josipmusa je napisao/la:Navodno Boston poteže za Kawaja, a nakon toga i love Bambu kojeg ce vjerovatno draftovati Dallas i koji je spreman za razgovore
Da budem najiskreniji, ne vidim smisao ovoga što se poteže po raznim medijima i forumima. Znači imamo ekipu koja je jako mlada i jako talentirana. Došli smo do ECF-a bez najvećih zvijezda ekipe i All-Star igrača i bili nadomak finala upravo sa ovim mladim igračima. Dodaješ ovdje Irvinga i Haywarda i imaš fantastičnu momčad za budućnost jer su svi mladi.
Zaista mi nije jasno zašto svi misle da trebaju kopirati Warriorse sa 4 All-Star igrača? Financijski je neodrživo imati ovakvu ekipu kao što je njihova. Pogotovo kad Curry uzme 35+ milijuna. Ali to je sada nevažno.
Važno je to da su Rocketsi imali Paula zadnje dvije tekme, da Warriorsi ne bi vidli finala ove godine. Moje mišljenje.
Mogu reći samo da sam žarko želio ovakve trejdove za Boston ali prošle godine. Sada smatram da imamo apsolutno vrhunsku ekipu, jedino gdje vidim mali nedostatak jeste da dovedemo nekog klasičnog šutera koji će donijeti prevagu sa klupe.
Što se tiče Irvinga on je za mene TOP klasa igrač i to je dokazao u Cavsima. Nikad ga ne bih mjenjao jedino ako on sam želi otići u neku drugu sredinu, inače nema šanse.