ugrozio pozitivan imidž najtrofejnijeg rukometnog kluba u BiH, i radio protiv interesa rukometa u BiH u cjelini.

Od 4 pozvana igrača, 3 su se odazvali na poziv selektora, a Damir Doborac je kao naš najbolji igrač u proteklom periodu, bio iscrpljen i prema preporuci zvaničnog doktoroskog konzilija, bilo mu je isključivo preporučeno da prođe specijalni tretman priprema u cilju rehabilitacije i izbjegavanja daljnih povreda.

Zabrinjavajuće je da Stanislav Mucić ne spominje ni jednom riječju ne-odazivanje igrača Obradovića, Panića i Bašića, u rukometnu reprezentaciju BiH, što očigledno dovodi zaključak da Mucić želi nanjeti štetu RK Bosni BH Gas i svrstati je u isti rang u kojem se trenutno nalazi klub kojeg on vodi, Izviđač - Ljubuški.

Uprava RK Bosna BH Gas, stručni štab i igraći će ići u nove pobjede te se odazvati svakom pozivu svih reprezentativnih selekcija. Ovaj stav je i isto prenešen predstavnicima RS Crne Gore
ma o cemu ti pricas majketi, dosla su trojica igraca koje je irfan udaljio iz prve momcadi i koje taj veliki hrvat irfan ponizava, taj isti irfan devedesetih je obukao dres drzave koja je vrsila agresiju na nasu zemlju, taj isti irfan je nagovarao nase igrace da igraju za hrvatsku, taj isti irfan je od bosne napravio drustvo jednog lica, pa pogledaj samo sta rade, bosna se zatvorila sama u sebe, da li je cilj jednom klubu da bude zatvoren u svoje okvire, ili mu je cilj da bude sto vise u nasim medijima, smijesni ste svi a nadam se da ce ljudi iz bosne koje respectujem konacno shvatiti koga su doveli i lagano ga poslati u njegovu hrvatsku

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 04 nov 2009, 11:52

sramota je ovo sto su iz bosne plasirali u javnost. svi znamo da im je irfan zabranio da se odazovu na pozive. bolje da su se pokrili usima i cekali da se zaboravi.
imperator, prodavac magle

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 nov 2009, 12:16

@Pinoche

Zašto tako mrziš Irfana Smajlagića?

Kod tebe nisu uvijek u pitanju konstruktivne kritike, nego dosta puta izbija u prvi plan očita mržnja spram lika i djela pomenutoga trenera.

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 04 nov 2009, 12:26

Mister No je napisao/la:@Pinoche

Zašto tako mrziš Irfana Smajlagića?

Kod tebe nisu uvijek u pitanju konstruktivne kritike, nego dosta puta izbija u prvi plan očita mržnja spram lika i djela pomenutoga trenera.
Nažalost Mister No na djelu su oni koji žele vidjeti RK Bosnu u poziciji FCS, Želje i KK Bosna, a ne na šampionskom tronu.

U dvomeču protiv Srbije je nastupilo 12 sadašnjih i bivših igrača Bosne u reprezentativnom dresu.

Ali Gobac se boji jake Bosne i njegov general za BiH treba odraditi Bosnu kako bi i novi Buntići, Marići, ... igrali za Cro, a ne za najbolji sportski kolektiv u BiH.

Sramota!!

Dado64
Kontakt:

Post Postao/la Dado64 » 04 nov 2009, 12:29

Bravo Pipe, pitam se samo da li ti Pinoce uopšte voliš Bosnu? Ovo što je Pipe uradio,ako je on uradio,sasvim je uredu i ja da sam trener isto bi. Bosna igra jake utakmice, a Rađa ima uvjek uvid u formu igrača. Neznam zašto se diže tolika prašina oko prijateljske tekme, a to či je dres Pipe nosio za vrijeme rata što se majke ti ne upitaš koje su dresove nosili pojedini igrači, bivši sadašnji.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.