Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Arnelinho
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la Arnelinho » 24 jul 2009, 13:29

ja sam od pocetka znao da tu nesto smrdi i ebiga sad je redd svi da mu se izvinemo, :oops: al nisam vjerovo zbog toga sto je kao kazo da ne zna bosanski a prico je sa cirom :D :D :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 jul 2009, 13:31

Arnelinho je napisao/la:ja sam od pocetka znao da tu nesto smrdi i ebiga sad je redd svi da mu se izvinemo, :oops: al nisam vjerovo zbog toga sto je kao kazo da ne zna bosanski a prico je sa cirom :D :D :D
pa ciro je evropski covjek sirokih svatanja.. proprico je na engleskom sa njim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 24 jul 2009, 13:35

adnan_hz je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:ja sam od pocetka znao da tu nesto smrdi i ebiga sad je redd svi da mu se izvinemo, :oops: al nisam vjerovo zbog toga sto je kao kazo da ne zna bosanski a prico je sa cirom :D :D :D
pa ciro je evropski covjek sirokih svatanja.. proprico je na engleskom sa njim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma hajde vazno je da ce on zaigrati za nas 12.08 i prica sa Kanadom i ostalim repkama tipa Honduras,Guatemala...ce biti gotova :D :D :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 jul 2009, 13:36

adnan_hz je napisao/la:
Blaz Sliskovic se pomirio sa Cirom, i posluzio im je u tom razgovoru kao prevoditelj...
100% sportski i krajnje opušten potpis

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 jul 2009, 13:59

RiNo je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:
Blaz Sliskovic se pomirio sa Cirom, i posluzio im je u tom razgovoru kao prevoditelj...
hahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 jul 2009, 14:14

ej hebiga...sory asmire begovicu..mnogi od nas su psovali zato sto je on prvo reko da brani za bih,pa onda reko za kanadu..zato sto smo mislili da nije covjek od rijeci..eto to je jedini razlog... svima bi nam bilo zao da izgubimo golmana mladog a kvalitetnog...ASMIRE BEGOVICU DOBRO DOSO U BOSNU I HERCEGOVINU....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 jul 2009, 14:20

RiNo je napisao/la: Blaz Sliskovic se pomirio sa Cirom, i posluzio im je u tom razgovoru kao prevoditelj...
HAHAHAHHAHAHAAHHAHA.Najjaci je Bake,kad su igrali Zrinjski Petach-Tikva,pa onaj intervju poslije na engleskom :D
http://www.youtube.com/watch?v=HN2xdY6ipks
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2009, 14:21

Sorry
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 24 jul 2009, 14:39

Begoviću sam poslao i novi golmanski dres naše reprezentacije-Munib
Jel to znaci da dobijamo i novi dres i Asmira??????? :lol:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 24 jul 2009, 20:41

jesmo li pali u nakvu zonu sumraka? ..uske radi svoj posao?! :shock:

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 24 jul 2009, 20:44

alen m je napisao/la:
jesmo li pali u nakvu zonu sumraka? ..uske radi svoj posao?! :shock:
da malo i meni djeluje cudno,bori se za Asmire,dovodi Umbro Sta je next??????
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2009, 20:46

Minche je napisao/la:Sta je next??????
JAR!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 24 jul 2009, 22:25

pa ljubio bi ga u guzicu kad bi bilo JAR

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2009, 06:08

Ja se vrlo dobro sjecam da sam prije par godina u Avazavom Sportu dok je Dzeko jos bio u Teplicama citao njegovu izjavu u kojoj kaze da ozbiljno razmislja da nastupi sa Cesku ako ne dobije poziv da igra za nas,,tako da se i Begovicu nema sta prigovoriti ..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2009, 08:33

Dylan Dog je napisao/la:Ja se vrlo dobro sjecam da sam prije par godina u Avazavom Sportu dok je Dzeko jos bio u Teplicama citao njegovu izjavu u kojoj kaze da ozbiljno razmislja da nastupi sa Cesku ako ne dobije poziv da igra za nas,,tako da se i Begovicu nema sta prigovoriti ..
http://www.themaniacs.org/index2.php?op ... f=1&id=816
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2009, 08:52

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 29 jul 2009, 09:20

Begovic dao izjavu za Oslobodjenje, kaze da ce branit za BIH i da nema razloga da dalje bude upitan njegov nastup za nasu repku. kaze nezna hoceli moci doci na okupljanje i tekmu protiv Irana, a da ce sigurno biti sa repkom za kvalifikacije ako ga Ciro pozove.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

volim te ŽELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ŽELJO » 29 jul 2009, 09:35

Begovic je daleko bolji golman od Nemanje a Keno ječesto povrjedjen tako da bi bio pravo pojačanje

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2009, 09:42

Nakon sto su svi pisali:"ma imamo mi Kenu,Nemanju,Adisa","ma treci golman Porsmoutha sto ce nam on" sad ce opet svi pisati hvalospjeve o Begovicu koji ce se iznenada transformisati u "clana ekipe iz najjace lige svijeta"."jednog od najvecih svjetskih golmanskih talenata"...isto kao i sto je bilo sa Suboticem.Prvo je bio VELIKi talentat koji i da je bas on ono sto fali nasoj repki,a sad medutim je "rupa" kojeg Dzeko i Ibisevic vucaju kako hoce(dobro to je istina :mrgreen: al nije to poenta onoga sto hocu da kazem)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 29 jul 2009, 09:46

e sam da jednu stvar kazem, ja nikad nisam nista pluvao po kvalitetima ili nekvalitetima begovica, ja sam mu samo sve pod spiskom s*ebo da je odlucio igrat za kanadu, i jos sam samo govorio da ako prihvati poziv Shumara da je kanta, i da je moj dick vec patriot od njega 8-)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.