Koka mu je u imenuMocMahale444 je napisao/la:To nije moj stil, only green. I repeat only green.
Mozda se Rokoko puca kokom ali ja jok.
Plava birtija
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: Plava birtija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šuti, dobro je da si poginuo tražeći, svakako bi umro od gledanja poslije 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Raonffa je napisao/la:Šuti, dobro je da si poginuo tražeći, svakako bi umro od gledanja poslije
Poduhvat vjeruj mi, tek u trećem kafiću nađem dobar wi fi, a bilo kasno, oni su sat ispred nas. Skratiće nam ovaj Željo živote bar za 10-15 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedan od najsretnijih dana u mom zivotuirfo je napisao/la:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bilo je velikih igrača u Želji, i nisu im se pravili oproštaji, ali taj gore zaslužuje Real Madrid na Grbavici kad se bude opraštao.
Samo da Benzemi objasni neke stvari i da ode kao najveći.
Samo da Benzemi objasni neke stvari i da ode kao najveći.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Kako smo propali s njim. **** glavu svoju blentavu.
Fujjjjjjjj
Fujjjjjjjj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Žao mi što se nije okitio još jednom titulom, ali fakat, zaslužio je naš komandant to! 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma ja se ni ne kanim na odmoru tražiti to, eto trefilo me more kad smo igrali sa Čelikom, ušao poslije tekme na rezultate, yebo sve kad sam vidio 1:0 i nastavio uživati. Bar u tih par dana neću nikakve sekiracijeVirtu4l je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Šuti, dobro je da si poginuo tražeći, svakako bi umro od gledanja poslije
Poduhvat vjeruj mi, tek u trećem kafiću nađem dobar wi fi, a bilo kasno, oni su sat ispred nas. Skratiće nam ovaj Željo živote bar za 10-15 godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://fkzeljeznicar.ba/jadranko-hvala-i-sretno/5624/Rokoko87 je napisao/la:Žao mi što se nije okitio još jednom titulom, ali fakat, zaslužio je naš komandant to!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa je l' to malo tri titule i tri kupa?Rokoko87 je napisao/la:Žao mi što se nije okitio još jednom titulom, ali fakat, zaslužio je naš komandant to!
Uostalom, siguran sam da planira uzeti još koji trofej u narednih 10-15 godina svoje fudbalske karijere
Napravi Jadranko nasljednika da nam ima ko yebat zivce u buducnosti.
8:31 - ljudina
A titula sa Modričom?Raonffa je napisao/la:Pa je l' to malo tri titule i tri kupa?
Legenda Premijer lige BiH!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:rezultate, yebo sve kad sam vidio 1:0 i nastavio uživati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Garant nafato kakvu trebu pa uzivao.MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:[rezultate, yebo sve kad sam vidio 1:0 i nastavio uživati.![]()
Ma to ne računamo, da ne nabijamo komplekse ostalim igračima.Virtu4l je napisao/la:A titula sa Modričom?Raonffa je napisao/la:Pa je l' to malo tri titule i tri kupa?
Legenda Premijer lige BiH!
E Boga mi prečesto 'uskače' da nam pomaže, može to i malo manje.braco je napisao/la:8:31 - ljudina
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.